Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Falkmansgatan 3A

Lorensborg Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Falkmansgatan 3A

Antal rum 3 rum + KÖK
Boarea 75,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 46
Våning 2 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 584 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Pantsatt Nej
Allmänt Andelstal (%)
-insats 0,47775 %
-årsavgift 0,47775 %

Säljaren disponerar i dagsläget ett matkällarförråd.

Säljaren upplyser:
Fläkten i köket saknar kolfilter.
I badrummet finns hål i kaklet efter hjälphandtag och krokar.
Tvättmaskinen och torktumlaren ingår inte i köpet.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 1 oktober 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år
Ljus och fin lägenhet med renoverat kök och badrum, med tvättpelare, på underbart läge och med stor balkong i väst. Välplanerade kvadratmeter med klädkammare och förvaringsutrymmen bakom skjutdörrar. För den som söker större grönområden ligger Pildammsparken bara ett stenkast bort. Även Citytunneln och Triangeln når man inom ett par minuter.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med gott om avhängningsyta och förvaring i klädkammare. Från hallen har man ingång till samtliga rum i lägenheten. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ett ljust parkettgolv.

VARDAGSRUM
Längst ner till vänster i hallen öppnas det rymliga vardagsrummet upp. På golvet ligger samma fina parkettgolv i resten av lägenhet och det matchas med fräscha ytskikt. Här finns plats för både soffgrupp och matplats för den som önskar. Från den rymliga balkongen, som bildar en förlängning på vardagsrummet, har man utsikt mot föreningens grönområde nedanför. Här kan man njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen.

KÖK
Vägg i vägg med vardagsrummet ligger det renoverade köket. Köksinredningen bestående av vita luckor och snyggt ljust kakel passar bra ihop med den rostfria bänkskivan. Utrustningen består av häll, inbyggnads ugn, mikro, fläkt samt kombinerad kyl/frys i rostfritt. Bakom en av luckorna finns även en integrerad diskmaskin. På golvet ligger parkettgolv som bryts av med ljusa väggar. Matplatsen ligger fint vid köksfönstret och rymmer upp till 4 matgäster. För den som önskar finns möjlighet till större matplats eftersom väggen mellan matplats och vardagsrum är borttagen.

SOVRUMMEN
De båda sovrummen är rymliga och erbjuder plats för både dubbelsäng och extra förvaring. Båda rummen har väggar målade i vitt och ljust parkettgolv. Ett av rummen har extra förvaring bakom skjutdörrar.

BADRUM
Badrummet har stilfulla material och färgval i form av grå klinker tillsammans med kakel som går i vita och gråa toner. Den stora spegeln ger badrummet extra rymd, så även de vikbara duschdörrarna i duschhörna. Som extra vardagslyx finns här egen tvättmaskin och torktumlare.

En bostad att trivas i!
Ljus och fin lägenhet med renoverat kök och badrum, med tvättpelare, på underbart läge och med stor balkong i väst. Välplanerade kvadratmeter med klädkammare och förvaringsutrymmen bakom skjutdörrar. För den som söker större grönområden ligger Pildammsparken bara ett stenkast bort. Även Citytunneln och Triangeln når man inom ett par minuter. Välkommen på visning!

Förening

Falkmansgatan 3A

Förening

Hsb Brf Roxen I Malmö

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Roxen består av 171 lägenheter och 13 lokaler och förvaltas av HSB. På fastigheten finns tre 8-våningshus med tillsammans 6 trapphus och ett enplanshus som är en lokal. Byggnaderna uppfördes 1958. Föreningen innehar fastigheten med tomträtt. Omförhandling ca 2020. Föreningen har ett gemensamt bostadsrättstillägg.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Vattenstammar: Är bytta för ett antal år sedan
Avloppsstammar: Relining avslutades under 2015
El: Finns i underhållsplanen. Föreningen håller på att se över möjligheten till individuell mätning.
Fönster: Insatta 1983 och är i bra skick enligt föreningen.
Tak: Renoverades 2014.
Fasad: Renoverades 2014. I samband med det byttes stuprör och hängrännor samt gjorde rent balkonger.
Övrigt: Samtliga radiatorer har setts över och de byts under hand.

EKONOMI
Föreningen räknar med att höja avgiften med ca 2% de kommande fem åren.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1568 kr, betalas av köparen. Väljer köparen att pantsätta bostadsrätten tar föreningen ut en pantsättningsavgift om 672 kr/pant.

GEMENSAM EL: Föreningen har nyligen infört gemensam el
och avläsning sker löpande. Förbrukningen läggs på månadsavin.

TV OCH INTERNET:
Kabel-TV: ComHem. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband/Internet: HSB-bolina. Man tittar på eventuella kollektiva lösningar framåt.

PARKERING:
Föreningen har garageplatser, både ovan och under mark, samt parkeringsplatser. Plats i garage ovan mark kostar ca 290 kr/månad, plats under mark kostar ca 260 kr/månad. Parkeringsplats kostar ca 95 kr/månad. Separat kölista tillämpas.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Två tvättstugor är belägna i källaren.
På Falkmansgatan 3 finns en festlokal, bastu och föreningens styrelserum. På Falkmansgatan 5 finns en verkstad. Föreningen har även ett motionsrum beläget på Falkmansgatan 7. Miljöhus finns på gården för sopsortering. Cykelrum finns.

FÖRVARING
Det finns möjlighet att hyra ett extra förråd från föreningen som är belägna i källaren, här råder kösystem. Kostnad för dessa förråd varierar beroende på storlek. Det finns inget källarförråd som tillhör denna bostad.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter