Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drottninggatan 1AA

Slussen Malmö

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Drottninggatan 1AA

Antal rum 2,5 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31202
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 890 kr/mån inkl. kallvatten och värme. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer för Triple play om 220 kr/mån. Individuell mätning av varmvatten tillämpas med debitering utefter förbrukning.
Andel av årsavgift: 0,65144%
Driftskostnad 1 380 kr/år
varav
Övrigt: 1 380 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar I angiven driftskostnad ingår varmvattenförbrukning om 1 380 kr/år. Observera att kostnaden är schablonberäknad.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Enligt nuvarande planlösning disponeras lägenheten som 2,5 rum och kök. Enligt föreningens information är lägenheten registrerad som 2 rum och kök.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

Vi välkomnas in i bostaden genom den rymliga och möblerbara hallen med plats för både avhängning av ytterkläder och förvaring bakom praktiska skjutdörrsgarderober. Säkerhetsdörr. Ekparkett på golv och vita väggar.

KÖK

Välutrustat kök i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Plats för matdel bakom en skiljevägg från vardagsrummet med plats för cirka 4-5 matgäster. Vita luckor, arbetsbänk i laminat och kaklat stänkskydd. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys i rostfritt samt utdragbar spisfläkt. Ekparkett på golv och vita väggar.

VARDAGSRUM

Socialt vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns plats för soffa och tillhörande möblemang. Ekparkett på golv och vita väggar. Vi når balkongen från vardagsrummet som är vänt in mot den lugna innergården.

HALVA

Nuvarande ägare har satt upp en industrivägg mot halvan för att få ytterligare ett rum att nyttja. Perfekt del att ha som kontor, gästrum, barnrum eller annat som önskas! Ekparkett på golv och vita väggar.

BADRUM

Rymligt badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta och skåp ovan, dusch med vikbara duschdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, WC och handdukstork. Helkaklat i vitt och ljus klinker på golv.

Modern 2,5:a med balkong på populära Slussen!

Nu kan vi presentera denna otroligt välplanerade och genomgående 2,5:a med söderbalkong på populära Slussen! Med smart planlösning finner vi, via en snygg industrivägg, en avskiljd halva som kan nyttjas mycket väl till både gästrum, barnrum, kontor eller annat. I detta moderna boende finner vi de sociala sällskapsytorna med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den mysiga söderbalkongen nås från vardagsrummet som vetter in mot föreningens lugna och trevliga innergård. Här bor vi med en bekväm vardag med stort badrum med tvättmöjligheter, mycket bra förvaringsmöjligheter och möblerbar hall. På Slussen har vi både Malmö City, goda kommunikationer, matbutiker, restauranger och fik samt motorvägen ett stenkast bort! Varmt välkommen hem!

Förening

Drottninggatan 1AA

Förening

Brf Nils 24

Allmänt om föreningen

BRF Nils 24 är en äkta bostadsrättsförening som uppfördes 2018-2019 och inflyttning påbörjades under 2019. I föreningen finns 127 lägenheter och 5 hyresrättslokaler. Föreningen bildades år 2013 och föreningens stadgar registrerades 2017-12-19. Föreningen äger marken (köptes 2018). Tillhörande adresser till föreningen är Drottninggatan 1AA-1AG och Konduktörsgatan 7-19. Den ekonomiska förvaltningen sköts via JM Home.

HUSETS SKICK
Huset byggdes 2019.

2 årsbesiktning samt 5-årsbesiktning planeras utföras.

I dagsläget finns inga planerade underhåll framåt (2020-09-21).

Föreningen har beslutat att starta en arbetsgrupp gällande inglasning av balkonger. Offerter och förslag planeras tas fram. Därefter tar föreningen beslut om inglasning av balkonger ska tillåtas eller ej. Inglasning av balkong kommer vara frivilligt. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

EKONOMI
I avgiften ingår kallvatten och värme.
Individuell mätning av varmvatten tillämpas med debitering utefter förbrukning.

I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar framåt (2020-09-21).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV och Internet via Telia Triple play. Fiberanslutning för internet. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer för Triple play om ca 220 kr/månad.

PARKERING
I föreningen finns 86 garageplatser samt 3 MC-platser. Garageplatserna kostar ca 1 100 kr/mån att hyra och MC-platserna ca 500 kr/mån. För laddplats tillkommer ca 250 kr/mån. I övrigt råder boendeparkering i området.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en grönskande och lummig innergård. Här finns plats för att ställa cyklar under pergolor. Miljörum finns. I föreningen finns även ett övernattningsrum som går att hyra för ca 250 kr/natt. Det finns även en cykelservicestation utrustad med pump, vatten och verktyg. Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd.

Ingen tvättstuga finns, varje lägenhet har egna tvättmöjligheter.

ÖVRIGT
JM är byggherre.

Läs mer om JMs miljöanpassade hus mm. på https://issuu.com/jm.se/docs/nils_1_bf_webb.
https://issuu.com/jm.se/docs/nils_2_bf_webb

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter