Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Amiralsgatan 6

MALMÖ

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Amiralsgatan 6

Antal rum 0 rum
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Förening

Amiralsgatan 6

Förening

Brf Flora 11

Allmänt om föreningen

Brf Flora 11 registrerades 2007 och året efter köpte föreningen fastigheten av Heimstaden. Fastighetens värdeår är 1929 enligt taxeringsinformationen men uppfördes dock troligen under senare delen av 1890-talet. Föreningen består av 15 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler i markplan. I dagsläget är en uthyrd.
Ekonomisk förvaltning sköts av Dillon. Föreningens tomt är friköpt. Föreningens adress är Amiralsgatan 6.

Tv och bredband

Bredband/TV:
Kabel-TV finns via ComHem och kostnaden för basutbudet ingår i månadsavgiften. Internet tecknas själv av lägenhetsinnehavaren. Möjlighet att teckna genom ComHem finns om hastighet på 100 mbit/s.

Parkering

Parkering/garage: I området råder boendeparkering. Ansökan görs hos gatukontoret i Malmö på 040-344500. För mer information se www.malmo.se/boendeparkering. Det finns även närliggande P-hus tvärs över gatan som hanteras av Q-park.

Renoveringar - utförda och planerade

Renoveringar:
Under 1980-talet genomgick fastigheten en totalrenovering med bland annat stambyte. Dessutom byttes tak, el, fönster och värmesystem.
2010/2011 genomfördes omfattande renoveringsarbeten på fastigheten. Entrén har försetts med nya portar i ek samt målats och restaurerats invändigt i äldre stil med schackrutigt golv och mässingsarmaturer. I samband med detta installerades taggsystem i alla entrédörrar och till gemsamma utrymmen och alla lås till dessa har bytts ut. Tvättstugan byggdes och installerades med två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare samt en mangel. Relaxrum med bastu och dusch byggdes.
2012 Åtgärder och skydd mot duvor på avsatser.
2013 Kompletteringsjobb isodränskivor och avlopp till lokal 14.
2013 Spolning av vertikal avloppsstam gällande lgher 23,33,43 och 53.
2015 Spolning av samtliga avloppsstammar.
2016/2017 Byte av fönster, balkongdörrar och balkongräcken. Balkongbygge till några lägenheter som saknat. Terrasstaket lades om och ny stensättning gjordes. Grannfastighetens mur renoverades. Ombyggnad av uteplats och ommålning av tak har även utförts.

Underhållsstamspolning genomförs vart 3-5 år fr.o.m. 2014. Lägenhetsinnehavaren bekostar kostnad av spolningen för den del som gäller huvudstam in till avlopp/brunn. Förväntad livslängd idag (2016) är +50 år. Horisontella stamspolningar görs med en frekvens om 3-4 ggr/år

Kommande renoveringar:

Övrigt

Tvättstuga i källaren: Två tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare samt en mangel. Relaxrum: I anslutning till tvättstugan finns bastu för medlemmar att nyttja. Tillhörande dusch som kan nyttjas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Bokas via elektroniskt bokningssystem. Övernattningsrum: Kan hyras för en kostnad om 100 kr/natt max 5 nätter per bokning. Cykelställ på gården. Fin grönskande innergård med sällskapsytor, grill och gemensamma utemöbler.


Följande uppgifter är hämtade från föreningen 2020-06-29. Spekulanter uppmanas kontrollera att dess uppgifter med föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter