Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Amiralsgatan 36

St Knut Malmö

2 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Amiralsgatan 36

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 120,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Lgh.refnr P2
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 358 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 4,497637%
Reparationsfond: 907 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Utfärdad
Välkommen till denna genomgående 20-talslägenhet vid populära St Knut:s torg. Här har man nära till allt och lägenheten bjuder på alla bekvämligheter man kan tänka sig.

Hall: I den stora hallen finner vi oljad fiskbensparkett och klädkammare med gott om förvaring.

Kök: I köket har golvet vitbetsats och fönstret in mot gården bidrar till ett otroligt ljust kök. Här finns gott om förvaring bakom de vita skåpluckorna och även i det stora skafferiet i ena hörnan av köket. Här återfinns även diskmaskin, kyl/frys och gasspis allt från 2006 då köket renoverades av tidigare ägare.

Matsal: Bredvid köket ligger matsalen med fin fiskbensparkett och där även en charmig öppning i väggen tillåter gemenskap med köket. Här finns plats för många middagsgäster och utgång till balkongen mot gården.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med vacker oljad fiskbensparkett och två stora fönster mot gatan.

Sovrum: Stort och rymligt sovrum med stor klädkammare/förråd med egen ingång från trapphuset och vita väggar. Härligt oljat brädgolv, ljusa väggar samt stora fönster som släpper in rikligt med ljus.

Sovrum/arbetsrum: Mindre rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Här finns även en liten klädkammare. Även här finner vi oljade brädgolv och ljusa väggar.

Badrum: Stort helkaklat badrum renoverat 2005/06, av tidigare ägare. Här får både gjutjärnsbadkar och inkaklad dusch med glasdörr, tvättpelare plats utan problem.
Välkommen till gemytliga St:Knut! På en stark adress finner ni denna välplanerade lägenhet som prioriterar stil och funktion. En genomgående lägenhet som ger otroliga ytor att låta fantasin flöda på. Topprenoverat badrum, modernt kök samt stora ytor i matsal och vardagsrum. Välkommen!

Förening

Amiralsgatan 36

Förening

BF Amiralsgården upa.

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsföreningen BF Amiralsgården är en äkta förening som bildades 1928. Föreningen förfogar över tre fastigheter med byggnader uppförda 1928 med sammanlagt 36 lägenheter. Dessa är fördelade på tre trappuppgångar; Amiralsgatan 32-36. Föreningens egen syn på ekonomin är att den är mycket god. Renovering och underhåll utförs kontinuerligt vid behov. Inga ändringar av avgifterna är planerade för närvarande. Föreningen tar en överlåtelseavgift om 1000kr som debiteras köparen, samt en pantnoteringsavgift om 200kr. Avnotering av panter är kostnadsfritt.

HUSETS SKICK
Vattenstammar: Byttes 2011
Avloppsstammar: Relining gjord 2010
Tak: Renoverat 2009
Fönster: Ommålade 2012
El: Vindselen renoverad
Tvättstugorna: Ommålade 2011
Övriga renoveringar:
Yttre målning av fönster och portar samt ytterdörrar. Yttre och inre målning i allmänna utrymmen samt källarinnerfönster. Nytt låssystem till källare
Utbyte av fjärrvärmeväxlare. Utökad gräsyta på gården samt beskärning av buskar och träd.. Uppförande av fastighetsboxar i portvalven för post och paket. Samtliga lägenheter är elrenoverade med nya centraler o jordfelsbrytare. Utbyte av fastigheternas elstigare till trefas och elcentraler samt källarel.

Planerade större förändringar enligt underhållsplan tom 2018:
Ombyggnad av miljöstation samt utbyte av tak till cykelställ i 36;an

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns tre stycken tvättstugor på vinden, en för varje trappuppgång. De består av två tvättmaskiner samt en torktumlare och en torkvind vardera. Cykelparkering finns på innergården där man kan välja att parkera utan eller med tak. I källaren finns förråd för vinterförvaring av cyklar. Föreningen har mycket extra utrymme på vinden och har tankar på att kanske göra om det till något sorts gemensamhetsutrymme.

PARKERING:
Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser som tillhör föreningen. Dock finns det bra möjlighet till boendeparkering i området vilket innehåller många sidogator. För mer info om boendeparkering, besök www.malmo.se/boendeparkering

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-tv via Comhem och basutbudet ingår i avgiften. Vad gäller bredband så är föreningen ansluten via Bredbandsbolaget och i avgiften ingår 100Mbit bredband. Möjlighet att använda sig av Comhem finns såklart också.

För mer information om föreningen besök gärna:
http://www.amiralsgarden.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter