Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bellevuevägen 2b

Dammfri/Slottstaden Malmö

1 545 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bellevuevägen 2b

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 55,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1201/003-017
Våning 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 545 000 kr utgångspris
Avgift: 2 489 kr/mån Inkl. värme, VA, sophämtning, kabel-TV
Andel i föreningen: 0,76561%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1947-48
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
På bästa läge mitt i Dammfris grönskande lugna oas, inbäddad mellan Rönneholmsparken och Mellanhedsparken finner vi denna unika 2a med allt man kan önska sig!

Hall
Två trappor upp gläntar vi på dörren till en öppen hall där vi vilar fötterna på marmorgolv och finner naturlig plats för avhängning.

Kök
Rakt fram kommer vi till köket där ljusa skåp och luckor i tidstypisk tappning slukar det mesta av förvaring och kakelmosaik i läckert svart blir en snygg kontrast. Dryga kvadrat ger möjlighet till plats för flera på middag! På golvet ligger klassiskt brädgolv och stort fönster mot innergården ger mycket ljus!

Sovrum
Vägg i vägg väntar sovrummet, även här med vackert brädgolv och väggar i sobert vitt. Här ryms stor dubbelsäng och flera garderober och utanför finns en stor klädkammare som rymmer såväl kläder, skor som övriga textilier. Mot innergården slår vi upp dörrarna till en fantastisk fransk balkong och njuter av lugnet och grönskan utanför!

Badrum
Vidare tar vi oss genom hallen och stannar till vid badrummet. Helkaklade väggar i vitt och klinkergolv i blått ger ett fräscht intryck och här finns plats för såväl dusch med skjutdörrar som förvaring för den som önskar.

Vardagsrum
Slutligen kommer vi till vardagsrummet där generösa ytor ger möjlighet för all tänkbar möblering och vackert fiskbensparkett tillsammans med stuckatur och takrosett ger en känsla av gammal välbevarad charm! Inte nog med det, vardagsrummet bjuder även på lyxen av en öppen spis, fullt fungerande och med vackra formationer som gör detta till ett rum man mer än gärna vistas i! Dubbeldörrar mot balkongen släpper in extra ljus och här finns gott om plats för minst 2 personer att njuta av lugnet mitt i stan!

Ett välbevarat hem med klassiska detaljer!
Välkomna!
På attraktiva Dammfri med närhet till såväl parker som city men framförallt havet presenterar vi nu en rymlig 2a utöver det vanliga! Men två balkonger, takrosetter samt öppen spis blir detta till en lägenhet man inte kan mostå! Välkomna!

Förening

Bellevuevägen 2b

Förening

Riksbyggen Brf Malmöhus nr 3

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Malmöhus är en äkta förening. Föreningen består av 122 lägenheter fördelade på 1 st 1 rok, 103 st 2 rok, 18 st 3 rok samt 4 st lokaler.

Fastighetens skick:
Vattenstammar: Byttes 1997/1998
Avloppsstammar: Renoverades med relining 2009 i kök. Badrum kommer att relinas under februari/mars 2010.
Ny ventilation i tvättstugorna 2008.
Trädgården iordningställd 2008.
Nya entrégångar 2008
Tak: Omlagt 2006
Installation av porttelefon 2006
Fönster: 2-glas.
Tvättstuga: Belägen i källaren, fräsch.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och Internet via Com Hem. För priser, utbud och mer information se www.comhem.se


PARKERING:
Föreningen hyr ut 39 st p-platser mot en kostnad på ca 80 kr/mån med separat kö.

För mer information besök föreningens hemsida:www.brfmalmohus3.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

BUDGIVNING:
All budgivning via Fastighetsbyrån i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud på vår tjänst Bud-on-line på nätet. Läs mer om vår budgivning i bladet "bud-on-line". Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Våra budgivningar är kvalitetssäkrade och övervakas av oberoende jurister.
Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.

FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs, säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter