Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ehrensvärdsgatan 2b

Rörsjöstaden/Värnhem Malmö

1 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ehrensvärdsgatan 2b

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 75,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1102 B
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 3 419 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel av årsavgift: 3,8032%
Driftskostnad 5 820 kr/år
varav
El: 2 820 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Stadgar, årsredovisning, ekonomisk plan samt energideklaration finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren på visning.

Enligt föreningens uppgifter är lägenheten registrerad som en 3:a. I dagsläget disponerar ägaren lägenheten som en 2:a med stor möblerbar hall.

Andel av årsavgift i föreningen, 3,8032 %. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren uppgivit att andelstalet avser andel av årsavgift. Några övriga andelstal har ej kunnat lämnats.

Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren.

Lägenhetens balkong kommer att renoveras efter sommaren. Då kommer även fönstret jämte utgången till balkongen att bytas.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1910
Energideklaration
Utfärdad den 8 januari 2010
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Malmö Gotthard 1
Välkommen upp till andra våningen där vi har nöjet att presentera en luftig och ljus 3-rums lägenhet med vackra tidstypiska detaljer så som stukaturer, dubbeldörrar och parkettgolv. Det perfekta läget mellan Kungsgatans vackra trädallé och Värnhems goda shopping och kommunikationsmöjligheter innebär att det inte finns något att sakna när det kommer till utbud och service. Rörsjöparken finner du ett stenkast bort, områdets alldeles egna oas. Varmt välkommen på visning!

HALL
I den stora och välkomnande hallen möts du av fint parkettgolv, vackra stukaturer och vita väggar. Här har du tillgång till bostadens alla rum samt utgång till balkongen med eftermiddagssol. Hallen räknas enligt ursprungsritning som ett allrum. Nuvarande ägare disponerar rummet som en stor möblerbar hall.

KÖK
Ljust och rymligt kök med plats för ett större matmöblemang. Ljus plastmatta på golvet och vita väggar. Den äldre köksinredningen har uppfräschats med vita luckor från IKEA 2011. Spis och fläkt i vitt och ljust kakel ovanför diskbänken. Kyl och frys från Electrolux, köpt 2010.

VARDAGSRUM
Parkett på golvet och vita väggar med en grå fondvägg. Två fönster mot gatan.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Här ligger ett ljust golv av laminat och väggarna är vitmålade. Gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna. Ett fönster mot den lugna och tysta gården.

BADRUM
Plastmatta på golvet och ljus halvkaklad vägg. Badkar, wc och handfat. Väggskåp med spegel.
Luftig och ljus 3-rums lägenhet med vackra tidstypiska detaljer så som stukaturer, dubbeldörrar och parkettgolv. Perfekt läge mellan Kungsgatans vackra trädallé och Värnhems goda shopping och kommunikationsmöjligheter. Rörsjöparken, områdets egen oas finner du ett stenkast bort. Välkommen på visning!

Förening

Ehrensvärdsgatan 2b

Förening

Brf Gotthard 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Gotthard 1 är en äkta förening som innehar 24 st. lägenheter och 5 st. lokaler. 6 st är hyresrätter som kommer säljas efterhand. I lokalerna bedrivs idag bland annat en frisörsalong, butik och restaurang. Byggnaden uppfördes år 1910. Föreningen köpte fastigheten i november 2012 och adresser som tillhör fastigheten är Ehrensvärdsgatan 2 A-B och Östra Förstadsgatan 29. Föreningen äger tomten.

HUSETS SKICK:
Tak: Översyn av tak kommer att ske inom snar framtid.
Fasad: Kommer att tvättas inom snar framtid.
Vatten/avloppsstammar: Byttes under 80-talet. I bra skick enligt senaste besiktning. 2014 spolades avloppsstammarna och tappvattenstapparna.
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluftsventil.
Balkonger: Balkongerna ska ses över och renoveras vid behov.
Våren 2015 sattes ny värmeväxlare in.

ÖVRIGT:
Ett cykelskjul på gården och ett cykelrum inomhus. Tvättstuga på gården som renoveras i skrivande stund med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. På gården finns även ett soprum.

PARKERING:
Boendeparkering finns i området och ansökan görs hos www.malmo.se. Parkering finns längs gatorna mot en avgift.

EKONOMI:
Föreningen har i dagsläget inga planer på att ändra avgifterna. Till den yttre underhållsfonden avsätts årligen 25 kr/kvm och år för framtida reparationer och underhåll.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV: Levereras av Canal digital och basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Tele 2 Fiber, ingår inte i avgiften.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter