Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svanevägen 34

Gasverket Lund

3 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Svanevägen 34

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 103,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 170
Våning 2 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 737 kr/mån inkl. värme, va, kabel-tv, bredband och br-tillägg
Andel i föreningen: 0,60966%
Driftskostnad 2 868 kr/år
varav
El: 2 868 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Kostnad för el tillkommer efter förbrukning. För januari var elkostnaden 247 kr.

Andelstalet 0,60966% är det tal som föreningen lämnat till mäklaren. Det framgår inte om andelstalet avser andel i föreningen och/eller andel av årsavgift.

Mätnorm okänd.

Säljaren disponerar ett rymligt källarförråd på Trollebergsvägen 13.

Byggnad

Byggnadsår 1984-1985
Energideklaration
Utfärdad den 28 mars 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 88 kWh/m² (Atemp) och år
På utmärkt läge i centrum presenteras denna ljusa och rymliga gavelfyra med öppen planlösning, tre rejäla sovrum och tvåpåkostade badrum som renoverades 2014. På underbar västerbalkong njuts solen under eftermiddag och kväll. Hiss från markplan. Brf Gasverket är en mycket populär förening med fina gemensamma utrymmen, garageplatser och välskötta innergårdar med grillmöjlighet och trädgårdsmöbler. I föreningen finns även gym, samlingslokal med kök och övernattningslägenhet. Här bor Ni med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda. Stadsparken och Centralstationen nås på några minuters gång. Välkommen till en fyra i mycket fint skick! Bara att flytta in!

HALL
Via hiss tar vi oss upp till andra våningen via nyrenoverat trapphus till denna ljusa fyra. Hallen är rymlig med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Till höger finns stor klädkammare med elfa-system som ger utmärkt förvaring. Svart italiensk klinkers matchas med vita släta väggar som leder oss vidare in i lägenheten. Inredningen i hallen (krokar m.m.) ingår ej i köpet.

DUSCHRUM
Till vänster om hallen finns toppmodernt, påkostat duschrum från 2014 med dusch med glasdörrar, wc, handfat, badrumsskåp från Svedbergs och handdukstork. Spotlights ger fin belysning över svart klinkers och vitt och svart kakel.

BADRUM
Smakfullt renoverat badrum från 2014 med påkostade val som badkar, wc, handfat, handdukstork och badrumsskåp från Svedbergs. Spotlights lyser över svart klinkers och vitt kakel. I badrummet är det förberett för att installera tvättmaskin. Kopia på våtrumsintyg för både duschrum och badrum finns hos mäklaren.

SOVRUM 1
Vidare in i lägenheten når vi lägenhetens första sovrum med fönster åt väster. Laminatgolv matchas med vita släta väggar. Gardin ingår ej i köpet.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för soffgrupp m.m. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen med plats för växter, soffa m.m. På balkongen njuts solen under eftermiddag och kväll med utsikt över föreningens innergård. På golvet ligger ett snyggt och praktiskt Bergo-golv.

KÖK
I öppen planlösning med vardagsrummet ligger kök med stor matplats. Utrustning: Kyl/frys, spis/ugn, nyare köksfläkt från Franke och diskmaskin. Ljust kakel matchas med rostfri bänkskiva, klinkers, parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och stor skjutdörrsgarderob med praktisk Pax-inredning i ek. Laminatgolv och vita väggar.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Laminatgolv och ljusgråa väggar.

ÖVRIGT
Jordfelsbrytare finns. Ventilationsdon byttes 2014. Parkettgolv och ytskikt renoverades 2014. Samtidigt sattes in extra breda fönsterbrädor i marmor.
Säljaren upplyser om att sjutillhållarlåset inte används och att luckan till diskmaskinen är lite skev.

Info om p-huset som byggs i området finns på https://www.kamikaze.nu/projekt/p-huset-gasverket-i-lund/
Ljus och rymlig gavellägenhet med underbar västerbalkong, öppen planlösning och två badrum från 2014. Bra läge i centrum nära Centralstationen och Stadsparken. Välkommen på visning!

Förening

Svanevägen 34

Förening

Brf Gasverket

Allmänt om föreningen

Gasverket är en bostadsrättsförening i centrala Lund. Föreningen bildades 1985 och består av 214 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/skane/brf/gasverket/

EKONOMI
Föreningen sänkte avgifterna med 10% 1/7 2017. Det finns inga beslutade avgiftsändringar per 2019-02-18. Mer info om föreningens ekonomi finns i senaste årsredovisningen på MOHV.se.

GEMENSAM EL
Föreningen har ett gemensamt elavtal. Varje lägenhetsinnehavare betalar utifrån förbrukning.

BREDBAND
Bredband och IP-telefoni (fasta kostnaden) via Telenor och Com Hems grundutbud för kabel-tv ingår i månadsavgiften.

RENOVERINGAR
Hiss, 2012
Värmesystem, 2014
Fiber, Bredbandsbolaget, 2015
FTX Ventilationssystem, 2016
Asfaltering gångar, 2017
UV-filter vatten, 2017
Automatisk trapphusbelysning LED installerad, 2017

PLANERAT UNDERHÅLL
Under de närmsta åren planeras endast mindre underhåll.

PARKERING
Föreningen har tillgång till 115 garageplatser i parkeringshuset på Svanevägen 30. Kontakta vicevärden ifall du är intresserad av att hyra en garageplats, 700kr/mån. Separat kö tillämpas. Under ombyggnaden av garaget gäller avgifter fastställda av LKP. De flesta medlemmar hyr platser i Arena Park och Lund C under ombyggnationen. Mer info om ombyggnationen av garaget finns på föreningens och kommunens hemsidor.
https://www.kamikaze.nu/projekt/p-huset-gasverket-i-lund/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Övernattningslägenhet går att hyra till en kostnad av 150 kr/dygn. Samlingslokal finns att hyra på Trollebergsvägen 9 för 400 kr per dygn för föreningens medlemmar. Gym och bastu finns för föreningens medlemmar. Nyckel kan kvitteras ut för 500 kr. I varje hus finns tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. I föreningen finns även grillplatser, lekplats, cykelparkering utomhus, barnvagnsförråd, soprum, boulebana och container till grovsopor.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande mellan student och förälder.
Parkeringshus om 6 våningar är under uppbyggnad.
En ny skola Hedda Anderssons gymnasiet planeras byggas på den plats där Svaneskolan ligger idag.
Mer info om dessa projekt finns på Lunds kommuns hemsida.

Uppgifter om föreningen är inhämtade av berörd förening 2019-02-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter