Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Neversvägen 33

Brunnshög Lund

1 450 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Neversvägen 33

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 223
Våning 1, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 450 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 919 kr/mån Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Andel i föreningen: 1,21929%
Andel av årsavgift: 1,21927%
Driftskostnad 5 700 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Parkering
Föreningen förfogar över 83 P-platser. Avgiften är för närvarande 350kr/månad. För information om dagsaktuell platskö, uthyrning och fakturafrågor hänvisas till Riksbyggen via telefon 0771-86 08 60 eller e-postadress boa@riksbyggen.se.

Tvättstuga
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. För föreningens medlemmar finns också gemensam tvättstuga med två 5-kg tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Två tvättider finns per dag. Tiderna bokas via ett särskilt manuellt system.

Kommunikation
God busskommunikation inom Lund, samt till Malmö, Staffanstorp och Södra Sandby. Busslinje nr 166 samt nr 169.

Övrigt
Cykelrum, barnvagnsrum och förråd finns.

Boarean uppgår till 85 kvm. Uppgift om vilken mätnorm som använts vid uppmätningen av boarea har ej gått att få fram.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 8 juni 2011
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Solfångaren 1
Hörnlägenhet med genomgående ekparkettgolv och uteplats i väster. Lägenheten är disponerad enligt följande:

Hall
Ni välkomnas in i en rymlig hall med ekparkettgolv och gott om plats för avhängning. Hallen leder er vidare till bostadens alla rum.

Kök & Vardagsrum
I öppen planlösning ligger kök och vardagsrum med stora fönster i väst och norrläge, samt utgång till uteplats i väst. Köket är av märket Ballingslöv från 2006 med gedigna träluckor, bänkskiva i granit och stilrena vitvaror i rostfritt. (Kyl, frys, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin samt spishäll -12). Den öppna planlösningen passar perfekt för olika sociala tillställningar och rymmer bordsmöblemang för minst 4-6 personer.

Vardagsrumsdelen är ljus och luftig tack vare stort ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger en ekparkett. Rymmer både matsalsmöblemang och soffgrupp.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. God förvaring i form av garderobslänga. Ekparkett, ljusa väggar och stort fönster i öst.

Sovrum 2
Ljust rum med ekparkett och ljusa väggar. Rymmer dubbelsäng eller enkelsäng med skrivbordsdel.

Badrum
I bostaden finns ett stort helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare från 2006, golvvärme, toalett samt badkar.

Klädkammare
I bostaden finns dessutom en stor och rymlig klädkammare, som emellertid, kan utnyttjas efter andra önskemål om så önskas.

Den genomgående ekparketten och bostadens alla fönster i tre väderstreck ger en känsla av naturligt ljus och en känsla av stil och rymd. Bostaden kombinerar bekvämlighet såväl som modernitet. Välkommen på visning!
Stor gavellägenhet med uteplats i västerläge med utsikt över slätten. Här finner vi ett modern kök från Ballingslöv i gediget trä, men stilren bänkskiva i granit och rostfria vitvaror från 2006. En bostad med närhet till god kommunikation till såväl Lund city som Malmö. Missa inte chansen. Välkommen på visning!

Förening

Neversvägen 33

Förening

Brf Solhöjden

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Solhöjden omfattar 84 lägenheter fördelade på tre bostadshus uppförda 2006 (Neversvägen 31, 33 och 35). Dessa är belägna nära vattentornet och Lunds högsta punkt 87 m över havsnivån. Lägenheterna är ljusa och har balkonger/uteplatser mot söder och väster, varifrån en magnifik utsikt över landskapet utbreder sig.

EKONOMI
I månadsavgiften, som faktureras av Riksbyggen, ingår värme, vatten, TV-signal från ComHem samt bredband 1000Mbit från Bredband2. Föreningen har ännu ej tagit beslut om framtida avgiftsändringar men det kan bli aktuellt med mindre höjningar framöver. Vid överlåtelse av lägenheten tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av ett prisbasbelopp (1138 kr för 2018) av köparen.

Vid pantsättning av lägenheten tar föreningen ut en avgift på 1% av ett prisbasbelopp (455 kr för 2018).
Vid uthyrning i andra hand tillkommer en årlig avgift om 10% av ett prisbasbelopp (4550 kr för 2018). (Observera att andrahandsuthyrningar också måste godkännas av styrelsen.)


FÖRVALTNING
Riksbyggen har genom avtal fått uppdrag att förvalta och sköta Föreningens egendom. I Riksbyggens åtagande ingår ekonomisk och teknisk förvaltning.

El
Föreningen tillämpar gemensam el med individuell debitering. Det betyder att medlemmarna tecknar inget eget elavtal utan använder föreningens el. Förbrukning per lägenhet mäts av föreningen och debiteras med 4 månaders fördröjning på samma avi som månadsavgifterna till föreningen. Föreningen tar ut en fast avgift (i nuläget 45kr/månad) för administration av elmätningen. Detta ska jämföras med de fasta avgifterna till nätägare och elbolag som annars skulle betalas för ett individuellt elavtal.

Efter överlämning kommer säljaren att få ytterligare avier för elen de månader som ännu inte är betalda och köparen kommer inte få någon debitering för förbrukning av el de första månaderna efter inflyttning.

Säkringar och jordfelsbrytare till varje lägenheten finns bakom en lucka i närheten av entrén till varje lägenhet.

Säkringar till gemensamma utrymmen samt elmätare och huvudsäkringar för lägenheterna är placerade i ett centralt rum i varje hus. Ifall något där behöver bytas/återställas/lagas kontakta Riksbyggen. Några personer i styrelsen har också nyckel till dessa utrymmen och kan hjälpa till i enklare fall, men observera att de inte har någon jour och därför inte alltid är tillgängliga.

PARKERING
Föreningen förfogar över 83 garageplatser. Avgiften är för närvarande 300kr/månad. För information om dagsaktuell platskö, uthyrning och fakturafrågor hänvisas till Riksbyggens ekonomicentral. De kan nås på telefon 0771-86 08 60 eller e-postadress boa@riksbyggen.se. Besöksparkeringen på området har tagits över av Lunds kommuns Parkeringsbolag (LKP) vilket innebär att du kan betala med parkeringsappar som parkster. Observera att parkeringsplats inte medföljer lägenheten i samband med överlåtelse.

Föreningen har nyligen installerat laddstationer. För mer info se https://www.brfsolhojden.se/wp-content/uploads/2019-09-Nyhetsbrev-september-2019.pdf)

TVÄTTSTUGA
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. För föreningens medlemmar finns också gemensam tvättstuga med två 5-kg tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Tre tvättider finns per dag och bokas via tavlan utanför tvättstugan i Hus 35.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan om 10 år. Enligt planen visas ett underhållsbehov om 1,5 miljon kronor de kommande 10 åren. Föreningen ser inget behov av större renovering i dagsläget och har inget sådant arbete inplanerat.

Balkonginglasning
Föreningen har valt ett system för inglasning från Windoor Sverige AB. För prisuppgifter och mer information kontakta Windoor på telefon 040-631 23 00 eller www.windoor.se.

Hemsida
Föreningens hemsida är www.brfsolhojden.se

ÖVRIGT
Cykelrum och barnvagnsrum finns. Post levereras till postfack i huvudentrén. Andrahandsuthyrning ska godkännas av föreningen. Utanför soprummet till Neversvägen 35 finns även en slang för påfyllning av luft till cyklar

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-09-09. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter