Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ängdalavägen 29

Dammfri/Slottsstaden Malmö

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ängdalavägen 29

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 65,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 40
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 802 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 1,78069%
Andel av årsavgift: 1,78069%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljarna disponerar i dagsläget två stycken förråd i källaren. Ett av dem är en matkällare.
Varje månad tillkommer en kostnad om ca 200-300 kr för elen.

Byggnad

Byggnadsår 1951
Energideklaration
Utfärdad den 27 januari 2009
Energiprestanda: 190 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen till hjärtat av Dammfri och grönlummiga Ängdalavägen 29. Här presenteras en totalrenoverad trerummare med stor balkong i söder till västerläge. Lägenheten bjuder på generösa och öppna ytor, bra förvaring och fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Området är grönskande och lummigt där gatorna såhär års kantas av härligt gröna träd och blommor. Med cykel tar du dig snabbt både till stadens gågator och Ribersborgs stränder och promenadstråk. Ett praktiskt såväl som vackert och stilrent hem. Välkommen på visning!

HALL
Genom säkerhetsdörr välkomnas vi av en stor och luftig hall. Här finns det gott om utrymme för avhängning och förvaring i tre stycken garderober. Utöver detta finns även en klädkammare som bidrar till ytterligare förvaringsmöjligheter. Under 2010 lades ett nytt ekparkettgolv in och väggarna målades vita.

KÖK
Med en avskild arbetsdel och öppen matsalsdel upplevs köket som väldigt genomtänkt. Matsalsdelen knyter an till vardagsrummet och ger möjligheten att umgås mellan de båda rummen. Här erbjuds bra arbetsytor och framförallt förvaring i flertalet skåp. Köket från Myresjö renoverades under 2010 i stilrena och harmoniska färger. Vita skåpsluckor matchas väl mot vitt kakel och bänkskiva av rostfritt stål och grå laminat. Här finns full utrustning i form av spis (äldre), rostfri fläkt, diskmaskin (Electrolux) och kyl/frys (Electrolux). Under renoveringen drogs ny el in. På golvet ligger ett slitstarkt klinkergolv och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Ett rum i sällskapets tecken! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder på härlig vy mot innergårdens grönska och här finns utgången till den rymliga balkongen. Rummet har fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett rikligt ljusinsläpp och här finns det gott om plats för både soffa samt matbord. På golvet ligger vacker parkett och väggarna är vitmålade. Ett stort och ljust rum som tillsammans med den öppna ytan bjuder in till umgänge och gott sällskap!

BALKONG
Från vardagsrummet når vi denna rymliga balkong i härligt söder till västerläge. Här finns gott om utrymme för så väl bord, stolar samt blommor och dekoration. En balkong där du kan koppla av och njuta av omgivningarna.

SOVRUM
Ett stort och rymligt rum som renoverades i sin helhet 2010. Här finns det gott om plats för förvaring i form av en väl tilltagen garderob med skjutdörrar. Väggarna är målade i en ljus grå/grön harmonisk nyans och på golvet ligger ekparkett. Utanför fönstret gör sig grönskan påmind återigen, här sover man gott!

SOVRUM
Ett rum där ägarens behov fritt kan få bestämma dess främsta användningsområde. Rummet lämpar sig mycket bra som sovrum men skulle likväl kunna användas som kontor. Även detta rum renoverades under 2010 och har ekparkett på golvet samt väggar som är målade i en ljusgul nyans.

BADRUM
Badrummet renoverades under 2012 i tidlösa färger. Helkaklade väggar i vitt samspelar stilrent mot grått klinkergolv. Handfat med kommod och spegel med väggskåp ovanför skänker goda förvaringsmöjligheter. Här finns även badkar, toalett och vattenburen handdukstork.
Välkommen till hjärtat av Dammfri och grönlummiga Ängdalavägen 29. Här presenteras en totalrenoverad trerummare med stor balkong i söder till västerläge. Lägenheten bjuder på generösa och öppna ytor, bra förvaring och fint ljusinsläpp från flera väderstreck.

Förening

Ängdalavägen 29

Förening

HSB BRF Hilleröd

Allmänt om föreningen

HSB Brf Hilleröd är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 4 bostadshus med adress Ängdalavägen 28, 29 och 31 samt Pilåkersvägen 7. Totalt innehar föreningen 70 stycken lägenheter och 3 stycken lokaler. Byggnaderna färdigställdes 1951 samtidigt som föreningen bildades. Förvaltningen sköts av HSB.

PARKERING:
Föreningen har 18 stycken parkeringsplatser som hyrs ut för 250 kr/mån. Separat kösystem tillämpas och just nu råder kö. Boendeparkering finns på gatorna i området. Cykel och barnvagnsparkering finns i källaren.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Föreningen är ansluten till ComHem för kabel-tv och för bredband har man HSB Bolina 2.0 som ger tillgång till olika leverantörer att välja mellan. Basutbudet för kabel-tv ingår i avgiften medan bredband inte ingår.

GJORDA RENOVERINGAR:
1980 byttes samtliga vattenstammar i kök och badrum. Dessutom byttes samtliga fönster och balkonger.
1990 målades trappuppgångarna.
2000 renoverades tvättstugan då man bytte tvättmaskinerna.
2002 byttes el-stigaren. Samtidigt byttes elen till samtliga lägenheter.
2007 spolades samtliga avloppstammar.
2010 målades entrédörrarna.
2012-2014 byttes alla tvättmaskiner och torktumlare ut.
2012 Fjärrvämrekulvert och värmecentraler byttes ut.
2013 injustering av element
2013-2014 renovering av tak och fasad
Kommande renoveringar: Föreningen följer underhållsplanen för mer information se senaste årsredovisning.

AVGIFT:
Föreningen höjde avgiften med 3% 2017 och planerar att indexhöja avgiften med ca 2-3 % varje år för att undvika större höjningar ett år.

TVÄTTSTUGA:
Det finns 2 st tvättstugor samt en drop-in tvättstuga, alla placerade i huset på Pilåkersvägen. Vardera tvättstuga har två stycken tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum.

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET:
En övernattningslägenhet med fyra bäddar finns att hyra för 100 kr/natt.

GEMENSAM EL:
I förening tillämpas gemensam el. Kostnaden för elen läggs på månadsavierna från HSB tillsammans med avgiften. Det belopp som faktureras varje medlem är ett schablonbelopp som bygger på hur mycket man har förbrukat tidigare. En gång om året görs en avläsning av elmätarna i varje lägenhet. Vid detta tillfälle justeras schablonbeloppet och du får tillbaka pengar om du har betalat för mycket under året. Om du skulle ha betalat för lite så slås detta belopp ut på dina månadsavier ett par månader efter avläsningen.

I föreningen finns även en trädgårdsgrupp. Nyligen har pallkragar köpts in som man kan odla i.
Besök gärna föreningens hemsida http://www.hsb.se/malmo/hillerod

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter