Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Trastvägen 10

Väster Lund

1 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Trastvägen 10

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 73,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2011
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 475 000 kr utgångspris
Avgift: 4 184 kr/mån inkl. värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 1,6137%
Driftskostnad 4 919 kr/år
varav
El: 3 383 kr
Försäkring: 1 536 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på förbrukning och avtal.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Ett förråd i markplan tillhör lägenheten.

Fördelningstal i föreningen är 1,6137. Uppgiften om fördelningstalet har lämnats av föreningen. Föreningen har inte angett om fördelningstalet avser lägenhetens andel av den totala insatsen till föreningen eller om det avser lägenhetens andel av årsavgifterna till föreningen.Uppgift om vilken mätnorm som använts vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 28 maj 2009
Energiprestanda: 185 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Rapphönan 9
På andra våningen presenteras denna genomgående trea om 73 kvm med vit interiör, söderbalkong, trevligt kök och renoverat badrum. Lägenheten är belägen på populära väster med härliga grönområden och Lunds centrum ett fåtal minuter bort. Varmt välkommen på visning!

HALL
Vi kliver in i hallen och sätter fötterna på det stryktåliga stengolvet i brun nyans. Hallen leder oss sedan vidare in i lägenheten med parkettgolv och vita väggar. Förvaring erbjuds genom tre garderober.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Här finns plats för både matsalsmöblemang och tv-möbler. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

KÖK
Charmigt kök som genomgått en uppfräschning under 2012 då det bland annat kaklades över diskbänken och köksfläkten byttes ut. Rostfri diskbänk och väl tilltagna arbetsytor genom bänkskivor i ek. Skåpsluckorna är målade i ljustgult, väggarna är ljusa med en blommig tapet och på golvet ligger en plastmatta. Utrustning genom kyl/frys (09) och spis/ugn. Köket erbjuder gott om plats för köksmöblemang.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för säng och kontorsdel. Vita väggar matchas med parkettgolv.

SOVRUM 2
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Väggarna är vita och på golvet finns parkett. I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare. Fönster i söderläge ger rummet rikligt med ljus.

BADRUM
Renoverat badrum i samband med stambytet 2012. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet finns elegant klinker. Här finns väggfäst wc, handfat med kommod, badrumsskåp, handdukstork och duschhörna.
Välkomna till denna genomgående trerummare i bra skick på populära väster! Lägenheten är välplanerad med väl tilltagna rum, renoverat badrum, balkong i söder och ett fräscht kök.

Förening

Trastvägen 10

Förening

Brf Tegeltrasten

Allmänt om föreningen

Brf Tegeltrasten är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2002 med adress Trastvägen 8-10 i Lund. Föreningen består av 62 bostadsrätter, 6 hyresrätter och 4 lokaler. Allt eftersom hyresgästerna flyttar säljs hyresrätterna och pengarna tillfaller föreningen. Ekonomisk förvaltning sköts av Bredablick. Föreningens hus är i gott skick och har senare tid genomgått många stora renoveringar, se nedan. Föreningens hemsida: http://www.brftegeltrasten.com/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd samt tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. Det finns en tvättstuga i nr 8 och en i nr 10. Trädgårdsmöbler och grillmöjligheter finns i föreningens trädgård. Föreningen upplåter odlingslotter med hyresrätt för de som vill ha egen odling, kontakta föreningen för mer info. Miljöhus samt cykelförråd finns på södra sidan av huset, på gården.

PARKERING
Det finns 49 st p-platser för föreningens medlemmar. Separat kö tillämpas. Kostnad 250 kr/mån. Det finns lediga p-platser den 2020-02-03. Fri parkering längs Trastvägen.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv via Com Hem (grundutbud) ingår i avgiften.
Bredband via Perspektiv Bredband ingår i månadsavgiften 100/100 Mb.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 Norra sidan gjordes om, ny asfalt, nya plattor vid entréer, ny häck samt ny belysning.
2016 Renovering av balkonger. I samband med detta lät man bredda balkongerna.
2015 Renovering av tvättstugan på Trastvägen 10
2014 Renovering av trapphus, fasad samt loftgångar
2012/13 Byte av vattenstammar och avloppsstammar. I samband med detta renoverades samtliga badrum i föreningen.
2000-tal Byte av fönster och balkongdörrar
2000-tal Byte av samtliga lägenhetsdörrar
2000-tal Omläggning av tak

KOMMANDE UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Under våren 2020 är planerat att foga om norra fasaden samt tvätta vissa delar. Dessutom iordningställa gaveln på västra sidan.

EKONOMI
Det finns inga beslutade avgiftsändring, kontrollerat med styrelsen 2020-02-03. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. För mer info om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på www.mohv.se.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening 2020-02-03. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter