Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kämpagränden 19d

Linero Lund

1 180 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kämpagränden 19d

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 85,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 180 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 649 kr/mån Inkl värme, Vatten, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 0,44298%
Reparationsfond: 3 330 kr
Driftskostnad 5 800 kr/år
varav
El: 4 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör förråd.

Stadgar och Årsredovisning
Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren.

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. Säljarna har idag följande driftskostnader: El ca 4600:-/år och hemförsäkring 1200:-/år

Ospecificerad andel i föreningen, 0,44298 %. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

Lägenheten är hos föreningen registrerad som 3 rum och kök.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 mars 2009
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år
Entré
Vi kliver in på slittålig klinkers och ser hur denna totalrenoverade lägenhet öppnar upp sig framför oss. Direkt till höger ligger gäst-wc och sovrum i den del av lägenheten som också kan nås via egen ingång, rakt fram når vi vardagsrum och kök i öppen planlösning och till vänster ligger de två andra sovrummen och det stora badrummet. Väggarna är i hallen är som i övriga lägenheten bredspacklade och målade vita.

Vardagsrum
Stavparkett i original är det enda orörda i vardagsrummet som i övrigt har ändrats från sin ursprungliga form och nu öppnats upp mot köket som flyttats ut i det som tidigare var matsalen för en mer modern planlösning. Väggarna här är bredspacklade och målade vita. Centralt i rummet står en elektrisk öppen spis med värmefunktion. Från vardagsrummet nås den stora balkongen, som erbjuder utsikt över Lundaslätten.

Kök
Flyttat från sin ursprungliga placering är köket idag integrerat med vardagsrummet och utgör lägenhetens hjärta. Stommar och skåpsluckor kommer från KVIK. Väggarna i köket är också de målade vita, ovanför diskbänken sitter svart kakel och på golvet ligger samma klinker som i hallen. Mitt i köket står en köksö med spishäll och bänkskiva i ek.Köksöns skåpsluckor är till skillnad från de högblankt röda i övriga köket svarta.

Sovrum 1
Det mindre sovrummet är beläget i det gamla köket. Här har vi utsikt över grönområde och träd. Väggarna är målade vita och på golvet ligger laminat.

Sovrum 2
Det stora sovrummet ligger också det mot lugnt grönområde och har bredspacklade och vitmålade väggar samt laminatgolv. Här är stort nog att möblera med såväl säng och sängbord som garderober.

Sovrum 3
Med tillgång till separat ingång är detta ett perfekt sovrum för uthyrning eller generationsboende. Rummet är rymligt och har vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Från fönstret erbjuds utsikt över innergård och Lundaslätten.

Badrum
Helkaklat i stilrent ljusgrått kakel är detta ett rymligt badrum med vädringsfönster. Badrummet är utrustat med badkar, wc och handfat.

Gäst-wc
Placerat i den del av lägenheten som har tillgång till egen ingång ligger denna gäst-wc, utrustat med wc och handfat. På golvet ligger mörkgrått klinkers och väggarna är halvkaklade och målade vita.
Välkomna till denna totalrenoverade fyrarummare med stor balkong. Här erbjuds tre riktiga sovrum, ett rejält badrum och utsikt över Lundaslätten. Fönster i tre väderstreck gör lägenheten ljus och luftig. Tack vare två ingångar lämpar sig lägenheten väl för uthyrning eller generationsboende. Välkomna på visning!

Förening

Kämpagränden 19d

Förening

HSB Brf Linero

Allmänt om föreningen

Brf Linero är en HSB-ansluten bostadsrättsförening bildad 1971 bestående av 274 bostadsrätter där föreningen äger marken. Tillsyn tillämpas. Föreningen vill att den som bor i lägenheten ska äga minst 10%. Föreningen är obelånad enligt årsredovisning 2017.
Brf Linero har en informativ hemsida med detaljerad information: https://www.hsb.se/skane/brf/linero-i-lund/

Lägenheterna fördelas enligt följande:
1 rok - 43 st
2 rok - 39 st
3 rok - 156 st
4 rok - 36 st

PARKERING
Parkering med parkeringstillstånd för de boende. Föreningen tar ut en administrativ avgift om 125 kr/år för parkeringstillstånd. Det finns även 107 garageplatser i föreningen som kan hyras för 180 kr/mån, dessa har separat kö.

TV & INTERNET
Kabel-TV genom grundutbud från ComHem och bredband via Telenor 250/100 mbit (ingår i avgiften).

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en fritidslokal samt övernattningsrum med fyra bäddar (Kämpagränden 21). Det finns även tillgång till en bordtennislokal i källaren.
Sammanlagt finns 6 st tvättstugor med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel i varje. Tvättstugorna finns i hus nr 5, 13, 17 och 21.

EKONOMI
Föreningen anser att den egna ekonomin är god. Månadsavgiften justeras varje år i takt med att marknadspriser för el, vatten, värme etc. ändras. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se. Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen bekostas kollektivt av föreningen.

HUSETS SKICK
Tak: Takfläktar byttes 2012 vilket har lett till en minskad total elförbrukning på 10-12 %.
Fönster: Under 2011 har föreningen bytt fönsterbågar och drevning. Fönster ses över vid varje överlåtelse.
Renovering av balkonger, tilläggsisolering av tak och plattläggning framför balkonger och fasad har skett under 2010.
Byte av samtliga radiator- och stamventiler i hus 13 - 23 under 2015.

PLANERAT UNDERHÅLL/RENOVERINGAR
Byte av yttre fönsterbågar + drevning.
Den årliga servicen på tvättutrustningen.
Solceller och laddstolpar.
Inköp av ny torktumla till tvättstuga 5:3.
Enligt underhållsplanen är byte av avloppsstammar samt ledningar för varm- och kallvatten inplanerat att utföras under perioden 2021-2023 men kan bli tidigare. Diskussion pågår gällande metod för avloppsstammar m.m.
Se årsredovisning för mer information.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter