Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lagerbrings väg 4D

Galjevången Lund

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lagerbrings väg 4D

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 123,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 309
Våning 0 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 7 012 kr/mån inkl. värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 3,70225%
Reparationsfond: 4 970 kr
Driftskostnad 3 300 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Två vindsförråd och ett källarförråd tillhör lägenheten.

Uppgift om vilken mätnorm som använts vid uppmätningen har ej gått att få fram. Lägenheten disponeras idag som 4 rok men kan enkelt delas upp i 5 rok igen.

Avsättning inre fond: 48 kr/mån

Fördelningstal i föreningen är 3,70225. Uppgiften om fördelningstalet har lämnats av föreningen. Föreningen har inte angett om fördelningstalet avser lägenhetens andel av den totala insatsen till föreningen eller om det avser lägenhetens andel av årsavgifterna till föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1952
Energideklaration
Utfärdad den 11 maj 2010
Energiprestanda: 177 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lagerbring 5
På lummigt läge bland villor och kolonilotter välkomnar denna vackra etagelägenhet med västerbalkong och underbara 1950-talsdetaljer. Välhållet originalkök med serveringsgång, stora fönster i tre väderstreck, helkaklat badrum och gäst-wc samt stora sällskapsytor gör detta till en bostad där hela familjen trivs. HSB-förening från 1952 med underbara uteplatser och välhållna byggnader.

HALL
Rymlig hall med tåligt klinkergolv, ljusa väggar och förvaring i inbyggd garderob. Från hallen nås kök, gäst-wc, vardagsrum samt ovanvåning.

KÖK
Lutande överskåp med skjutluckor, kryddhylla och en serveringsgång är några av de vackra 50-talsdetaljer som har bevarats i detta rymliga kök. Diskbänk i rostfritt och över denna finns mosaik. Köket rymmer ett matsalsbord och genom det stora fönstret släpps rikligt med ljus in. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter för kökets alla attiraljer. Rostfri fläkt, kyl/sval (Cylinda), varmluftsugn och keramikhäll (Cylinda). Golvet pryds av ett laminatgolv i mörkare nyans. I serveringsgången finns frys, arbetsyta bestående av en stor marmorskiva och ytterligare förvaringsutrymmen.

SOVRUM/MATRUM
Rymligt sovrum med plats för en större säng och förvaring. Väggarna är vita med brun fondtapet och det stora fönstret gör rummet ljust och luftigt. För den som hellre vill ha matplats i anslutning till serveringsgången finns även den möjligheten.

VARDAGSRUM
Via vackra pardörrar från såväl hall som sovrum/matrum nås vardagsrummet. Fönster i två väderstreck släpper in ljus över parkettgolv och vita väggar. Väggen till det tidigare sovrummet har tagits bort till förmån för matplats. I anslutning till vardagsrummet finns stor inglasad balkong i väster.

GÄST-WC
Gäst-wc som renoverades i samband med stambytet där vitt och blått kakel matchas med grå klinkers. Utrustning: Wc och handfat.

OVANVÅNING
Via trappa med smäckra 50-talsdetaljer kommer vi upp till ovanvåningen som utgör bostadens mer privata sfär. I hallen finns gott om förvaring i tre garderober.

SOVRUM 2
Sovrum med vita väggar, trägolv och inbyggd garderob.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med inbyggd garderob, snedtak och utsikt över innergården. Ljusgrå väggar matchas med trägolv.

BADRUM
Badrum som renoverades av föreningen 2007 med badkar, wc, handfat och badrumsskåp. Blått och vitt kakel på väggarna samt grå klinkers på golvet.
Etagelägenhet med vackra originaldetaljer och underbar västerbalkong. Välplanerade rum med möjlighet till fyra sovrum ger plats åt både den lilla och stora familjen. Grönt och lummigt läge på trevliga Galjevången. Välkommen!

Förening

Lagerbrings väg 4D

Förening

HSB Brf Backgården 1 i Lund

Allmänt om föreningen

HSB Brf Backgården 1 i Lund är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med att husen byggdes 1952. Föreningen består av 48 bostadsrätter och 15 lokaler med hyresrätt på Lagerbrings väg 2 och 4. Ekonomisk förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och bastu. Det finns en tvättstuga som föreningen hyr i grannhuset (Lagerbrings väg 6) med två tvättmaskiner, en torktumlare och två torkrum.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband via Com Hem ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att ha bredband via Telenor men ingår ej i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har fyra p-platser som får nyttjas gratis av föreningens medlemmar, enligt först till kvarn. I området finns även gott om allmänna parkeringsmöjligheter.

EKONOMI
Det finns inga beslutade avgiftsändringar per 2018-06-26. Avgifterna kan komma att höjas något pga kommande renoveringar. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. Mer info om föreningens ekonomi finns i senaste årsredovisningen på MOHV.se.

BYGGNADERNAS SKICK
Vatten- och avloppsstammar: Byttes 2007.
Tak: Renoverat ca 2007.
Fönster: Målades 2012. Planeras renoveras inom 4-5 år.
Uppvärmning: Fjärrvärme.
Fasad: Planeras att renoveras inom några år.
Balkonger: Planeras att renoveras inom några år.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande där den som ska bo i lägenheten måste äga minst 10%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-06-26. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter