Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Parternas gränd 65

Norra Fäladen Lund

1 450 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Parternas gränd 65

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 65-22
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 450 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6 215 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Andel i föreningen: 0,02935%
Andel av årsavgift: 2,93518%
Driftskostnad 1 500 kr/år
varav
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnaden är individuell och beror på det enskilda hushållets försäkringsbolag och lösöre.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt I månadsavgiften 6.215 kr ingår värme, vatten och kabel-TV basutbud. Utöver detta tillkommer en el-schalbon (för närvarande 300 kr/månad) och obligatoriskt tillägg för bredband (115 kr/månad). Total månadsavgift blir 6.630 kr. Elen avläses en gång per år och kostnaden redigeras utifrån verklig förbrukning.

På gården finns sopsortering, cykelparkering samt förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 september 2013
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen till denna välplanerade och rymliga trea på andra våningen med hiss i trapphhuset - smidigt och bekvämt. Stora sovrum, bra förvaring, gäst-WC och separat grovkök i lägenheten ger bra förutsättningar för att trivas i en smidig vardag. Köket bjuder på stora arbetsytor och matplats för det stora middagssällskapen samtidigt som det finns gott om plats för matsalsbord i vardagsrummet. Balkongen i soligt söderläge når man från vardagsrummet och soltimmarna är många och trätrallen på plats.

ENTRÉHALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och praktiskt grått klinkersgolv innanför entrén som sen övergår i parkett. Säkerhetsdörr och ljusa väggar.

KÖK
Ljust kök med köksinredning i vitt, stora arbetsytor och bra skåpsförvaring. Kyl (Elektrolux), frys (Elektrolux), spis (Elektrolux) och spisfläkt (Elektrolux). Matplats för det stora middagssällskapet framför fönsterparti i söder. Parkettgolv och ljusa väggar. Ingång till grovkök, vardagsrum samt hall.

VARDAGSRUM
Plats för såväl stor soffgrupp som matsalsbord alternativt arbetshörna samt utgång till balkong i söder. Ingång från hall samt kök. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av fyra garderober och två linneskåp. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med garderob och städskåp. Parkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt med mörkgrå fondvägg vid det rymliga duschutrymmet samt ljusgrått klinkersgolv. Tvättställ med kommod, WC samt handdukstork.

GÄST-WC
Helkaklad gästtoalett med vita väggar och grått klinkersgolv. WC och tvättställ med kommod.

GROVKÖK
Ljus tvättstuga med fönster, vita väggar och ljust klinkersgolv. Tvättmaskin (Elektrolux), torktumlare (Elektrolux), grovvask med skåp under och över.
På andra våningen finner vi denna rymliga 3:a med söderbalkong, lättmöblerat vardagsrum och stora sovrum med bra förvaring. Eget grovkök, gäst-WC och hiss i trapphuset bidrar till bekvämlighet i vardagen. Bo med närhet till grönområden, kommunikationer och Ideon.

Förening

Parternas gränd 65

Förening

Brf Käranden 6369

Allmänt om föreningen

Brf Käranden 6369 är en äkta bostadsrättsförening som består utav 40 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningens fastigheter stod klara 2006.

Det finns för närvarande inga större renoveringar inplanerade. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och Riksbyggen den tekniska förvaltningen.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem (basutbudet ingår i månadsavgiften).
Bredband via Perspektivbredband (Ett obligatoriskt tillägg på 115kr/mån för 100/100)

PARKERING
Förvaltnings AB st Petri sköter hanteringen av parkeringsplatser. Uppställningsplats, 310kr/månad. Garageplats, 661 kr/månad. Separat kösystem tillämpas och för närvarande finns det både uppställnings- och garageplats till förfogande. (Kontrollerat 2014-05-08) Förvaltas av Jyma Fastigheter och för ytterligare information kontakta Jennie Bladh, 040-981260, jennie.bladh@jyma.se.

ELKOSTNAD
Föreningen har ett kollektivt elavtal för att kunna erbjuda lägre elkostnader för bostadsrättsmedlemmarna. Bostadsrättsinnehavaren betalar 200-400 kr i mån (beroende på storlek) för el som debiteras av föreningen utöver månadsavgiften. Elförbrukningen läses av en gång om året och kan förändras beroende på användningen.

AVGIFTSÄNDRINGAR
Det finns inte några planerad avgiftshöjningar i dagsläget. (Kontrollerat 2014-11-19)

AVGIFTER VID ÖVERLÅTELSE
Överlåtelseavgift - Betalas av köparen. 2,5 % av årets prisbasbelopp (1 110 kr).

Pantsättningsavgift - Betalas av köparen i det fall att denne tar lån med lägenheten som säkerhet. 1 % av årets prisbasbelopp (444 kr).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2014-05-08). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter