Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brogatan 9A

City Malmö

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Brogatan 9A

Antal rum 3 rum
Boarea 74,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1151
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 281 kr/mån ink värme, vatten, kabel-tv. Obligatorisk avgift på 166kr tillkommer för bredband.
Andel i föreningen: 2,58%
Andel av årsavgift: 2,58%
Driftskostnad 5 200 kr/år
varav
El: 2 800 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i källaren.

Byggnad

Byggnadsår 1911
Energideklaration
Utfärdad den 15 oktober 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år
Lägenheten disponeras enligt följande

HALL: Vi välkomnas i en rymlig hall med förvaring i ett högskåp, tidstypisk hatthylla samt skoskåp vilket är monterat på väggen och ingår i köpet. I hallen likt övriga lägenheten ligger ett vitpigmenterat brädgolv. De infällda spotlightsen ger ett behagligt ljus i hela hallen.

VARDAGSRUM: Ett underbart rum med optimal yta som rymmer såväl soffgruppen som det större matsalsmöblemanget. Det stora fönsterpartiet fyllt med grönska, det vackra brädgolvet, det breda dörrfodret, lamprosetten och de höga golvlisterna ger rummet en underbar känsla och charm.

KÖK: Samtidigt som alla vackra, tidstypiska detaljer i lägenheten har bevarats har man valt att renovera köket (2009), vilket nu utgör ett smakfullt och modernt inslag i lägenheten med mycket bra förvaring, ytor och funktion. Vita luckor, vitt rektangulärt kakel, bänkskiva i svart granit, integrerad diskmaskin och inbyggda maskiner i rostfritt från Bosch. På golvet ligger mörkgrå klinkers och väggarna är vitmålade. Ytan ger plats åt bord med ca fyra sittande. Dubbeldörrarna ut mot den egna trappan i perfekt läge bjuder in till härliga stunder.

SOVRUM: Även sovrummet har en generös yta att disponera. Här återfinns samma känsla och vackra detaljer som i vardagsrummet med brädgolv, höga golvlister, stort fönsterparti med fin utsikt och fin originaldörr. Längsmed ena väggen finns inbyggd förvaring hela vägen upp till tak.

TOALETT OCH DUSCH: Likt köket är toaletten och duschen renoverade 2009, mycket smakfullt helkaklad med vitt rektangulärt kakel på väggarna och svarta mindre klinkerplattor på golvet, kommod och handfat i vitt med inslag av trä och behaglig belysning från spotlights. I anslutning till hallen ligger en separat dusch i samma smakfulla utförande som toaletten.

SOVRUM/ARBETSRUM: Rummet som har en bra yta att disponera lämpar sig bra både som barnrum, kontor eller gästrum. Här finns ett hyllstystem och skåp, som ingår i köpet, vilket utgör en fin inredningsdetalj men även ger utmärkt förvaring. Även här brädgolv, höga golvlister och stort fönster.

GEMENSAM MILJÖ: Välskötta portar och trapphus med tidstypiska färger och lamparmaturer. En grönskande och fin utemiljö med flera nyplanterade växter.

Underbar sekelskifteslägenhet i fastighet från 1911

Vackra detaljer med en mycket fin känsla kompletteras av moderna inslag vilket bidrar till en såväl estetiskt som funktionellt mycket tilltalande lägenhet.
I den lilla och lugna passagen mellan gågatan och Brogatan, utan biltrafik och i en vacker miljö med en allé av träd som under årets mörkare månader lyses upp av belysning, kullersten och fina rabatter med bland annat fikonträd, ligger de två vackra och välskötta fastigheterna från 1911. Läget blir inte bättre; mitt i city med dess höga puls men i en mycket stillsam passage med en underbar och lugn innergård med egen utgång från lägenheten.

Området närmre Triangeln, vid Davidshall och Lugnet, har länge varit ett av Malmös mest attraktiva område. De vackra husen från sekelskiftet, Davidshallstorg som kantas av trevliga restauranger och caféer, Restaurang Brogatan men även de korta avstånden till vackra promenadstråk i Slottsparken, Magistratsparken och Pildammsparken bidrar till det optimala läget och känslan som området erbjuder. Vid behov av pendling ligger station Triangeln bara någon minut bort.

I lägenheten återfinns vackra detaljer så som lamprosetter, originaldörrar, fina och breda dörrfoder, brädgolv och höga golvlister. Njut även av en generös takhöjd och stora fönster som fylls med grönskan från allén. Den vackra och harmoniska känslan kompletteras bra med moderna inslag som spotlights i hallen, infällda högtalare, nya strömbrytare från Renova, golvvärme i köket som är mycket smakfullt renoverat, så även toalett och dusch. Planlösningen är optimal där kvadratmeterna fördelats perfekt över lägenhetens rum, så väl kök som vardagsrum, sovrum och gästrum är mycket rymliga och ytorna välplanerade, dessutom bra inbyggd förvaring.

Ett stort värde i lägenheten är utgången genom dubbeldörrarna med röda dörrposter till innergården i underbart nordvästläge. Pryd likt nuvarande ägare trappan med fina blommor och växter, slå dig ner och njut av morgonkaffet, en fin och värdefull start på dagen. Kom hem till lugnet, efter en dag på stan eller jobb och slå dig ner på trappan med något uppfriskande medan grillen förbereder middagen.

Förening

Brogatan 9A

Förening

Brf Salmo

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Salmo är en äkta bostadsrättsförening vilken bildades 2003. De vackra husen med adress Brogatan 9 och 11 har byggår 1911 och rymmer 38 stycken lägenheter samt 2 lokaler. Lokalerna och en av lägenheterna innehas med hyresrätt, resterande upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheterna Laxen 26 och 27.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Kabel-tv via Telenor, basutbudet ingår i avgiften.
Bredband via Ownit (1000/1000).

PARKERING:
Boendeparkering finns i området och garage finns i närheten.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
2018 alla fyra trapphusen renoverades i tidstypisk stil
2017 tilläggsisolering vind
2016 dränering utförd
2015 4 st hissar renoverade
2014 20 st nya balkonger i söderläge
2013 vindslägenheter färdigställda Brogatan 11a-b
2013 byte portar
2011 reparation dagvattenledningar
2011 omputsning fasad innergård
2011 omläggning tak Brogatan 9
2007 renovering av fönster
1980 elstambyte
1980 rörstambyte
1980 fönsterbyte

PLANERADE RENOVERINGAR:
Det finns inga planerade renoveringar förutom normalt underhåll och skötsel av fastigheterna och miljön runt dem.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Cykelskjul finns på gården. Tvättstugorna är belägna i markplan.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga garageplatser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter