Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tordönsvägen 4P

Klostergården Lund

1 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tordönsvägen 4P

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 867
Våning 4 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 959 kr/mån Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaden kan variera beroende på avtal och förbrukning. Kostnaden för el och försäkring är en uppskattning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd samt ett mindre matförråd.

Ospecificerad andel i föreningen: 0,19958. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

Uppmätningsmetod av boarea är okänd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966-68
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 juni 2008
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Mullret 1
På populära, gröna och lugna Klostergården finner vi här en gavellägenhet om 78kvm i toppskick. I Brf Ljungelden finns moderna tvättstugor, välutrustat gym och anställda vaktmästare. Stort ljusinsläpp med utsikt över Klostergårdens grönska och en privat balkong i söderläge, här mår man bra! I området finns matbutiker, apotek och förskola samt utmärkta kommunikationer till centrum och till Malmö. Välkommen på visning!

HALL
Vi välkomnas upp via hiss från markplan till en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och en stor klädkammare. Vita väggar och ett genomgående parkettgolv.

KÖK
Välrenoverat kök från 2006 med gott om förvaring och rejäla arbetsytor. Bänkskiva i granit, ljusa ekluckor, grågrönt kakel samt rostfria vitvaror. Maskinell utrustning finns i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro och ugn, spishäll samt fläkt. Öppen och ljus matplats för i dagsläget 6 personer samt utång till balkongen i söderläge.

SOVRUM 1
Stort sovrum intill köket med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderob. Stort ljusinsläpp på de redan ljusa väggarna.

VARDAGSRUM
Vidare finner vi ett luftigt vardagsrum där stora fönsterpartiet ger ett otroligt ljus över parkettgolv och ljusa väggar. Härlig utsikt över trädens och områdets grönska. Här rymms såväl större soffgrupp som tv-möblemang och arbetshörna/bokhyllor.

SOVRUM 2
Kan med fördel användas som antingen sovrum eller kontor. Rymmer såväl säng som förvaring. Ljusa väggar.

BADRUM
Rymligt och neutralt helkaklat badrum (2006) utrustat med handfat, dusch med glasdörrar, toalett samt handdukstork. Här finns även plats för egen tvättmaskin och torktumlare om så önskas.

GÄST-WC
I lägenheten finns även en mindre gästtoalett utrustad med toalett och handfat, även denna helkaklad.

OMRÅDE
Klostergården är ett populärt område i Lund med ett strategiskt läge nära centrum och med goda pendlingsmöjligheter. Klostergården har flertalet lummiga grönområden och ligger även nära S:t Lars parkområde. Närmaste matbutik ligger ca 5 min bort (Klostergården centrum). Klostervallens idrottsanläggning ligger några minuter bort. Buss tar dig in till centrum på några minuter och till Malmö på ca 20 minuter.
Välplanerad lägenhet om 78 kvm på fjärde våningen i lummig miljö på härliga Klostergården. Bostaden är i ett ypperligt skick då den totalrenoverades 2006 och med dess stora ljusinsläpp, genomgående parkettgolv och söderbalkong är det en bostad som inte får missas. Välkommen på visning!

Förening

Tordönsvägen 4P

Förening

HSB Brf Ljungelden

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ljungelden är en av de största bostadsrättsföreningarna i HSB Skåne med 480 bostadsrätter och lägenheter i varierande storlekar, samt ett antal lokaler.

Ljungelden uppfördes under åren 1966-1967 och består av tre kvarter med både låghus och höghus (Tordönsvägen 4 A-P Kv. Mullret, Virvelvindsvägen 4 A-P Kv. Åskan, samt Sunnanvägen 14 A-S Kv.Tordönet). Sammanlagt finns det 480 lägenheter i storlekarna från 1 rok (37 kvm) till 6 rok (137 kvm).

I bostadsområdet finns en centrumanläggning med butiker, pizzeria, konditori, spelbutik samt kyrka. Det finns också skola, fritidsgård, bygglekplats och i närområdet finns även ishall och idrottsanläggning samt friluftsbad under sommartid.

Renoveringar
Föreningen har under 2011 genomfört omfattande underhållsarbeten som omfattats såväl ventilationanläggningarna i låghusen som fasadrenovering på Sunnanväg. Därmed har fasaderna på samtliga hus i föreningen bilvit renoverade och uppsnyggade.

Styrelsen har beslutat att samtliga hissar i höghusen ska bytas. Arbetet har påbörjats och planerar att fortsätta under 2012-2014. I samband med hissbytena kommer även trapphus att snyggas upp med målning och ny energibesparande belysning.

För mer information kring planerade framtida underhåll, vänligen se årsredovisningen och föreningens hemsida www.ljungelden.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Bra att veta
Vid inträde i en HSB-förvaltad förening tar HSB ut en medlemskapsavgift om 500 kr, som återfås vid utträde ur HSB. Den skall betalas för att kunna bli godkänd som medl

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter