Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gullregnsvägen 125E

Nilstorp Lund

2 100 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gullregnsvägen 125E

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 104,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 140
Ekonomi Pris: 2 100 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 7 142 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 2,39993%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Andelstalen
Ospecificerad andel i föreningen, 2,39993. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

Stadgar och Årsredovisning
Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkomna till en av Lunds ljusaste lägenheter, väl planerad för såväl sociala tillställningar som vardagens privatliv. I Trädgårdsstaden bor man lugnt och skyddat trots närheten till centrum och service. Välkomna på visning!

Hall
Från den främre balkongen på andra våningen kliver vi in genom dörren. Under fötterna ligger ett slittåligt klinker och väggarna är målade vita. Framför oss ser vi hur lägenheten öppnar upp sig. Till höger ligger köket, rakt fram arbetsrum och vardagsrum, och till vänster ligger ett av badrummen. Direkt till vänster leder trappan oss upp till lägenhetens andra våning.

Kök
I köket ligger samma klinker som i hallen, något som snyggt samspelar med de vita väggarna och skåpsluckorna. Köksinredningen är i originalutförande, med nyare vitvaror. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Två fönster vetter ut mot entrébalkongen och släpper in gott om ljus över matplatsen.

Vardagsrum
Här lyser lägenheten bokstavligt upp! Utmed ena kortsidan löper tre fönster samt utgång till balkongen och i snedtaket sitter här takfönster för extra ljusinsläpp. Rummet är stort och rymligt. Här får man enkelt plats med såväl matbord som soffhörna och tv-möblemang. På golvet ligger en fin parkett och väggarna är ljusa. Från vardagsrummet nås balkongen i västerläge.

Arbetsrum / Sovrum
Med goda förvaringsmöjligheter är detta rum väl anpassat att använda som såväl sovrum som arbetsrum. Här ligger samma parkett som i vardagsrummet och väggarna är målade vita. Från fönstret har man utsikt över balkongen i väster.

Badrum
Ett egensinnigt badrum med inspiration hämtad från Thailand. Här har vi vitputsade väggar med infällda stenar och på golvet ligger samma klinker som i hall och kök. En duschkabin har installerats för bästa komfort. I övrigt är badrummet utrustat med handfat och wc.

ÖVRE PLAN

Allrum
Idag inrett till sovrum når vi från den vitbetsade trappan allrummet. Också här är planlösningen genomgående, men det går att resa en vägg för att dela av rummet till två separata rum. Väggarna är vita och utmed ena väggen löper garderober för bra förvaring.

Sovrum
Också sovrummet erbjuder bra förvaring, denna gång i form av en skjutdörrsgarderob. Rummet i övrigt är vitmålat och ljust, tack var två fönster i väster, och har plats för säng och sovrumsmöbler. Från sovrummet når vi ovanvåningens stora badrum.

Badrum
Ljust kakel på väggarna och stora vita klinkersplattor på golvet gör tillsammans med det praktiska vädringsfönstrets ljusinsläpp badrummet ljust och fräscht. Här har vi ett inkaklat badkar, wc och handfat. Förvaring får vi från fyra rymliga badrumsskåp som ger rummet en blå accentfärg.
I populära Trädgårdsstaden erbjuder MOHV Fastighetsförmedling nu denna ljusa, fina fyrarummare i etage. Takfönster, genomgående planlösning och öppna ytor gör lägenheten ljus och fräsch. Lägenheten är socialt ritad, med stort vardagsrum och dubbla balkonger. Missa inte chansen! Välkomna på visning!

Förening

Gullregnsvägen 125E

Förening

Brf Trädgårdsstaden i Lund

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden i Lund är en privat bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen består av 58 insatslägenheter om sammanlagt 4362 kvm. Ungefär 2/3 av lägenheterna ligger i enplanshus vilka var nybyggda i slutet av 50-talet och övriga i två- eller treplanshus vilka nybyggdes i början av 80-talet. Husen från 50-talet byggdes om i samband med nybyggnationen på 80-talet. Bostadsrättsföreningen hyr ut lokaler för förskoleverksamhet, privatkooperativen Solblomman och Månblomman. Ekonomisk förvaltning via Götalands Fastighetsförvaltning AB.

BYGGNADERNAS SKICK
Vattenstammar: Original.
Avloppsstammar: Delvis utbytta. Främst i de äldre husen.
Fasad: Renoveringar av sprickor i fasaden 2008-2010.
Fönster: Byts löpande.
Tak: Papptak delvis renoverade. Renovering/byte av plåttak planeras så småningom.
Uppvärmning: Fjärrvärme.

Framöver planerar föreningen att fortsätta med bytet av papptak, fönster och se över ytterbelysningen i området. För mer detaljerad information om renoveringar och underhåll se föreningens årsredovisning.

EKONOMI
Det finns inga beslutade avgiftsändringar per 2016-05-12. Budget görs varje höst och avgifterna förväntas höjas med någon/några procent nästa år.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv via Com Hem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via Com Hem. Obligatoriskt tillägg 55kr/mån. Ingår i den angivna månadsavgiften.
Ip-telefoni via Com Hem. Samtalskostnad tillkommer.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har två tvättstugor belägna i G-huset ("Gemensamhetshuset") vid parkeringen mot Gullregnsvägen. Föreningen har en bastu som är tillgänglig för boende. Föreningen har ett gästrum (styrelserummet) som kan lånas (100 kr/natt).

PARKERING
Föreningen har 20 parkeringsplatser (175 kr/mån) och 12 (300 kr/mån) carportsplatser. Till dessa är det separat kö.

ÖVRIGT
Föreningen har 4 gemensamma "fixardagar"/år. Den som inte närvarar och heller inte i förväg utfört motsvarande arbetsinsats, debiteras f.n. ett belopp om 400 kr. Föreningen tillåter inte att en förälder köper lägenheten i syftet att låta ett barn bo i den, utan att själv bo i bostaden. I samband med överlåtelse vill föreningen utföra en lägenhetstillsyn. Besök gärna föreningens hemsida, www.tstaden.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2016-05-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter