Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tre Högars Väg 54B

Linero Lund

1 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tre Högars Väg 54B

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 4 746 kr/mån ink. värme, VA, bredband,kabel-TV och garageplats.
Andel i föreningen: 0,9%
Andel av årsavgift: 0,9%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1984
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Övriga byggnader Innehavaren disponerar ett förråd samt garageplats.
Välkomna till denna ljusa trea på barnvänliga Tre Högars Väg. Här erbjuds väl tilltagna rum, bra planlösning och en härlig insynsskyddad balkong i söderläge.
Vi möts av en townhouse känsla när vi kliver in i bostadens hall med stentrappa som leder oss vidare till resterande bostad på andra våningen. Bostaden får ett härlig ljusinsläpp från 3 väderstreck då den är belägen på hörnan. En bostad att förälska sig i och trivas i många år framöver.

Belägen i ett trevligt område med Linero Centrum runt knuten är detta perfekt för dig som vill bo centralt men samtidigt ha nära till skog och natur. Smidiga bussförbindelser samt cykelvägar leder dig enkelt in i centrala Lund.

HALL

Hall på bottenvåning med bra förvaring samt avhängningsmöjligheter. Stilrent med ljusa väggar och klinker på golv. Stentrappan leder oss upp till övriga delar av bostaden.

KÖK/MATRUM

Kök i vinkel med vita luckor från 2016 och matplats som även här har klinkers på golv. Bänkskiva i massivt trä med härlig mosaik över arbetsytorna. Skön utsikt över föreningens grönområde och lekplats.

BADRUM

Helkaklat i vitt med svarta detaljer. Klinkergolv i mörkgrå nyans. Badrummet är utrustat med badkar och är förberett för tvättmaskin om så önskas.

SOVRUM 1

Ljusa väggar med laminat i valnöt på golv. Här finns även en rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM

Härligt ljusinsläpp tack vare söderläget, ljusa väggar och parkett på golv. Välplanerat med plats för både matgrupp och soffmöblemang. Härifrån nås även den underbara balkongen.

MASTER BEDROOM

Ljusa väggar och en fondvägg i ljusgrå. Valnötslaminat på golv och härligt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti.

Guldläge på lummiga Linero!

Nu finns möjligheten att förvärva denna underbara trea på barnvänliga Tre Högars Väg. Här erbjuds väl tilltagna rum, bra planlösning och en härlig insynsskyddad balkong i söderläge.
Vi möts av en townhouse känsla när vi kliver in i bostadens hall med stentrappa som leder oss vidare till resterande bostad på andra våningen. Bostaden får ett härlig ljusinsläpp från 3 väderstreck då den är belägen på hörnan. En bostad att förälska sig i och trivas i många år framöver. Välkomna på visning!

Förening

Tre Högars Väg 54B

Förening

BRF Tre Högar

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT
Föreningen är belägen ca 5 km från Lunds centrum och omfattar 108 bostadsrätter i två- till fyrarumslägenheter. Lägenheterna är fördelade på 17 hus med fyra till åtta lägenheter i varje. Föreningens fastigheter byggdes under åren 1983 till 1984. Föreningens medlemmar sköter genom ansvarsområden varsin del av föreningens grönytor eller av byggnader med gemensam funktion. Övriga ytor, främst gräsmattor, häckar och träd sköts till stor del av föreningens parkgrupp, samt av en utomstående entreprenör, Lillaröds entreprenad, som även står för snöröjning. Föreningens fastighets- och lägenhetsunderhåll har under 2019 skötts av fastighetsgruppen samt av utomstående entreprenörer. Genom en stadgeändring år 2007 ligger stor del av underhållsansvaret på den enskilde medlemmen.


GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen bland annat en festlokal i "Paviljongen" med plats för högst 65 gäster samtidigt och kan hyras för 200 kr/12 timmar respektive 400 kr/dygn. I lokalen finns musikanläggning, bord och stolar samt kök med spis, kyl, frys, mikro, kaffebryggare och porslin. - Bastu som renoverades 2006 och kan bokas utan kostnad. - Snickar-/målarverkstad. - Trädgårdsförråd med redskap för trädgårdsskötsel i varje tvättstuga. - Flera lekplatser för både stora och små barn. - Grillplats finns i anslutning till stora lekplatsen (det är OK att grilla på uteplatsen/balkongen, men där är bara el- eller gasolgrill är tillåtet). I Paviljongen finns även föreningens expedition som är öppen på måndagar kl. 19.00 - 20.00.

Det finns 4 gemensamma tvättstugor med totalt 16 tvättmaskiner varav en för grovtvätt, 7 torktumlare, 9 torkskåp, 4 manglar. Tvättstugorna är tillgängliga dygnet runt och bokningsbara kl. 7.00 - 23.00.

TV / INTERNET
Föreningen erbjuder bredband via LAN, 100MBit, till en kostnad om f.n. 142 kr/mån. (99 kr är avgift och 43 kr betalas för det lån som togs upp vid installationen). Ingen anslutningsavgift. Ownit är leverantör. Ownit erbjuder också 1000 Mbit för 199 kr/mån utöver den vanliga bredbandsavgiften.
Kabel-tv levereras av Sydantenn och basutbudet ingår i avgiften.

PARKERING
Till varje lägenhet finns en parkeringsplats eller ett garage. Dessa kan inte avsägas och det finns heller inget kösystem. Däremot är det fritt att byta, låna eller hyra från någon granne.

EKONOMI
Förändringar i månadsavgiften beslutas i december månad varje år.

BOSTADSHUSEN
2015-2016 utbyte av ventilationsaggregaten i samtliga kök i föreningen och garagens lås förbättrades. Stora lekplatsen upprustades. Köksavloppen samt avlopp i badrum & duschrum spolades. Avlopp i kök och badrum spolas vart sjätte år, köksavloppen spolas vart tredje år.

2017 installerades nya armaturer i tvättstugorna och även ventilationen förbättrades.

2018 utfördes injustering av värmesystemet och kabel-TV uppgraderades. Köksavloppen spolades.

2019 målades dörrar, fönster och balkonger. Fönster och dörrar har också reparerats. Hängrännor och lekplatser har upprustats, ett par fönster har bytts ut, liksom ett par maskiner i tvättstugorna. Radonmätning genomfördes. Vattenavstängningsventiler har bytts ut i bostadshusen, tvättstugorna och paviljong.

Kommande reparationer: Under 2020 planeras i första hand fortsättning av den påbörjade målningen. I tvättstugorna planeras förstärkning av ”baljorna” där avloppen från tvättmaskinerna finns. Utomhusbelysningen kommer att förstärkas. Målningen, som påbörjades 2020 omfattar garage, tvättstugor samt förrådsbyggnader, entréer, soptorg m.m., beräknas vara klar år 2021.

ÖVRIGT
Föreningen accepterar inte juridisk person som medlem. För mer information om föreningen gå in på deras hemsida http://trehogar.bostadsratterna.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-06-30. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser/garage, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter