Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Älggatan 47A

Limhamn

995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Älggatan 47A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 52,00 kvm
föreningens information
0 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1003
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 995 000 kr
Avgift: 3 566 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel av årsavgift: 2,91817%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Andelstal: 0,0301386
Andelstal årsavgift: 2,91817%
Andelstal kapital: 2,91817

Byggnad

Byggnadsår 1954
Energideklaration
Utfärdad den 23 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 147 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen till populära Limhamn! Ta chansen att bo i populära och eftersökta kvarter med en härlig mix utav stadspuls och naturupplevelser. Med fem minuters cykelväg till både affärer och till havet har ni närhet till allt! Bra med kommunikationsmöjligheter, butiker, kaféer och restauranger. Med ett lugnt läge i en stabil bostadsrättsförening erbjuds denna charmiga tvåa om 52 kvm belägen på första våningen.

Lägenheten disponeras enligt följande;

- Hall med ljusa väggar som matchas mot gult golv. Goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. En generös garderob bjuder på extra förvaringsmöjligheter.

- Kök i originalutförande, vita luckor, schackrutigt golv i svart/vitt, ljusa väggar. Matplats för fyra personer samt gott om förvaring i många skåp.

- Rymligt sovrum i optimalt österläge med ljusa väggar samt ljust golv. Här finner Ni inbyggda garderober som bjuder på lite extra förvaring. Här får Ni plats med både dubbelsäng och arbetsplats om det så önskas.

- Halvkaklat badrum i vitt kakel och klinker. Badkar, tvättställ samt wc.

- Vardagsrummet, hemmets hjärta, är generöst till storlek och bjuder på plats för både soffgrupp och matplats. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett. Utgång till den generösa balkongen i optimalt västerläge!

Ett boende Ni helt klart inte får missa! Välkomna på visning!
Välkommen till populära Limhamn! Ta chansen att bo i populära och eftersökta kvarter med en härlig mix utav stadspuls och naturupplevelser. Med fem minuters cykelväg till både affärer och till havet har ni närhet till allt! Bra med kommunikationsmöjligheter, butiker, kaféer och restauranger. Med ett lugnt läge i en stabil bostadsrättsförening erbjuds denna charmiga tvåa om 52 kvm belägen på första våningen.

Förening

Älggatan 47A

Förening

Brf Älghornet

Allmänt om föreningen

Brf Älghornet är en äkta förening som bildades 2003-2004 och består av 36 st lägenheter samt 2 lokaler. Byggnaderna uppfördes 1953 och SBC sköter den ekonomiska förvaltningen.

BYGGNADENS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Taket renoverades 2004.
Vattenstammar och avloppstamma är delvis bytta år 2007.
Elen renoverades totalt 2006.
Gård/Miljöhus renoverades 2005.
Tvättstugorna renoverades 2008.
Ventilationen renoverades 2016.
Nya värmeväxlare och radiatorer 2014.
Dränering gjordes 2013-2014.
Portar renoverades 2015.

Inom kort ska föreningen göra en relining av avloppsstammarna samt renovera vattenstammarna. Arbetet förväntas påbörjas v 32 och beräknas ta cirka 7 veckor, med början i trappa A som följs av B, C och sedan D. I samband med detta kommer avgiften regleras med en 10% höjning, 2018. Därefter planerar föreningen att inte höja avgiften 2019, samt 2020. I samband med renoveringen av stammarna har de boende möjlgheten att få en offert på sina badrum och få dessa renoverade. För mer info, fråga ansvarig mäklare.

2018 planerar föreningen att foga om fasaden, byta fönster samt renovera balkongerna. Inga avgiftshöjningar i samband med detta i dagens läge.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns två gemensamma, välutrustade tvättstugor i källaren.
Föreningen innehar 9st parkeringsplatser, kösystem tillämpas. Det råder fri parkering på gatan och i området. Till lägenheten hör två källarförråd.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV lvereras av CanalDigital och basutbudet ingår i månadsavgiften. Gällande internet tecknar medlemmarna sina egna avtal.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren 2017-07-04. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter