Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karl XI gatan 3B

Lund Centrum Lund

2 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karl XI gatan 3B

Antal rum 2,5 rum + Kök
Boarea 66,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 18
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 2 697 kr/mån inkl värme, va, kabel-tv, bredband & el
Andel i föreningen: 3,68056%
Driftskostnad 1 035 kr/år
varav
Försäkring: 1 035 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar ett stort vindsförråd och ett stort källarförråd.
Lägenheten är registrerad hos föreningen som 2 rok.
I hissen står det att lägenheten ligger på vån 3 av 4.

Byggnad

Byggnadsår 1934
Energideklaration
Utfärdad den 23 oktober 2008
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brädgården 4
På en av Lunds bästa adresser presenteras denna underbara 2,5:a med balkong i västerläge. Här bor du i en välskött förening och med en underbar utsikt över Lund, helt fritt från insyn. Hiss från markplan och riktigt låg månadsavgift som inkluderar både el och bredband är bara några av fördelarna med detta boende från 1930-talet. Interiört erbjuds en genomgående planlösning med rikligt ljusflöde, välhållen fiskbensparkett, stuckatur, lamprosetter, trevligt kök och helkaklat badrum. Flera garderober ger bra förvaringsmöjligheter. Brf Lennart är en gammal och mycket välskött förening med fina gemensamma utrymmen och en av stans finaste innergårdar med grillplats, uteplatser och mycket grönska. På de populära Kungagatorna är det nära till centralstationen, mataffär och stans myller. I området finns flera mysiga butiker, caféer och restauranger. Bara att flytta in!

HALL
Vi tar hissen upp till fjärde våningen och möts av en trevlig hall med gråa väggar och fiskbensparkett. Till höger finns möjlighet att hänga av sig ytterkläderna, längre fram finns serveringsgång med mer förvaring och till vänster finns inbyggd garderob.

KÖK
Trevligt kök från HTH med vita luckor, vitt kakel och bänkskiva i trä som matchas med gråa väggar och parkettgolv. Utrustning: Kyl/Frys (Siemens), spishäll (AEG), fläkt (IKEA), diskmaskin (Miele) och ugn (AEG). I köket finns också matplats för två personer och utgång till den underbara balkongen i bästa västerläge. Från balkongen blickar vi ut över en av Lunds finaste innergårdar.

MATSAL
I förlängningen av hallen finns en naturlig matsal med plats för gästerna. Parkettgolv och gråa väggar.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med vackra fönster och enastående utsikt över Lunds takåsar, helt fritt från insyn. Vardagsrummet rymmer soffplats, bokhyllor och läshörna. Parkettgolv, gråa väggar, stuckatur och lamprosett pryder ytorna i detta trevliga sällskapsrum.

SOVRUM
Via dubbeldörrar nås detta rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng, lugnt beläget mot innergården. Garderober skapar mycket förvaring. Fiskbensparkett matchas med gråa väggar.

BADRUM
Halvkaklat badrum med blått kakel och terrakottafärgad klinkers. Utrustning: Duschkabin, wc, handfat, handdukstork (fungerar ej) och tvättmaskin (torktumlarfunktionen fungerar ej). Golvvärme ger extra komfort.
Underbar 2,5:a på fjärde våningen i vackert 1930-talshus på populära Kungagatorna nära centralstationen. Hiss från markplan, balkong i väster och en underbar utsikt över Lund. Låg månadsavgift som inkluderar både el och bredband. Välkommen!
Underbar 2,5:a på fjärde våningen i vackert 1930-talshus på populära Kungagatorna nära centralstationen. Hiss från markplan, balkong i väster och en underbar utsikt över Lund. Låg månadsavgift som inkluderar både el och bredband. Välkommen!

Förening

Karl XI gatan 3B

Förening

Brf Lennart

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Lennart är en äkta förening som bildades 1934. Föreningen består av 21 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. 1 hyreslokal. Byggår för huset är 1934. Föreningen sköter den ekonomiska förvaltningen själva och tar hjälp av HSB. Föreningen äger marken.

EKONOMI
Föreningens senaste årsredovisning finns på MOHV.se. Det finns inga planerade avgiftsändringar per 2019-06-18 men det kan inte
uteslutas helt beroende på om oförutsedda händelser inträffar.

BYGGNADERNAS SKICK
Vattenstammar: Renoverades 1993.
Avloppsstammar: Köksstammarna byttes för ca 25 år sedan. Badrumsstammarna är original, kontrollerade och filmade. De bedöms vara i ok skick.
El: Mycket av elen drogs om/jordades 1991.
Tak: Renoverades 2012.
Fasad: Original mot gatan och bedöms vara i bra skick. Omfogad mot gården 2015.
Fönster: Fönsterbyte 2014.
Trapphus: Målades 2006. Lägenhetsdörrar renoverades utvändigt 2019.
Uppvärmning: Fjärrvärme.

Styrelsen tittar på en eventuell investering i luft/vatten värmepump och solceller på taket.

TVÄTTMÖJLIGHETER
Tvättstuga i källaren i 3A (nås via gården) med två tvättmaskiner, en torktumlare och en mangel. Separat mangelrum finns i källaren till 3B. På vinden finns en stor torkvind.

El
Föreningen har ett gemensamt avtal och konto för el. Den är därför inkluderad och en del av avgiften som varje lägenhetsinnehavare betalar till föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På den fantastiska innergården finns grillplats med tak och infravärme, uteplatser och cykelställ.

PARKERING
Boendeparkering på närliggande gator. I området finns allmänna garage och parkeringsplatser att hyra.

TV OCH INTERNET
Kabel-TV via Com hem (basutbud ingår i avgiften) och Internet via Perspektiv bredband (100Mbit ingår i månadsavgiften).

ÖVRIGT
Den eller de som ska bo i lägenheten måste äga lägenheten till 100%, dvs delat ägande godkänns ej. Köparen ska göra det troligt för styrelsen, att denne kommer att bo permanent i lägenheten samt att denne kommer att mantalsskriva sig på adressen.
Föreningen använder sig av ett andelstal. Föreningen har inte kunnat ange vilken uppmätningsnorm som boarean baseras på.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-06-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter