Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Trastvägen 10

Väster Lund

1 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Trastvägen 10

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 73,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2011
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 475 000 kr utgångspris
Avgift: 4 184 kr/mån inkl. värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 1,6137%
Driftskostnad 4 919 kr/år
varav
El: 3 383 kr
Försäkring: 1 536 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på förbrukning och avtal.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Ett förråd i markplan tillhör lägenheten.

Fördelningstal i föreningen är 1,6137. Uppgiften om fördelningstalet har lämnats av föreningen. Föreningen har inte angett om fördelningstalet avser lägenhetens andel av den totala insatsen till föreningen eller om det avser lägenhetens andel av årsavgifterna till föreningen.Uppgift om vilken mätnorm som använts vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 28 maj 2009
Energiprestanda: 185 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Rapphönan 9
På andra våningen presenteras denna genomgående trea om 73 kvm med vit interiör, söderbalkong, trevligt kök och renoverat badrum. Lägenheten är belägen på populära väster med härliga grönområden och Lunds centrum ett fåtal minuter bort. Varmt välkommen på visning!

HALL
Vi kliver in i hallen och sätter fötterna på det stryktåliga stengolvet i brun nyans. Hallen leder oss sedan vidare in i lägenheten med parkettgolv och vita väggar. Förvaring erbjuds genom tre garderober.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Här finns plats för både matsalsmöblemang och tv-möbler. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

KÖK
Charmigt kök som genomgått en uppfräschning under 2012 då det bland annat kaklades över diskbänken och köksfläkten byttes ut. Rostfri diskbänk och väl tilltagna arbetsytor genom bänkskivor i ek. Skåpsluckorna är målade i ljustgult, väggarna är ljusa med en blommig tapet och på golvet ligger en plastmatta. Utrustning genom kyl/frys (09) och spis/ugn. Köket erbjuder gott om plats för köksmöblemang.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för säng och kontorsdel. Vita väggar matchas med parkettgolv.

SOVRUM 2
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Väggarna är vita och på golvet finns parkett. I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare. Fönster i söderläge ger rummet rikligt med ljus.

BADRUM
Renoverat badrum i samband med stambytet 2012. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet finns elegant klinker. Här finns väggfäst wc, handfat med kommod, badrumsskåp, handdukstork och duschhörna.
Välkomna till denna genomgående trerummare i bra skick på populära väster! Lägenheten är välplanerad med väl tilltagna rum, renoverat badrum, balkong i söder och ett fräscht kök.

Förening

Trastvägen 10

Förening

Brf Tegeltrasten

Allmänt om föreningen

Brf Tegeltrasten är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2002 med adress Trastvägen 8 och Trastvägen 10 i Lund. Föreningen består av 68 lägenheter samt 5 lokaler. 59 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och 9 med hyresrätt. Allt eftersom hyresgästerna flyttar säljs hyresrätterna och pengarna tillfaller föreningen. Ekonomisk förvaltning sköts av Bredablick. Föreningens hus är i gott skick och har senare tid genomgått många stora renoveringar, se nedan. Föreningens hemsida: http://www.brftegeltrasten.com/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd samt tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. Trädgårdsmöbler och grillmöjligheter finns på föreningens trädgård. Föreningen upplåter odlingslotter med hyresrätt för de som vill ha egen odling, kontakta föreningen för mer info. Miljöhus samt cykelförråd finns på södra sidan av huset, på gården.

PARKERING
Det finns ett antal p-platser för föreningens medlemmar. Separat kö tillämpas. Kostnad 200 kr/mån. Fri parkering längs Trastvägen.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv via Com Hem ingår i avgiften.
Bredband via Perspektiv Bredband ingår i månadsavgiften 100/100mb.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2016 Renovering av balkonger. I samband med detta lät man bredda balkongerna.
2015 Renovering av tvättstugan på Trastvägen 10
2014 Renovering av trapphus, fasad samt loftgångar
2012/13 Byte av vattenstammar och avloppstammar. I samband med detta renoverades samtliga badrum i föreningen.
2000-tal Byte av fönster och balkongdörrar
2000-tal Byte av samtliga lägenhetsdörrar
2000-tal Omläggning av tak

EKONOMI
Det finns inga beslutade avgiftsändring, kontrollerat med ordförande 2018-05-04. Avgiften höjdes inte inför 2018. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. För mer info om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på www.mohv.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering