Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Beritta Gurrisgatan 1C

Ribersborg Malmö

3 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Beritta Gurrisgatan 1C

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 101,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4
Våning 6 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 795 000 kr utgångspris
Avgift: 6 689 kr/mån inkl Va, värme, kabel-tv samt bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 1,40583%
Andel av årsavgift: 1,40583%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1985
Energideklaration
Utfärdad den 26 april 2018
Energiklass: -
Primärenergital: 103 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Beritta Gurris 12
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4kvm.
Bostaden disponerar sig enligt följande:

Hall
Vi träder in i bostaden och möts av en stor hall som ansluter till samtliga rum i bostaden. Här finns gott om plats för både avhängning till höger, samt praktisk förvaring i form av garderober. På golvet vilar fin Jatoba parkett i rödbrun nyans som löper vidare genom fler rum och ger en enhetlig känsla tillsammans med de vitmålade väggarna som också är genomgående för lägenheten.

Sovrum 1-3
Fortsätter vi genom hallen når vi bostadens tre sovrum på höger sida. Alla tre i bra storlek med fönster som vetter ut mot lugna Beritta Gurrisgatan. Två av sovrummen har samma vackra parkett som i hall och vardagsrum, medan det tredje har ekparkett. Gemensamt för alla rum är storleken som ger många möbleringsmöjligheter med både plats för sängar, byråer, skrivbord och annat som kan önskas. Tack vare att sovrummen är placerade separerat från de sociala ytorna i bostaden - ges en modern och eftertraktad planlösning.

Vardagsrum
I hallens ände når vi det mer ett rejält tilltagna vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Gavelläget tillsammans med våningsplanet ger många fönsterpartier, med vy ut mot grönska och takåsar tillsammans med en känsla av stillhet. Här ges möjlighet att behålla köket avskilt från det sociala utrymmet i vardagsrummet, alternativt, om möjligheten finns, att man öppnar upp väggen och får en helt öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum.
I vardagsrummet finns också utgången till lägenhetens härliga inglasade balkong mot sydöst.

Kök
I andra änden av vardagsrummet finns ett kök inrett i vinkel. Skåpinredningen går i vitt samt trä, medan kaklet går i ljusgrått och matchas fint med marmorgolvet i grått och svart. Här finns bra med förvaringsmöjligheter samt arbetsyta, och skulle man vilja ha det på annat sätt ger planlösningen möjlighet till flera alternativ. Även här möts vi av ett större fönster som släpper in ljus, liksom i övriga lägenheten och härlig utsikt. Nuvarande ägare har påkostat installationen av ytterligare ett fönster vilket förhöjer känslan av närheten till havet och bjuder på havsutsikt. Utrustning så som kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin.

Badrum
Halvkaklat i vitt med våtrumsmatta på golv i ljusblått som även återfinns i kaklet. Rymligt badrum med större duschkabin, kommod, handfat samt badrumsskåp. Här finns även tvättmaskin samt ytterligare förvaring.

Gäst-wc
Få lägenheter förunnat finns här en fräsch och ljus gästtoalett. Även denna halvkaklad i vitt med med samma färgval som bostadens badrum.

Strandnära 4.a med havsutsikt på Ribersborg!

På eftertraktade Ribersborg finns nu möjligheten att förvärva en sällsynt genomgående 4:a på fantastiskt strandnära läge! I denna lägenhet bodde en gång den välkände malmöarkitekten Bror Thornberg, vars mindre konstnärliga verk fortsatt finns bevarade i lägenheten samt i trapphuset. Utöver lockar tilltalande attribut såsom underbar balkong i sydöst, generösa fönsterpartier tillsammans med öppna sällskapsytor som bjuder på härlig och ljus atmosfär, badrum och gäst-wc samt en ytterst välplanerad planlösning. Optimalt läge på 6:e våningen med havsutiskt och hiss från markplan är ytterligare några attribut värda att nämna, förutom närheten till havet, ett brett utbud av caféer och restauranger, cykelavstång till City samt goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Förening

Beritta Gurrisgatan 1C

Förening

Hsb Brf Beritta Gurris I Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Brf Beritta Gurris består av 5 fastigheter med 81 lägenheter. Föreningen förvaltar fastigheten med tomträtt och nuvarande avtal löper till 2025.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningslokal och bastu. Miljörum och barnvagnsrum.
Gemensam tvättstuga I markplan. (finns även fler i föreningen som kan nyttjas) Två tvättmaskiner och en torktumlare. Mangel och torkskåp.
Föreningslokal som kan hyras av medlemmarna.
Cykelgarage.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Via ComHem. För mer info www.comhem.se. Bredband indraget. HSB Bolina medflera. Varje innehavare får välja leverantör.

PARKERING OCH GARAGE
Antal garageplatser och parkeringsplatser föreningen förfogar över och som hyrs ut uppgår till 23 respektive 40 stycken. Ca 525 kr samt 250 kr/mån.

EKONOMI
Inga planerade höjningar.

HUSETS SKICK
2018 Godkänd OVK
Nya porttelefoner
2017 Gemensamt elavtal tecknades
2016 Målning av tak
2015 Installation av fjärrvärme
2013-2015 Renovering av hissar
2010 Byte av termostater och ventiler

Inget större planerat underhåll är aktuellt.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Föreningen har ett tomträttsavtal med Malmö stad. Det löper från 2015-01-01 tom 2024-12-31

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter