Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Amiralsgatan 47

Nobeltorget Malmö

2 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Amiralsgatan 47

Antal rum 4 rum
Boarea 88,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1301
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr
Avgift: 4 927 kr/mån inkl. värme och vatten
Andel i föreningen: 0,05409%
Pantsatt Nej
Allmänt Enligt den ekonomiska planen är lägenheten registrerad som 3 rum och kök, men lägenheten är idag 4 rum och kök.

Byggnad

Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Här möts du av fina vitoljade parkettgolv, ljust gråa väggar och smakfulla detaljer är genomgående i hela lägenheten. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger trevliga sociala ytor. Det erbjuds även här två badrum, platsbyggt kök med marmorbänkskiva och balkong i syd/väst som vetter mot den lugna innergården.

Hall
Välkomnande hall med vitoljade parkettgolv och ljust gråa väggar. Det finns en garderob för förvaring och även plats för avhängningsmöbel.

Kök
Platsbyggt kök med kökssnickerier i en härligt blågrå nyans och bänkskiva i marmor. Det finns här köksutrustning som induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vitoljade parkettgolv och ljust gråa väggar.

Vardagsrum
Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ger trevliga sociala ytor. Plats för soffgrupp och matbord. Vitoljade parkettgolv och ljust gråa väggar.

Badrum 1
Utrustat med wc, dusch med duschväggar, handfat, spegelskåp och handdukstork. Halvkaklade väggar med grått kakel och klinker.

Badrum 2
Utrustat med wc, handfat och spegelskåp. Halvkaklade väggar med grått kakel och klinker.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra möblemang. Gott om garderober för förvaring. Här är även utgång till balkongen i sydväst som vetter mot innergården. Vitoljade parkettgolv och ljust gråa väggar.

Sovrum 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra möblemang. Garderober till förvaring. Vitoljade parkettgolv och ljust gråa väggar.

Sovrum 3
Rymligt rum som kan användas till exempelvis sovrum, kontor eller tv-rum. Vitoljade parkettgolv och ljust gråa väggar.
Helt ny lägenhet med smakfulla detaljer

Välkomna till denna smakfulla lägenhet. Här möts du av fina vitoljade parkettgolv, ljust gråa väggar och stilfulla detaljer som är genomgående i hela lägenheten. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger trevliga sociala ytor. Det erbjuds även här två badrum, platsbyggt kök med marmorbänkskiva och balkong i syd/väst som vetter mot den lugna innergården. Här flyttar du in i ett helt nytt boende utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning!

Du bor här på ett bra och omtyckt läge, nära Folkets Park, Nobeltorget och Möllevången. Till Malmö C tar du dig med buss från Nobeltorget på 9 minuter och knappa 15 min på cykel. Runt hörnet hittar du caféer, restauranger och matbutiker.

Förening

Amiralsgatan 47

Förening

Brf Amiralen 47

Allmänt om föreningen

Brf Amiralen består av 1 st flerbostadshus om 5-våningar beläget på Amiralsgatan 47 i Malmö. Huset är ursprungligen byggt 1935. År 2017 påbörjades ombyggnationen till det som under 2018/2019 kom att bli Brf Amiralen 47. Föreningen består av 29 arkitektritade lägenheter med 1 - 4 rum samt 3 lokaler. Föreningen äger marken. SBC förvaltar föreningens ekonomi.

TV OCH INTERNET: Telia (Fiber). Lägenhetsinnehavaren får i dagsläget själv bekosta och teckna abonnemang för bredband och Tv. Bostadsrättsföreningen Amiralen 47 håller på att förhandla fram ett gruppavtal gällande tv och internet där kostnaden för tv och internet ska läggas som ett tillägg på avgiften.

EKONOMI: Enligt den ekonomiska planen ska det ske en indexhöjning av avgiften med 2%/år.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: Lägenhetsförråd och tvättstuga i källaren,

PARKERING: Boendeparkering på gatorna. För mer information, kontakta Malmö Stad.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT: För arbete med överlåtelse har föreningen rätt att ta ut en överlåtelseavgift om 2,5% av basbelopp (1163kr), som köparen betalar samt en pantsättningsavgift om 1% av basbelopp (465kr)/per pant.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

För mer information, se den ekonomiska planen.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter