Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Erikslustvägen 30 E

Erikslust Malmö

495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Erikslustvägen 30 E

Antal rum 1 rum + Pentry
Boarea 19,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 133
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 495 000 kr utgångspris
Avgift: 1 052 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 0,07808%
Andel av årsavgift: 0,07808%
Driftskostnad 2 880 kr/år
varav
El: 1 560 kr
Försäkring: 1 320 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett förråd i källaren.

Byggnad

Byggnadsår 1952/53
Energideklaration
Utfärdad den 13 november 2009
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Tillfälle att förvärva en välplanerad lägenhet på 19 kvadrat med låg avgift, perfekt som övernattningslägenhet eller ett billigt boende för en student. Här finns allt du behöver i en lägenhet med många smarta lösningar placerad i en stabil och populär förening. Här bor du på ett lugnt och populärt läge med cykel och gångavstånd till både city och hav. Välkomna på visning!

HALL
Välkommen in i hallen där både inbyggd garderob samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder finns att tillgå. På golvet vilar ett laminatgolv och väggarna är vitmålade.

RUM
På golvet vilar samma laminatgolv som i hallen och väggarna är vitmålade. Ett stort fönster ut mot bakgården skänker hela rummet ett bra ljusflöde. Här passar en bäddsoffa in med lätthet samt kompletterande möbler om man vill. Det ytoptimerade pentryt tar inte någon plats av rummet när det inte används. Pentryt är utrustat med ovanskåp och underskåp, diskbänk, vask och avlastningsyta. Skåpsluckorna och kaklet är allt i vitt. Ett mindre kylskåp finns intill pentryt.

BADRUM
Fräscht och välplanerat badrum med inbyggd dusch som fälls fram bakom handfatet med spegeln ovanför. På golvet vilar grått klinker och väggarna är helkaklade i vitt. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat och dusch.
Tillfälle att förvärva en välplanerad lägenhet på 19 kvadrat med låg avgift, perfekt som övernattningslägenhet eller ett billigt boende för en student. Här finns allt du behöver med många smarta lösningar placerad i en stabil och populär förening. Närhet till city och hav i lugnt och populärt område. Varmt välkommen på visning!

Förening

Erikslustvägen 30 E

Förening

HSB Brf Erikslust

Allmänt om föreningen

HSB Brf Erikslust huserar i de kända och vackra Stjärnhusen och är en äkta förening som innehar 411 lägenheter och 18 lokaler. Husen byggdes 1953 och föreningen innehar marken med tomträtt. HSB hanterar den ekonomiska förvaltningen. Läs mer på föreningens hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/erikslust/

HUSETS SKICK:
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll och renoverar där behovet finns.
1991: Omfattande renoveringar gjordes då föreningen gjorde vid trappuppgångar, fasader, fönster, balkonger, elen i de offentliga utrymmena och byte av vattenstammar.
2005: Renovering av el.
2009: Tak lades om och fasader renoverades.
2012: Nya maskiner installerades i tvättstugorna. (Byte sker löpnande efterhand som behov finns)
2015: Omfattande renovering av dränering, källarrenovering där förråd och tvättstugor sågs över. Även innergården gjordes vid.
2016: Renovering av värmesystemet
2018 Låssystem och tvättbokning.

PLANERAT UNDERHÅLL
Tvättmaskiner 2018-2019
Infodring av avlopp 2018-2019
Trapphus, fasader, tvättmaskiner 2020-2022

EKONOMI
Styrelsen anser att föreningen har en låg belåningsgrad i förhållande till fastighetens värde och omsättning.
2018-01-01 höjdes årsavgiften med 3%.
Styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika stora höjningar enskilda år.

För mer info om gjorda eller kommande renoveringar eller avgiftsändringar vänligen kontakta styrelsen. Besök gärna föreningens hemsida http://www.hsb.se/malmo/erikslust.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Det finns två gemensamma, välutrustade tvättstugor i källaren. Det finns även en "spontan-tvättstuga" som man kan använda i mån av tillgång. Bastu, hobbyrum samt cykel-och barnvagnsrum finns att tillgå. Trevlig och grönskande innergård med plats för grillning!

TV OCH INTERNET:
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com hem och basutbudet ingår i avgiften.
INTERNET: Föreningen har bredband via HSB Bolina.

PARKERING:
I föreningen finns ett garage med 62 bilplatser och 2 mc-platser, kostnad för en garageplats är ca 460 kr/månad och till dessa är det separat kö. Parkeringsplats finns dessutom utomhus som kan nyttjas av medlemmar kostnadsfritt. De boende får tillgång till ett parkeringstillstånd och parkering i mån av plats.

ÖVRIGT:
Föreningen har ett fastighetsförsäkringsavtal vilket även inkluderar försäkring gällande bostadsrättstillägget för samtliga lägenheter. Det innebär att varje enskild medlem inte behöver teckna bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Föreningen innehar marken med tomträtt. Avtalet gäller fram till 2024-12-31. Föreningen har under en längre tid arbetat med en budget inför detta för att få en sådan liten påverkan de kan på månadsavgifterna.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr. Vid pantsättning av lägenheten tas även en pantsättningsavgift om 455 kr, dessa betalas av köparen

DRIFT:
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för exempelvis el och hemförsäkring. Denna kostnad är individuell för den boende.

VIKTIG INFORMATION:
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinformationen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter