Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Möllegatan 11A

Jutahusen Lund

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Möllegatan 11A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 68,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 19
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr
Avgift: 4 630 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,062381%
Andel av årsavgift: 6,2732%
Driftskostnad 6 124 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 2 124 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1906
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 april 2009
Energiprestanda: 191 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Kvarnvingen 9
Hall:
Ljus rymlig hall med plats för avhängning. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått klinker (2011) mönstrat i stora rutor. I golvet har man även installerat golvvärme vilket ger en bättre känsla. I hallen finns mycket goda förvaringsmöjligheter i form av två stycken förråd/klädkammare.

Kök:
Vita väggar och parkettgolv i ek. Köket går stilrent i vitt och rostfritt med högblanka luckor från 2010. Utrustningen består av spis från Gorenje (2008), diskmaskin från Ariston (2007), side-by-side kyl/frys med ismaskin från LG (2008) samt en äldre köksfläkt infälld i ett köksskåp. Tillsammans med diskbänken ligger även en bänkskiva i ek vilket matchas av ekskivor som detaljer på såväl skänken innanför dörren samt vid kylen. Utgång till balkongen som renoverades i våras i samband med fasadrenoveringen. I köket finns det plats för matbord för 2-3 personer.

Vardagsrum:
Ett tvådelat vardagsrum med en större del som sällskapsyta samt en mindre del perfekt för matsalsbord. Vardagsrummet har en ett stämningshöjande snedtak där man även gjort en liten läsalkov med spotlights i taket. Väggar och tak är målade vita och på golvet ligger ett mörkt klickparkett lagt 2012.

Badrum:
Badrummet är helrenoverat 2007 och innehåller ett kaklat badkar, vägghängd WC samt tvättställ. På golvet ligger ett spräckligt mönstrat klinker som även fortsätter upp på badkar samt badkarsväggen. Resten av väggarna är klädda i vitt kakel och är väldigt stilrent. Stort handfat med ett inbyggt badrumsskåp bakom badrumsspegeln. Precis som i hallen utanför har man lagt golvvärme i badrummet vilket gör även de kallaste klinkerplattorna sköna.

Sovrum 1:
Väl tilltaget sovrum med bra ljusinsläpp. Vita målade väggar som bryts av med en randig lila tapet, golvet är klätt i samma ekparkett som i köket samt det andra sovrummet. Ena väggen är helt klädd av ett stort garderobssystem från IKEA inköpt 2008, hela ingår i köpet av lägenheten.

Sovrum 2:
Det andra sovrummet är lite mindre, bra till gästrum, barnrum eller kontor. Trevliga originaldetaljer bevarade såsom ventilen vid ovankanten på fönstret. Parkettgolv i ek samt målade vita väggar.


-
Här har ni tillfälle att förvärva en ljus, välplanerad trerummare i attraktiva Jutahusen. Här bor man högst upp i huset och har en av endast tre balkonger i hela föreningen. Familjevänligt område med närhet till city. Välkomna på visning!

Förening

Möllegatan 11A

Förening

Brf Jutamöllan

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Brf Jutamöllan är en äkta förening som bildades 2003. Föreningen förfogar över ett hus byggt 1906 med sammanlagt 20 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Jutamöllan innefattar 4 trappuppgångar; Möllegatan 9A-B och 11A-B. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna och bekostas av köparen.

Föreningen har en hemsida med mer info: www.jutamollan.se.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

HUSETS SKICK
Vattenstammar kök/bad - Bytta -74-76
Avloppsstammar kök/bad - Bytta -74-76
Fönster: Bytta - 2007
Trapphus: Målade - 2011
Termostater installerade på alla radiatorer - 2010
Installerat nya miljövänliga avfuktare i torkrummet - 2011
Omfogning fasad - 2012
Byte av tak - 2012
Isolering av vinden - 2012
Reparation av skorstenar - 2012

Då krafttag gjordes 2011/2012 ang fastigheten så finns det idag inga större renoveringar planerade.


ÖVRIGA UTRYMMEN
En snickarverkstad finns att nyttja för medlemmarna och det gör man gratis. Cykelförvaring finns på gården i uppsatta cykelskjul. Sopsortering finns på gården..

TVÄTTSTUGOR
I källaren finns det två stycken tvättstugor, en i trapp 9A och en i 11B. Varje tvättstuga innehåller en tvättmaskin, en torktumlare och det finns även ett torkrum i anslutning till varje tvättstuga.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Även här finns möjlighet att ansluta sig till Comhem, de kan leverera upp till 200 Mbit.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Det finns möjlighet till parkering längs gatan och där kan man också få boendeparkering via Lunds kommun.

ÖVRIGT
Medlemmarna förväntas hjälpa till med skötseln av innergården och trapphusen. Den som bor i lägenheten måste äga minst 5%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen om det är något som är av särskild vikt för den enskilda.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter