Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arkitektgatan 37

Södertorp Malmö

2 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arkitektgatan 37

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 106,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 293
Våning 1 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 499 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 0,39663%
Andel av årsavgift: 0,39663%
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd samt matkällare.

Areakälla: Föreningens information, mätstandard okänd.

Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.MOHV.se, eller kan fås av mäklaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 17 januari 2009
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Arkitekten 4
På attraktiva Södertorp finner vi denna välplanerade och ljusa bostad om hela 106 kvadratmeter. Här erbjuds en totalrenoverad lägenhet med kök i smakfull touch med generös maskinell utrustning, helkaklat badrum och toalett, genomgående ekparkettgolv och tre rymliga sovrum med utgång till en fantastisk inglasad balkong. Området har närheten till grönområden, shopping och aktiviteter.

Entré
Entrén välkomnar oss med ett parkettgolv, sobert vita, bredspacklade väggar samt spotlights i tak. Här finns gott om avhängningsutrymmen.

Badrum
Stort badrum, helkaklat med stora kakelplattor i en gråmelerad industriell design och motsvarande klinker. Lyxigt utrustat med jacuzzibadkar, WC, handfat med kommod, handdukstork samt spotlights i taket.

Gäst-WC
Helkaklad gäst-WC med smakfullt, vitt kakel och grått klinkergolv. Utrustning i form av WC, handfat med kommod samt spegelskåp.

Sovrum
Det största av den tre sovrummen med gott om förvaring i den inbyggda garderobsväggen. Vita väggar och ekparkett på golvet, utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Vita väggar och ekparkett på golvet, utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Vita väggar och ekparkett på golvet, utgång till den inglasade balkongen.

Kök
Fantastiskt parallellkök med utrymme för en stor matplats. Vit skåpsinredning och grått kakel över bänkskivan i massiv valnöt. Full maskinell utrustning bestående av mikrovågsugn, espressomaskin, varmluftsugn, kylskåp och frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll samt kolfilterfläkt. Vita väggar och ekparkett under fötterna.

Tvättstuga
Tvättstuga/grovkök med ingång från köket. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt gott om förvaringsmöjligheter. Grått klinkergolv och vitt kakel över arbetsbänken.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med ekparkett på golvet och sobert vita väggar. Härliga utrymmen för soffgruppen och annat möblemang. Generöst ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet.
På attraktiva Södertorp finner vi denna välplanerade och ljusa bostad om hela 106 kvadratmeter. Här erbjuds en totalrenoverad lägenhet med kök i smakfull touch med generös maskinell utrustning, helkaklat badrum och toalett , genomgående ekparkettgolv och tre rymliga sovrum med utgång till balkongen.

Förening

Arkitektgatan 37

Förening

HSB Brf Anneberg

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Anneberg består av 315 st lägenheter. I fastigheten finns 7 bostadshus med tillsammans 27 trapphus med adresserna Arkitektgatan 1-55. Förvaltningen svarar HSB för och husen är byggda 1967. Föreningen innehar marken med tomträtt som omförhandlades 2020.

UTFÖRT UNDERHÅLL
- Tak utbytt.
- Fönster utbytta 2004, i samband med det glasades även balkongerna in.
- Hissarna i höghusen moderniserades 2015
- Omfogning av låghusens fasader 2018.
- Vatten- och avloppsstammar: Föreningen har under 2018-2019 genomfört relining av avloppsstammar och byte av vattenstammar samt element i samtliga fastigheter.
- Föreningen har installerat laddplatser för elbilar.
- Fasadrenovering av 8 våningshusen.

De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
- Uppfräschning av utemiljön vid hus 11-35.
- Uppförande av miljöhus samt målningsarbete i källargångar och garage efter avslutad stamrenovering.
- Nya elmätare.
- Invändigt underhåll.

TV OCH INTERNET
Kabel-tv via Sydantenn, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har tecknat avtal med Bredband2 om gruppanslutning av bredband. Det innebär att bredband med hastighet 100/10 MB ingår i månadsavgiften. Anslutningsavgift: 200,- (engångskostnad). Se föreningens hemsida för mer info.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns 9 tvättstugor i föreningen, belägna i källarplan. Alla är utrustade med två tvättmaskiner,, en elmangel samt en torktumlare. Två st torkrum hör också till varje tvättstuga. I källaren på Arkitektgatan 3 finns en fritidslokal som föreningens medlemmar kan hyra. Gymmet finns i källaren i Arkitektgatan 11-19 och kostnaden är 400 kr per person och år. Möjlighet finns också att nyttja biljard, dart, boule, bridge och canasta.

EKONOMI
Föreningen har planerat att höja avgiften 3 % årligen fram til 2024 på grund av det utförda underhållet av avloppsstammarna samt för att täcka in kostnader för övriga renoveringar som är planerade.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

PARKERING
Föreningen har både garage och parkeringsplatser för uthyrning. Parkeringsplats ca 150kr / mån och garageplats ca 350kr / mån. Kontakta vicevärden för att anmäla dig till kön.

Det finns även 4 gästparkeringsplatser vid Arkitektgatan 43 som man måste ha skriftligt tillstånd i framrutan för att få använda. Dessa är främst avsedda för föreningens entreprenörer, men medlemmar kan få tillstånd till sina hantverkare vid behov. Den som vill ha tillstånd vänder sig till vicevärden.

Vill du läsa mer om föreningen? Gå in på www.brfanneberg.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-06-08. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter