Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ellstorpsgatan 4O

Ellstorp/Katrinelund Malmö

875 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ellstorpsgatan 4O

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 47,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1309/362
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 875 000 kr utgångspris
Avgift: 2 957 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,17957%
Andel av årsavgift: 0,17957%
Driftskostnad 2 520 kr/år
varav
El: 1 320 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Elkostnad är individuell då den görs beroende av vilken leverantör man har och förbrukning. Försäkringskostnaden är även den en indviduell kostnad och görs beroende av försäkringsbolag och värderat bohag.
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten finns ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 11 mars 2010
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
På mysiga Ellstorp ligger denna tvåa som är välplanerad och genomgående. Med optimal planlösning, renoverat badrum och med balkong är detta ett hemtrevligt och smakfullt boende. Lägenhetens charm utmärkes av ett snyggt och modernt kök och ett helkaklat badrum. Vardagsrummet har en bra planlösning som gör det lätt att inreda. En lägenhet för dig som föredrar ett inflyttningsbart boende där du vill bo snyggt, bekvämt och centralt. Här har du närheten till såväl resturanger, caféer, köpcentret Entré, matbutiker och gröna promenadstråk. Här finns något för alla. På Värnhemstorget

Hall:
Hallen är stor och rymlig med väggar målade i vitt och med fint laminatgolv som är genomgående för hela lägenheten. Här finns plats för avhängning och två mindre inbyggda garderober. Hallen lyses upp en spots som även finns i badrum och kök.

Vardagsrum:
Ett ljust vardagsrum med vita väggar som kombineras med en snygg fondvägg i fint mönstrad tapet. Rummet är välplanerat och har ett behagligt ljusinsläpp från dem två stora fönster samt ljus som släpps igenom från både sovrummet och köket.

Sovrum:
Här har du plats för en dubbelsäng samt möbler för förvaring. Rummet går i vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Det finns en garderob som medföljer köpet. Från sovrummet finner du den mysiga balkongen som har eftermiddagssol över sig.

Kök:
Ett fint kök från IKEA som går i vitt och har stänkskydd i pastellblå kakel. Köket är från 2010 och är försedd med spis/ugn, kolfilterfäkt samt kyl/frys. Fläkten är från Thermax och kyl/frys är från LG. Ugn/spis är från IKEAs kollektion.

Badrum:
Direkt vänster om hallen så ligger badrummet. Här har du ett renoverat badrum från 2010 som är inrett med dusch, handfat, spegel samt WC.

Tvåa på Ellstorpsgatan

Här på Ellstorp kan du nu få möjligheten att bo snyggt och bekvämt i en rymlig tvåa på fjärde våningen. Denna genomgående lägenhet har en mysig balkong in mot gården. Med nytt kök får du en äldre lägenhet i ny etapp. Välkommen.

Förening

Ellstorpsgatan 4O

Förening

Hsb Brf Ellstorp

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Ellstorp är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med att husen byggdes 1938. Föreningen förfogar över 405 lägenheter och 18 lokaler belägna på Ellstorpsgatan 2-4 och Nobelvägen 145-147. Föreningens mark är friköpt ch föreningen äger därmed marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Malmö. Även förvaltning, fastighetsskötsel samt lokalvård hanteras av HSB Fastighetsservice personal.

HUSETS SKICK
Tak: Byttes ut -01/-03.
Fönster: Tätades och justerades -10
Elstammar: Byttes -91/-93.
Fasad: Fasaderna åtgärdas vid behov oavsett om det ligger med i underhållsplanen för 2015. Inget annat är bestämt i dagsläget.
Vattenstammar: Byttes -91/-93.

EKONOMI
Föreningen planerar att höja avgiften med 4 % per år 2018 - 2021. Detta för att finansiera det stambyte för hela föreningen som är påbörjat.

GÅRDEN
Föreningen har stora gårdar med fina grönområden. Den del av gården, som är belägen ovanpå garaget är återställd efter garagerenoveringen med nya träd, buskar och grönytor. Man har även utfört dränering längs med L-husets gårdssida.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV levereras av ComHem och basutbudet ingår i avgiften. Gällande bredband har Brf Ellstorp ett avtal med Bredband2 som precis har omförhandlats till hastigheten 1000/1000 till ett pris på 99 kr/mån. Man kan även välja bredband från ComHem.

PARKERING
Garaget är beläget under innergården och har 100 stycken parkeringsplatser (93 bilplatser och 7 mc-platser som i vissa fall går att dubblera om behov finns). Kontrollera med föreningen om vilka priser som gäller för en garageplats. Separat kö tillämpas. Boendeparkering finns i området och ansökan görs hos www.malmo.se. Parkering finns längst med gatorna i området mot en avgift. Stor parkering som Q-park disponerar, finns på gamla Östervärns stationsområde och denna yta disponeras fram tills kommunen tagit beslut om vad som skall göras med tomten. Här går även att köpa månadskort i betalautomaten.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Miljöhus för sopsortering finns på gården, även cykelförvaring samt barnvagnsförråd finns i föreningen. Tvättstugorna ligger i källaren och nås utifrån. Man får använda vilken av tvättstugorna som man vill. Samtliga maskiner i tvättstugorna är av nyare modell och det finns både torktumlare och torkskåp samt friliggande torkrum.

Läs mer om föreningen på hemsidan www.ellstorp.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter