Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Agavägen 27, 3 tr

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 95,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr Geodimetern 16
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 7 495 000 kr som utgångsbud
Avgift: 2 990 kr/mån inkl värme, VA och garage
Kommentar Driftskostnad har ej gått att få fram då det inte finns någon faktisk förbrukning att utgå från.
Pantsatt Nej
Allmänt
JURIDISK PERSON VÄLKOMMEN

FRI UTHYRNING

GARAGE INGÅR

TVÅ STORA BALKONGER

NYBYGGT 2016

Med ett fantastiskt läge precis intill vattnet ligger populära Dalénum. En stadsnära oas med en hänförande utsikt över Nacka och Södermalm. Här tar du båten över till Nybrokajen eller Nacka. Längs vattnet finns vackra strandpromenader och lekplatser. Närheten till vatten och natur samt ett pulserande stadsliv endast ett stenkast bort kombinerar det bästa av två världar.

Här har vi nöjet att presentera en optimal, nyproducerad gavellägenhet med två stora balkonger och sjöutsikt. Lägenheten har ett högt läge och ett strålande ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre bra sovrum och två rymliga badrum. Ett bekvämt boende med hög livskvalitet. Hissen tar dig ner till källaren där din garageplats finns.


ÄGARLÄGENHET
Ägarlägenheter har funnits som boendeform i Sverige sedan 2009, och är en väldigt vanlig upplåtelseform utomlands. Kortfattat innebär det att det nu är möjligt att äga och ha lagfart på sin egen lägenhet i ett flerbostadshus på samma sätt som om man köpt ett radhus. För mer information se bifogat material.

Detta är tillfället för dig som vill prova en ny upplåtelseform och ett mer självständigt sätt att bo i lägenhet. Att äga sin lägenhet med lagfart innebär frihet. Du kan självständigt förfoga över lägenheten genom att överlåta, pantsätta och hyra ut den. Det finns ingen förening att ta hänsyn till vad gäller renoveringar, andrahandsuthyrning eller överlåtelse. På samma sätt som att äga ett radhus tar du endast hand om dina egna driftskostnader. Det finns heller inga gemensamma lån som i en bostadsrättsförening. Du har bara dina egna lån att ta ansvar för.

KOMMUNIKATIONER
Oavsett om du föredrar båt, tåg, buss eller bil är det enkelt att pendla från Dalénum. Från AGA-Station i Dalénum går Lidingöbanan som tar dig till Stockholm på 15 minuter. (Lidingöbanan kommer att kopplas samman med spårvagn city så att det går att åka hela vägen in till Stockholm utan byte i Ropsten). Flertalet bussar stannar också vid AGA-station. SL-båtarna som tar dig till Nacka eller Nybrokajen hoppar du på ett stenkast från porten. Tack vara Norra Länken tar du dig med bil in till Stockholms innerstad på några minuter. Även Mall of Scandinavia nås på 8 minuter.

I NÄRHETEN
Sjövägen 200 m
AGA station 100 m
ICA Kvantum 700 m
Willys 500 m
Lidingö Centrum 3,5 km
Childhoodhallen 1,7 km
Gångsätrahallen 1,5 km
SATS 0 m

Byggnad

Byggnadsår 2016
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Geodimetern 19 (lägenhet 11401)
ÄGARLÄGENHET - FRIHET
Detta är tillfället för dig som vill prova en ny upplåtelseform och ett mer självständigt sätt att bo i lägenhet. Att äga sin lägenhet med lagfart innebär frihet. Du kan självständigt förfoga över lägenheten genom att överlåta, pantsätta och hyra ut den som du vill.

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

HALL
Trevlig hall med gott om förvaring. Garderobsvägg med skjutdörrar. Vita väggar och parkettgolv. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med lagom öppen planlösning mot köket. Hörnläge i kombination med stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till stor balkong.

KÖK
Vitt stilrent kök från Marbodal med vitvaror från Miele. Inbyggd micro, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, separat kyl och frys i fullhöjd. Goda arbetsytor med laminatbänkskiva. Parkettgolv och vita väggar. Rymlig matplats intill stort fönsterparti.

SOVRUM 1
Större sovrum med utgång till stor balkong om ca 14 kvm. Rymlig klädkammare. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2
Sovrum med fönster mot den stora balkongen. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Sovrum intill vardagsrum med parkettgolv och vita väggar.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. Vita kaklade väggar. Duschplats, WC. Tvättkommod i vitt och spegelskåp med belysning.

BADRUM 2
Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. Vita kaklade väggar. Duschplats med glasvägg. WC. Tvättkommod i vitt och spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare med förvaringsskåp över.

SAMFÄLLIGHETER
Andel i samfällighet/GA: Geodimetern S:1, GA:2-GA:3 består av garage och allmänna utrymmen såsom trapphuset, yttertak osv.

Förmån, Officialservitut: Förråd, 0186-15/7.

Samfällighetsavgiften till GA:2 ligger för närvarande på 2 690 kr/månad. I den avgiften ingår avsättning till underhåll och drift för allmänna utrymmen. Dessutom ingår en schablon på förbrukning av kallvatten, varmvatten och uppvärmning för din lägenhet. Tanken är att driftskostnader gällande din personliga förbrukning av vatten och uppvärmning av vatten i framtiden ska vara faktiska och justeras beroende på din förbrukning.

Samfällighetsavgiften till GA:3 ligger på 300 kr/månad och avser garage.

ANDELSTAL
95 kvm av totalt 2878 kvm (ca 3,3%)
Kostnaderna för anläggningens utförande och drift ska fördelas efter andelstalen som baserar sig på boyta.

TV OCH INTERNET
Alla ägarlägenheter i huset är anslutna med fiber för bredband, TV och telefoni via Telia Öppen Fiber. Från Telias anslutningspunkt finns separat fiber dragen fram till IT-skåp i respektive lägenhet/fastighet. I IT-skåp levererar Telia en integrerad mediaomvandlare och bredbandsswitch som omvandlar fiberns optiska signal till den elektroniska signal som gör det möjligt att ansluta datainformationen till tv, bredband och telefoni.

PANTBREV OCH LAGFART
Totalt ett pantrev uttaget om 4 000 000 kr. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2 % av pantbrevsbeloppet.

Lagfartsavgiften/stämpelskatten för privatpersoner är 1,5 % av köpeskillingen och betalas av köparen (expeditionsavgift om 825 kronor tillkommer). Juridiska personer (bolag, m. fl.): betalar 4,25 %. För mer information se: www.lantmateriet.se.
Juridisk person välkommen - Fri uthyrning - Garage ingår - Två stora balkonger.

Förening

Agavägen 27, 3 tr

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter