Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spolegatan 22

Centrum Lund

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Spolegatan 22

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 71,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr
Avgift: 3 589 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv och hushållsel
Andel i föreningen: 6,1%
Driftskostnad 2 300 kr/år
varav
Försäkring: 2 300 kr
Beräknat antal pers: 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Handdukstorken fungerar ej och behöver repareras.

Två källarförråd tillhör lägenheten.

Uppgift om vilken mätnorm som använts vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Fördelningstalet är det tal som föreningen lämnat till mäklaren. Det framgår inte om fördelningstalet avser andel av kapital och/eller andel av årsavgift.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Energideklaration
Utfärdad den 12 februari 2009
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Skjutsstallen 6
På trevlig adress nära Centralstationen välkomnar denna genomgående funkistvåa med rymliga rum, vackra parkettgolv och helkaklat badrum. Trevlig bostadsrättsförening med lummig innergård och välskötta utrymmen. Välkommen på visning!

HALL
På andra våningen välkomnas vi in i denna trevliga tvåa. Hallen är uppdelad i två delar där den ena delen gränsar mot badrum och vardagsrum medan den andra delen gränsar mot kök, sovrum och stor klädkammare. Parkettgolv och vita väggar leder oss vidare in i lägenheten. Säkerhetsdörr finns.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matplats. Stora fönster i väster släpper in ljus över fiskbensparkett och vita släta väggar.

KÖK
Med fönster mot gården ligger köket med bra arbetsytor, gott om förvaring och matplats för fyra personer. Inredningen går i vitt med släta luckor och kakel ovanför arbetsytorna. Vita väggar matchas med parkettgolv. Utrustning: Kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna), diskmaskin (Husqvarna), spis (Husqvarna) och fläkt (Futurum). Samtliga vitvaror är från 2003.

SOVRUM
Vidare möts vi av sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och garderobsvägg. Även sovrummet ligger lugnt beläget mot innergården. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt och grått med badkar, wc, handfat, handdukstork, tvättmaskin (Siemens, 2003) och golvvärme.
På attraktivt cityläge presenteras denna stora tvåa om hela 71 kvm med fiskbensparkett, välplanerade rum och helkaklat badrum. Nära Centralstationen, affärer m.m. Välkommen på visning!

Förening

Spolegatan 22

Förening

Brf Vagnen

Allmänt om föreningen

Brf Vagnen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2000 bestående av 15 st bostadsrätter med adress Spolegatan 22 i Lund. Ekonomisk förvaltning sköts av RR Revision AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På gården finns både sop-byggnad och cykelparkering som delas med grannföreningen. I källaren finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkrum.

PARKERING
Föreningen har 7 st parkeringsplatser tillsammans med grannföreningen, till dessa är det kö. Boendeparkering finns på gatorna i området. Parkeringsplatser finns att hyra i närområdet (Spoletorp 650 kr/mån).

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-TV via Comhem (basutbudet) ingår i avgiften.
Bredband kan tecknas via Comhem eller Perspektiv Bredband.

EKONOMI
Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2% från den 1 april 2016. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

BYGGNADENS SKICK
Hela fastigheten genomgick omfattande renoveringar 2002 då den ombildades till bostadsrätter. Huset renoverades från grunden och stambyte gjordes. Taket renoverades, elen drog om och nya fönster sattes in. Lägenheterna fick då även nya badrum och kök. Huset värms upp med fjärrvärme.
2015 - Lagades ytterdörrarna

Under våren 2016 kommer fasaden mot gatan att målas om i en röd nyans.
I dagsläget finns inga andra planerade renoveringar.

ÖVRIGT
Föreningen vill att den som äger lägenheten också ska bo i den.
Två gånger om året har föreningen gemensamma städdagar där medlemmar förväntas hjälpa till för uppfräschning av gården. Gräsklippning och trappstädningstjänster köps in.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening 2016-01-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

BUDGIVNING
Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktsskrivningen. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.

FRI PRÖVNINGSRÄTT
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. D.v.s. säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter