Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Annebergsgatan 19 A

Borgmästaregården Malmö

2 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Annebergsgatan 19 A

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 123,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 401
Våning 8 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr utgångspris
Avgift: 6 644 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv & internetuppkoppling
Andel i föreningen: 0,2866%
Andel av årsavgift: 0,2866%
Tillträde Enligt överenskommelse
inglasad
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 8 maj 2018
Energiklass: -
Primärenergital: 129 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Lagmannen 3
Vi hälsar varmt välkomna till lugna och lummiga Borgmästargården. Högst upp i huset med milsvid utsikt fint vi denna mycket stilfullt renoverade våning. Bostaden genomsyras av en härlig rymd och atmosfär och utgör hela gaveln på huset. Den stora balkongen är inglasad och ger oss en härlig blandning mellan ute och inne. Brf Lagmannen är en gammal gedigen förening med god ekonomi. Närhet till parker, stad och kommunikationer gör läget perfekt. Här är bara att flytta in och börja trivas. Varmt välkomna på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Vi välkomnas in i en mycket rymlig hall. Här finns plats för hela familjen med stora ytor och längs hela högra väggen finner vi en garderob med skjutdörrar. Perfekt för att gömma undan skor och ytterkläder. På golvet ligger praktisk klinker i ljust grå kulör, väggarna är vita och i taket lyser spotlights.

KÖK
Vidare från hallen kommer vi in i det stilfulla köket med vita luckor. Hela köket genomsyras av rymd och här kan den matlagningsglada verkligen gå loss på gott om såväl arbetsyta som förvaring. Praktisk bänkyta i grå laminat möter kakel i gått. Spotlights finns både i tak och som arbetsbelysning ovan bänk. Bland den maskinella utrustningen saknar vi inget. Inbyggd induktionshäll samt ugn och fläkt. Inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och rejäl kyl och frys. I anslutning ti köket finns en matsalsdel som rymmer hela familjen och många gäster.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget och ger utrymme åt stort middagsbord och även soffgrupp. Det stora fönsterpartiet skänker rummet en rejäl dos med ljus. Här finner vi utgången till den rymliga balkongen med inglasning. Här förlänger vi gärna sommarsäsongen.

SOVRUM
Lägenhetens fyra sovrum är alla väl tilltagna i storlek med stora fönsterpartier som skänker ett välbehövligt ljusinsläpp. I det rum som idag används som Master Bedroom pryds en hel vägg av garderober med dörrar av stilfull ek. Ett av rummen har också en trevlig öppning ut till den inglasade balkongen.

PASSAGE
I en passage mot lägenhetens mer privata delar finner vi en stor inbyggd garderob med skjutdörrar.

BADRUM
Badrummet är renoverat i sobra och lugna färgval. Utrymmet är helkaklat och rymmer både badkar och dusch. Återigen perfekt för den stora familjen. Här finns även WC, handdukstork och stort handfat med förvaring under. Spotlights i tak och golvvärme.

GÄST-WC
I anslutning till hallen ligger ett trevligt inrett gästbadrum med vita kalkade väggar och charmigt Marrakechklinker. WC och handfat tillsammans vardagslyxen tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i tak och golvvärme.

Renoverad våning med vacker utsikt helt utan insyn på rofyllda Borgmästargården!

Vi hälsar varmt välkomna till lugna och lummiga Borgmästargården. Högst upp i huset med milsvid utsikt fint vi denna mycket stilfullt renoverade våning. Bostaden genomsyras av en härlig rymd och atmosfär och utgör hela gaveln på huset. Den stora balkongen är inglasad och ger oss en härlig blandning mellan ute och inne. Brf Lagmannen är en gammal gedigen förening med god ekonomi. Närhet till parker, stad och kommunikationer gör läget perfekt. Här är bara att flytta in och börja trivas. Varmt välkomna på visning!

Förening

Annebergsgatan 19 A

Förening

HSB Brf Lagmannen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Lagmannen är en äkta förening. Föreningen består av 490 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen upplåter dessutom 6 lokaler med hyresrätt. Föreningens mark är upplåten med tomträtt som omförhandlades 2020.

HUSETS SKICK:
1988 byttes samtliga fönster till 2-glasfönster.
1995 lades taket om.
2005 upprättades en ny uteplats på gräsplanen på Lagmansgatan 3.
2006 utfördes en fasad- och balkongrenovering. Befintliga balkonger byggdes ut, glasades in och det byggdes även till nya balkonger.
2007/2008 sågs gården över.
2008 renoverades tvättstugorna och källargångarna.
2009 installerades porttelefon och taggsystem i trappuppgångar.
2012 målades trappuppgångarna.
2013 renoverades hissar och fyra miljöhus sattes upp i området för sopsortering.
2015 tilläggsisolerades taket och en OVK-besiktning utfördes.
2016 utfördes upprustning av utemiljön.
2018 renoverades entréer och fläktar byttes ut. Samma år byttes samtliga tappvattenstammar och relining av samtliga avloppsstammar utfördes, samtidigt byttes samtliga radiatorer ut
2020: Omfogning av fasad.

EKONOMI
Föreningen har planerat följande avgiftsförändringar:
2020: 3%
2021: 3%
2022: 3%
2023: 3%


EL
Föreningen har ett gemensamt elavtal vilket innebär att de boende faktureras för den faktiska förbrukningen av el via månadsavgiften.

PARKERING:
Föreningen har 275 st p-platser, ca 200 kr per månad. Separat kö tillämpas. I övrigt finns möjlighet att parkera på gatorna i området.

ALLMÄNNA UTRYMMEN:
Tvättstugor i källaren med två tvättmaskiner och en torktumlare. Cykelrum finns tillgång till i källaren. Gym, bastu och solarium finns på Annebergsgatan 2. Fritidslokal till en kostnad om 400 kr per tillfälle samt övernattningslägenhet för 300 per natt finns till medlemmarnas förfogande.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING:
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Sydantenn.
Internet: Föreningen har ett gemensamhetsavtal med Ownit vilket innebär att föreningen debiterar medlemmarna 65 kr/mån för 1000/1000 Mbit/s.

Mer info finner ni på www.hsb.se/malmo/brf/lagmannen

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-01-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter