Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Flygelvägen 83

Östra Torn Lund

2 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Flygelvägen 83

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 97,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0102
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 7 556 kr/mån inkl vatten, kabel-tv & bredband (värme tillkommer).
Andel i föreningen: 1,1643%
Andel av årsavgift: 1,16%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt - Säljaren disponerar över ett källarförråd i separat byggnad
- På trädgårdssidan finns två mindre trädgårdsförråd
- I huset finns vindslucka till vinden där det finns plats för mindre förvaring
- Till månadsavgiften tillkommer kostnad för uppvärmning. Nuvarande ägare uppger en genomsnittlig värmekostnad på ca 600kr/månad.

Byggnad

Byggnadstyp Enplans bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1993
Energideklaration
Utfärdad den 7 februari 2015
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Gitarren 1
Tillfälle att bli ägare till ett av de populära 1-plans radhusen på Flygelvägen. Riktigt bra läge i området med i den västra längan, vilket gör att ni har baksidan med trädgård i västerläge och utan insyn. Med sina nästan 100 kvm och två riktiga badrum får hela familjen plats. På framsidan av huset finns stenlagt uteplats med morgon och förmiddagssol och på baksidan alltså trädgården med stort trädäck men också med rejäl gräsmatta. Vill man anlägga rabatter på framsidan är det möjligt.

Stadsbuss linje 6 går genom området med täta avgångar och närmsta hållplats ligger bara ett par minuter från lägenheten. Linjebuss 6 tar dig förbi Sparta, LTH och Sjukhuset och vidare till Lunds centralstation. Öster om området avgår även regionsbuss och E22an som tar dig mot Malmö och Köpenhamn ligger nära med nedfart vid Lunds Norra (Sony Ericsson rondellen). I området finns mindre Coop butik och vid Tuna-området som gränsar till Östra Torn i väst finns stor ICA Supermarket.

HALL MED TVÄTTSTUGA
Med öppen planlösning mot vardagsrummet får man en rymlig känsla innanför dörren och bra med ljusinsläpp. Från hallen når man tvättstugan med bakomliggande klädkammare. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare samt förvaring i garderober. I hallen ligger klinkergolv och väggarna är tapetserade.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med fönster och altandörr mot trädgården. Parkettgolv och tapetserade väggar.

KÖK
Stort kök med plats för rejäl matplats vid fönstret. Köket har nyligen renoverats med nya luckor, handtag och bänkskiva. Golvet har likadan klinker som i hallen och väggarna är delvis ljusa men med mörk fondvägg vid matplatsen.

Vitvaror: inbyggnadsugn (BOSCH 2018), spishäll (BOSCH 2018), fläkt (2018), rostfri kyl och frys i fullhöjd (Siemens) samt diskmaskin (BOSCH).

BADRUM 1
Mycket fint renoverat badrum från 2017. Renoveringen är utförd av Lunds Kakeltjänst AB och givetvis finns det dokumentation. Vid renoveringen lät man installera golvvärme. Snygg och neutral stil med mörkt klinkergolv, vita kaklade väggar och inredning från Hafa. Duschhörna med takdusch, WC, stor kommod med dubbla utdragbara lådor, vägghängd linneskåp, spegel samt handdukstork.

BADRUM 2
Det andra badrummet är beläget mellan de två mindre sovrummen. Delvis kaklade väggar och plastmatta på golvet. WC, spegelskåp, handfat, handdukstork samt dusch.

SOVRUM 1
Master bedroom ligger parallellt med vardagsrummet. Plats för dubbelsäng och längs ena väggen finns flertalet garderober (ingår i köpet). Parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 2 & 3
De två andra sovrummen är båda i bra storlek och rymmer förutom sängen även arbetsplats och garderober. De båda rummen har plastmatta och tapetserade väggar.

TRÄDGÅRD
Mysig trädgård som vetter mot sydväst, vilket ger många soltimmar. Uppvuxen häck runt om gör att insynen är minimal. Längs hela huset löper trädäck med och på varsin av kortsidorna finns två mindra trädgårdsskjul som rymmer gräsklippare, trädgårdsredskap mm. Lagom stor och lättskött gräsmatta med mindre rabatter och äppelträd. Ett extral plus är markisen som löper längs tilltänkt matplats.
Radhus på fint läge med trädgård åt sydväst. Tre bra sovrum och två badrum. Egen tvättstuga.

Förening

Flygelvägen 83

Förening

Brf Gitarren

Allmänt om föreningen

Brf Gitarren består av 58 lägenheter i flerbostadshus samt 45 lägenheter i radhus. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Teknisk förvaltare: SBC. Ekonomisk förvaltare: Dialog Redovisning

GEMENSAMHETSLOKALER
Tvättstuga (två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp) finns i källaren. Föreningen har en lokal som kan hyras för 200 kr/dygn. Porslin, bord och stolar för ca 20 personer finns i lokalen. I lokalen finns även ett mindre gym (300 kr för ett årskort). I området finns cykelförråd. Föreningen förfogar även över odlingslotter och en sådan kan nyttjas av föreningens medlemmar för 150 kr per hushåll och år.

TV & BREDBAND
Grundutbud genom kabel-tv från Comhem ingår i avgiften. Bredband levereras av Ownit (100/mbit) och ingår i avgiften.

PARKERING
Till föreningen hör 55 garageplatser (300 kr/mån) och 60 parkeringsplatser (150 kr/mån). För mer information och aktuell platstillgång, kontakta föreningens förvaltare Dialog Redovisning, 040-6160500.

EKONOMI
Föreningen ser positivt på sin egen ekonomi. Inför 2018 höjdes avgiften med 1% efter att ha varit oförändrad både 2016 och 2017. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen via web-annonsen eller på visning. Några beslut om framtida avgiftsjusteringar är ej tagna (kontrollerat med föreningen 2018-03-12).

UTFÖRT UNDERHÅLL
2016 Byte av värmesystem, diverse arbeten på gården, förbättring av avrinningssytem på höghusen, byte av ytterbelysning (LED) mm
2014 Tegelfasaderna har setts över och åtgärdats
2012 OVK besiktning (ventilation)
2011 Byte av nockpannor och trasiga tegelpannor
2010 Spolning av avloppsstammarna i kök och bad

Något direkt underhåll under 2018 är inte planerat.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-03-12. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter