Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Edward Lindahlsgatan 14A

Hästhagen / Fågelbacken Malmö

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Edward Lindahlsgatan 14A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 62,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 084030000019 (1002)
Våning 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 2 655 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 0,50929%
Andel av årsavgift: 0,51084%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1936
Energideklaration
Utfärdad den 21 augusti 2008
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
Bostaden disponeras på följande sätt:

Hall
I den ljusa och välkomnande hallen möts vi av väggar i sobert vitt och ett vackert och praktiskt klinkergolv som löper vidare ut till köket. Hallen inrymmer avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor.

Vardagsrum
I nära anslutning till hallen finner vi bostadens ombonade vardagsrum med en härlig takhöjd. Vardagsrummet kan, med fördel, kombineras med en kontorshörna tack vare sin yta. Inredningsmöjligheterna är många! På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna går i vitt. Från de stora fönstren i olika vädersträck får du ett underbart ljusinsläpp och har utsikt mot grannskapet.

Matsal
Vidare från vardagsrummet öppnar den härliga matsalen upp sig med vackra parkettgolv, stora fönster samt ljusa väggar. En perfekt rum för stora tillställningar eller middag med nära och kära!

Kök
De vita skåpsluckorna och stilrena ljusa kaklet går i samma stil och harmoni som bostadens övriga rum. Bra förvaring och goda arbetsytor samt utrustat med vitvaror som kyl/frys, kolfilterfläkt, ugn/spis och diskmaskin gör köket såväl praktiskt som komfortabelt. Ett vackert originalskåp skvallrar om husets ålder och är en trevlig detalj. Från det stora fönstret ges ljus och utsikt över omgivningen.

Badrum
Elegant badrum från 2007 som andas fräschör och går i samma stil och sobra kulörval som resten av bostaden. Här finns flera vackra detaljer och en lyxig känsla. De vita helkaklade väggarna matchar det sandstensfärgade klinkergolvet på ett stilsäkert sätt. Utöver WC, handfat och förvaring inrymmer badrummet även en rymlig dusch med glasväggar samt inbyggd takbelysning och handdukstork.

Sovrum
Vackra parkettgolv i ek återfinns även i bostadens mysiga och ljusa sovrum. Hög takhöjd, stort fönster och sober väggkulör ger tillsammans ett optimalt ljus till rummet som samtidigt är insynsfritt. Inbyggda garderober ger god förvaring. En perfekt plats för vila och återhämtning!

Område
Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud både för shopping, caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö samt Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker och promenadstråk och cykelvägar ett stenkast bort. Här finns något för alla!

-
Fantastiskt vacker och smakfull gavellägenhet med såväl renoverat badrum som vackra originaldetaljer och låg avgift! Bastu och takterrass i föreningen! Med närhet till både grönska och shopping så erbjuds här något för alla. Prioriterar du ett vackert boende på en stark adress så är detta bostaden för dig! Välkommen!

Förening

Edward Lindahlsgatan 14A

Förening

Brf Rönneholm

Allmänt om föreningen

Brf Rönneholm är en äkta förening som har funnits sedan byggåret 1938. Föreningen består av fem fastigheter. I föreningen finns det 215 bostadsrätter och 6 lokaler (2 med bostadsrätt och 4 med hyresrätt). Föreningens tomt är friköpt och den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick.

RENOVERINGAR
1990-2000 Fasad, tak, fönster, balkonger, elstambyte i offentliga områden och byte av tappvattenstammarna.
2002 Renovering av tvättstugor.
2003 Installation av bredbandsnät.
2004 Pannrum byggdes om till gemensamhetsbastu.
2007-2009 Renovering av piskbalkonger.
2009 Målning av lokaler och trapphustak.
2010 Ombyggnad av gård och nytt Kabel-TV nät.
2011 Uppgradering av värmesystem.
2014 OVK - obligatorisk ventilationskontroll.
2015 Träpanel miljöhus.
2016 Tvättning av balkonger.
2017 Installation av gemensam el.
2017 Relining av avloppsstammar

Under 2018 kommer ny underhållsplan upprättas för föreningen. Mer information finns på föreningens hemsida, https://www.brfronneholm.se under fliken "Pågående projekt".

Dränering: Efter 2014 års problem med översvämningar har föreningen med hjälp av konsulter undersökt hur dräneringen i fastigheterna ser ut samt hur brunnarna fungerar. Föreningen har fått rekommendationer men föreningen har ännu inte beslutat vidare åtgärder, bland annat beroende av utestående information från VA SYD.

EKONOMI
Inga planerade höjningar/sänkningar beslutade i dagsläget. Föreningens förvaltare har gett förslag om mindre avgiftshöjningar för att minska belastningen på föreningens likviditet.

INTERNET & TV
Kabel-tv: Levereras av Com Hem, basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Föreningen har bredband via Bredband2, hastighet 1000/1000 (fiber).

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Tvättstugor: Föreningens tvättstugor är belägna i källarvåningarna med tillträde från husens baksida. Det finns en i varje hus, två i det långa huset Törnskärsgatan/Västra Rönneholmsvägen 55. De är öppna mellan 07:00-21:00 varje dag, fördelat på fyra pass.

Takterrasser: Föreningen har 12 piskbalkonger/takterrasser. Alla husen har en takterrass i var ände av husen, utom det långa huset som även har två mindre däremellan. Takterrasserna är tillgängliga året runt för alla medlemmar.

Bastu: Föreningens bastu finns på kortsidan inåt gården av Fågelbacksgatan 8D och får användas fritt av föreningens medlemmar.

Hobbyrum: Föreningens hobbyrum finns på källarvåningen i Edward Lindahlsgatan 14 och lokalen lånas en vecka i taget och kan bokas på expeditionstid. Lokalen är utrustad med arbetsbänkar och är bra att låna för exempelvis målning och slipning.

Innergård: Mycket trevlig innergård, vilken genomgick en totalrenovering genom Tengwalls försorg under 2010.

ÖVRIGT
Huvudregeln vid försäljning, vilket innebär att köparen betalar både överlåtelse- och pantsättningsavgift.
Överlåtelseavgift: 1 138 kr (2.5% av prisbasbeloppet)
Pantsättningsavgift: 455 kr (1% av prisbasbeloppet)
Föreningen accepterar inte juridisk person som bostadsrättsinnehavare. Däremot är delat medlemskap, där exempelvis föräldrar och barn äger olika delar av andelen i föreningen, godkänt i BRF Rönneholm.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från föreningens hemsida 2018-05-11. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter