Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bokbindaregatan 6A

Väster Lund

1 250 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bokbindaregatan 6A

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 45,20 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 19
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr utgångspris
Avgift: 3 029 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 4,69659%
Driftskostnad 3 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Terrassbalkongen med utgång från köket ligger i sydöst
Terrassbalkongen från vardagsrummet ligger i nordväst

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Underbar bostad med två terrassbalkonger och en fantastisk utsikt. Här bor du i ett populärt område ett stenkast från centralstationen. Bostaden är genomgående med perfekta ytor och plats till förvaring. Välkommen på visning!


Hall
Goda avhängningsmöjligheter och fint parkettgolv.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för en stor säng och soffgrupp. Stora fönsterpartier och utgång till en härlig terrassbalkong med en underbar utsikt.

Kök
Rymligt kök med plats för mycket förvaring och arbetsytor. Plats för matbord och utgång till bostadens andra terrassbalkong.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med dusch, handfat och wc.

Området
Väster ligger centralt i Lund ett stenkast från centralstationen. Området är strategiskt perfekt för dig som pendlar eller vill bo nära Lunds stadskärna. Den härliga blandningen av mysiga villakvarter, lägenheter och lummiga parker bidrar till att väster är ett av Lunds mest populära områden. Det finns flera livsmedelsbutiker och restauranger i närheten. Det kommer inom kort att öppna en ny italiensk restaurang på byggmästaregatan (några hundra meter från lägenheten).
Underbar bostad med två terrassbalkonger och en fantastisk utsikt. Här bor du i ett populärt område ett stenkast från centralstationen. Bostaden är genomgående med perfekta ytor och plats till förvaring. Välkommen på visning!

Förening

Bokbindaregatan 6A

Förening

Brf Vesthaga

Allmänt om föreningen

Brf Vesthaga är en äkta förening och har varit verksamma sedan 1935 i samband med fastighetens färdigställande. Adresserna är Bokbindaregatan 6A och 6B. Föreningen består av 20 lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av SBC. Den tekniska förvaltningen sköter föreningen själva och upphandlar det som behövs.

EKONOMI
En överlåtelseavgift tas ut med 2,5 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för ansökan om medlemskap. En pantsättningsavgift tas ut med 1 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för underrättelsen om pantsättningen. Föreningen planerar att höja månadsavgifterna med 3% from 1 april 2019. Anledningen är att följa allmänna kostnadsökningar. Avgiften har inte höjts på flera år.

TV OCH BREDBAND
Bredband: Bredband kan tecknas via Telenor (ingår ej i avgiften). För aktuella priser och hastigheter vänligen kontakta bredbandsbolaget eller gå in på www.bredbandsbolaget.se.
TV: Fastigheten är ansluten till Boxer. Varje medlem tecknar själv avtal direkt med Boxer. TV ingår alltså inte i årsavgiften, med undantag för de fria kanalerna från Boxer.

PARKERING
Medlemmar har möjlighet till boendeparkering på gatorna i kvarteret. Tillstånd till boendeparkering söks hos Lunds kommun.

GEMENSAMT ELAVTAL
Föreningen har ett elavtal för samtliga lägenheter. Varje lägenhet betalar för sin egen förbrukning. Under året betalar medlemmarna ett schablonbelopp baserat på föregående års förbrukning. Förbrukningen läses av manuellt i respektive lägenhet varje år. Då regleras eventuell mellanskillnad (mellan faktiskt förbrukning och schablonbeloppet) och schablonbeloppet justeras om förbrukningen har förändras.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cyklar förvaras i cykelskjulen eller cykelställen på innergården. I källaren till Bokbindaregatan 6B finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en mangel samt ett separat torkrum.

HUSETS SKICK
2016 - Nya säkerhetsdörrar och entrédörrar
2013/2014 - Relining av avloppsstammar
2012- Målning av fönster
2011 Ny tvättmaskin och torktumlare
2011 Isolering krypvind
2006-2007 Uppgradering el
2004 Installation av bredband
2002-2003 Renovering av takterrasser
1999 Ombyggnad badrum
1994 Renovering av fasad och balkonger
1992 Dränering
1992 Byte av vattenstammar
1990 Ny el i lägenheterna

Föreningen planerar att renovera fönster under 2019-2020.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter delat ägande. Dock måste den som bor i lägenheten äga en viss del. Mer info om föreningen finns på www.brfvesthaga.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-01-18. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter