Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Parternas Gränd 51

Norra Fäladen Lund

1 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Parternas Gränd 51

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 48,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5143
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 095 000 kr
Avgift: 3 841 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv och bredband. El tillkommer.
Andel i föreningen: 1,2705%
Andel av årsavgift: 1,2705%
Driftskostnad 1 800 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Hissen finns i granntrappan som nås via loftgång.

Obligatoriskt tillägg för el tillkommer på månadsavgiften med 150 kr/mån.

Ett förråd tillhör lägenheten och ligger i friliggande förrådsbyggnad.

Uppgift om vilken mätnorm som användes vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Byggnad

Byggnadsår 2007
Energideklaration
Utfärdad den 19 september 2013
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Käranden 4
På översta våningen med stor västerbalkong presenteras denna ljusa och välplanerade tvårummare från 2007. Högt i tak, ljusinsläpp i två väderstreck och utsikt mot Öresund ger en fantastisk rymd. Här erbjuds också gott om förvaring och badrum med egna tvättmöjligheter. Trevligt område nära Fäladens köpcentrum, LTH och med utmärkta bussförbindelser. Välkommen på visning!

ENTRÉ
Vi kliver in i denna ljusa tvårummare med generös takhöjd och öppen planlösning. Direkt till vänster finner vi hatthylla och därefter följer förvaring i form av två garderober och linneskåp. I hallen finns också ett städskåp. Väggarna är vita och under fötterna ligger klinker i grå nyans.

KÖK/VARDAGSRUM
Med helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir detta ett stort och socialt utrymme. Takhöjden här är minst sagt generös och ger tillsammans med fönster i två väderstreck ett luftigt och ljust intryck. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Köket går i ljusa toner med gott om förvaring samt generös arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys (Electrolux), diskmaskin (Electrolux), ugn med keramikhäll (Electrolux) och fläkt (Franke). Från detta rum nås stor balkong i väster. Här njuts solen från lunch tills den går ner i horisonten. En klar dag skymtas Öresund.

SOVRUM
Rymligt sovrum i norrläge med gott om plats för den stora dubbelsängen och extra förvaring. Ekparketten fortsätter från vardagsrummet in i sovrummet och binder samman dessa rum. Önskar man stänga till finns det en skjutdörr mellan rummen. Väggarna är vita och genom ett större fönster släpps rikligt med ljus in.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med duschhörna, handfat med kommod, handdukstork och wc. Golvet är ljust och väggarna är gråa. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare (Electrolux).
Välplanerad och ljus hörnlägenhet med underbar västerbalkong och utsikt mot Öresund. Välkommen på visning!

Förening

Parternas Gränd 51

Förening

BRF Käranden 47-57

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Käranden 47-57 en äkta bostadsrättsförening bildad 2006. Föreningen äger fastigheten Käranden 4 med totalt tre fastigheter som bebyggdes med två nya våningsplan och en tillbyggnad med totalt 36 lägenheter. Sammanlagt finns 66 st lägenheter med bostadsrätt. Bostadsrätterna fördelar sig enligt följande:

2 rok: 36 st
3 rok: 18 st
4 rok: 12

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bonea och Clifa används som fastighetsskötare.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv via Sydantenn. Bredband, 100/100 Mbit/s, via Riksnet.

PARKERING
Uppställningsplats och garageplats kan hyras genom Förvaltnings AB St Petri. Separat kö tillämpas. För mer information om parkering ring Förvaltnings AB St Petri på tel.040-98 12 60.

FASTIGHETENS SKICK
Fastigheten totalrenoverades och ytterligare två våningar byggdes 2007. Föreningen har en underhållsplan för de kommande 20 åren. Föreningen planerar att renovera fasaden inom några år.

EKONOMI
Föreningen har beslutat att höjda avgiften med 6% under sommaren 2018. För mer information om föreningens ekonomi se årsredovisningen på www.mohv.se

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut med 2,5% av ett prisbasbelopp respektive 1% av ett prisbasbelopp. Dessa betalas av köparen.

ELKOSTNADER
Föreningen har tecknat ett kollektivt el-avtal för att sänka kostnaderna för bostadsrättmedlemmarna. El-kostnaden finns med på avgiftsavierna som skickas ut till medlemmarna och räknas av mot faktisk förbrukning en gång per år. El-tillägget är för närvarande 200kr/mån för den aktuella bostaden. Bostadsrättsinnehavaren kan få betala ytterligare ett påslag ifall denne förbrukar mer el än beräknat/planerat för den aktuella lägenheten. Avläsning sker en gång per år vilket gör att kostnaden alltså kan bli högre om lägenhetsinnehavaren har förbrukat mer el än budgeterat för aktuell lägenhet.

ÖVRIGT
Den som bor i lägenheten måste äga minst 50%. Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg för alla medlemmar, detta innebär att ni som boende endast behöver teckna en vanlig hemförsäkring.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-05-15. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter