Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönalundsgatan 13D

Limhamn

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grönalundsgatan 13D

Antal rum 2 rum
Boarea 60,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01721
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 956 kr/mån inkl. värme, vatten och kabel-TV.
Andel i föreningen: 0,89685%
Andel av årsavgift: 0,98361%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1954
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Bland Limhamns vackra hus och grönskande gårdar i stabil bostadsrättsförening erbjuds denna modernt renoverade tvåa om 60 kvm belägen två trappor upp. Här bor ni högt upp i huset i denna charmiga lägenhet med sovrum och kök in mot innergården, vilket genererar en lugn miljö. Här finns möjlighet att avnjuta den rymliga balkongen i optimalt väster som ligger i anslutning till det tilltagna vardagsrummet med vackert ljusinsläpp. Ett renoverat boende som bjuder på genomgående fina ytskikt kombinerat med modernt kök med svart skåpinredning och helkaklat badrum. Bara att flytta in! Varmt välkomna på visning!

Lägenheten ligger på ett mycket bra läge med närhet till havet. Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud av både shopping, caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar men framförallt närhet till så väl hav som strand lockar många hit. Här finns något för alla!

Lägenheten disponeras enligt följande

HALL: Vi välkomnas i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. På golvet vilar ett mörkare laminatgolv som är genomgående i hela bostaden med golvvärme och väggarna är släta och målade i sobra toner. Via hall når ni samtliga rum.

BADRUM: Mycket smakfullt helkaklat badrum i snygg kombination med vitt och grått Badrum med badkar, handfat, skåp med spegel och wc i vitt porslin. Njut av ett renoverat, fräscht och mycket stilrent badrum. Badrummet renoverades 2015.

SOVRUM: Från hallen nås sovrummet. Sovrummet är lugnt beläget med fönster in mot gården. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare förvaringsmöbel om det så önskas! På golvet ligger ett fint laminatgolv och väggarna är målade i en ljusare ton. En skjutdörrsgarderob i vitt bjuder på ytterligare förvaringsmöjligheter.

KÖK: Renoverat kök från 2009 med svart skåpinredning som matchas smakfullt med rostfria handtag, mörkare bänkskiva och vitt kakel. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma enhetliga laminatgolv som i resten av bostaden. Rummet ges ett härligt ljusinsläpp från fönster i öst och en fin utsikt över gården. Plats för ett större matbord. Ett modernt, ljust och mycket smakfullt kök att umgås och trivas i. Utrustning; spishäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kyl och frys samt diskmaskin (2018). Samtliga maskiner är från då köket renoverades förutom diskmaskinen.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet med släta ljusa väggar och laminatgolv är mycket luftigt och rymligt, här finns plats för både soffgruppen och matbord med flera sittande. Det stora fönsterpartiet skänker både ljus och rymd. Ett härligt rum att umgås i. Via vardagsrummet når ni bostadens balkong i optimalt västerläge med kvällssol.

BALKONG: Med utgång från vardagsrummet ligger den härliga och generösa balkongen i optimalt västerläge. Här kan ni njuta av kvällssolen under de sena sommarkvällarna.

Ett hem att trivas i! Varmt välkomna på visning!

Totalrenoverad och genomgående pärla med balkong i skönt västerläge!

Nu kan vi presentera denna totalrenoverade tvåa med underbar atmosfär ett stenkast ifrån Limhamns centrum. Inflyttningsklar bostad för er som vill ha den optimala lägenheten på lugnt och skönt område, samtidigt som vi har nära till goda bussförbindelser som tar oss in till Malmö city på ett kick. Varmt välkomna hem!

Förening

Grönalundsgatan 13D

Förening

Brf Limhamnspelaren

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Limhamnspelaren är en äkta bostadsrättsförening som består av 3 huskroppar. Föreningen köpte fastigheten 2007 (äger marken) som består av 114 lägenheter varav 103 upplåtes med bostadsrätt och 11 upplåtes med hyresrätt. Föreningen upplåter 1 lokal med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och sträcker sig fram till 2047. Se bilaga "underhållsplan".

Tak: Taket tilläggsisolerades 2010.
Fasad: Löpande underhåll.
Fönster: Byttes 2016-2018.
Balkonger: Renoverade 2016-2018.
Tappvattenstammar: Original, kontroll utförd under 2008.
Avloppsstammar: Original.
Tvättstuga: Renoverades 2008.
Dörrar: Säkerhetsdörrar installerades 2008.
Gård/utemiljö: Rustades upp 2017.
Nytt miljöhus: 2019
Uppdaterat brandskyddet i fastigheten: 2019
ÖVRIGT
OVK-besiktning slutförs under 2019.

PÅGÅENDE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Föreningen påbörjade renovering av innergården med bla.a nya gångar under 2018 och fortsätter nu 2019 med renoveringen. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

FÖRENINGENS EKONOMI
Senaste avgiftshöjningen skedde 2019-01-01 med 2%. Föreningen kommer att höja avgiften med 2% den 1/1-2020-

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring

PARKERING
I föreningen finns 15 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas. I övrigt råder fri parkering i området.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tre tvättstugor; en på Grönalundsgatan 13 och två på Grönalundsgatan 11. Cykelrum och barnvagnsrum finns i källaren. I föreningen finns en miljöstation på innergården.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och Internet via Telia eller ComHem.

ÖVRIGT
För mer information se föreningens hemsida: http://limhamnspelaren.se/
Kontakt med styrelsen: styrelsen@limhamnspelaren.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2019-10-17) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter