Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Britta Lenas Gata 92

Hammerö Kungsbacka

2 875 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Britta Lenas Gata 92

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 101,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 22-2191-1-60-4
Ekonomi Pris: 2 875 000 kr
Avgift: 6 937 kr/mån inkl. värme,vatten,kabel TV, bredband 100/100 MB, förråd och sophantering
Andel i föreningen: 1,05428%
En underbar uteplats i sydväst i form av altan. Utanför altan finns en bergsknalle, några mindre björkar och gräsmatta. Insynsskyddad känsla med närheten till natur. Man har nyttjanderätt av denna trädgård. Möjlighet finns att bygga ut altanen efter godkännande från styrelsen.
Pantsatt Nej
Allmänt
Med några steg från bostaden ligger en gemensam förrådsbyggnad där ett förråd på ca 8 kvm tillhör bostaden.

Här finns tillgång till övernattningslägenhet (2 ROK) med dusch och toalett. Denna hyr man inkl gratis p-plats. Denna lägenhet finns i samma byggnad som expeditionen, tvättstuga, bastu och gemensamhetslokal.

Expeditionen är öppen måndagar mellan 18.00 - 19.00 för frågor och information. Städdagar 2 ggr per år, en på våren och en på hösten.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1993
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 7 september 2009
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader På altanen finns ett praktiskt förråd för trädgårdsredskap och det finns ett förråd på ca 6 kvm i gemensamhetsbyggnad vid lekplatsen utanför entrén.

HALL

Praktisk hall med plats för att hänga av kläder och skor. Gråmålade väggar och nylagd grå klinker.

BADRUM

Ett helrenoverat badrum kombinerat med tvättstuga (2018). Kakel i vitt och klinker i grått, Dusch, handfat och wc samt tvättmaskin och torktumlare och ett vädringsfönster i norr.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med parkett och målade väggar. Fönster samt utgång i sydväst mot trädgårdssidan med bl a altan och ett förråd.

KÖK

Ett renoverat kök (2017) med fint ljusinsläpp, både från fönster i norr och från matplats och vardagsrummet. Kyl- och frys i rostfritt, bänkskiva i ask och kakel i vitt. Matplats med fönster i öster.

SOVRUM

Sovrum med fönster i sydväst, laminat på golvet och målade väggar.

KLÄDKAMMARE

En praktisk klädkammare vid trappan. Och under trappan har man lagt en fin heltäckningsmatta och därmed lyckats skapa en mysig och bra lekhörna för de små.

TRAPPA

Nymålad trappa upp till övervåningen.

HALL

Rymlig hall med plats för en arbetshörna eller lekhörna. Laminat på golv och målade väggar.

BADRUM

Badrum med badkar, handfat och toalett samt vädringsfönster i norr. Plastmatta på golv och delvis kakel, delvis våtrumstapet.

SOVRUM

Ljust sovrum med en snygg nylagd heltäckningsmatta i grått på golv och nymålade väggar i en fin blå ton. Fönster i sydväst samt garderober.

SOVRUM

Ljust sovrum med en snygg nylagd heltäckningsmatta i grått på golv och här har man valt en fin grön ton på de nymålade väggarna. Fönster i sydväst samt garderober.

Fint parhus i 2 plan till salu!

Välkommen till ett inbjudande parhus i två plan i bostadsrättsform (HSB) och samtidigt med känslan av att bo i villa. Längst in i området bor du med en underbar baksida utan insyn och med naturen direkt inpå. Du bor i ett populärt område med både barnfamiljer, äldre och däremellan. Här finns lekplatser, promenadstråk och buss 3 utanför som snabbt tar dig ner till centrum. Du kan även promenera ner till affärer, apotek, träningslokal, bowlinghall mm på 10 min.

Invändigt möts du av ett ljust vardagsrum och hall, vidare ett nyrenoverat kök, ett sovrum med fönster i sydväst, ett nyrenoverat helkaklat badrum med dusch samt en praktisk klädkammare. På övervåningen finner du ytterligare två sovrum, ett badrum med badkar samt en hall som idag tjänar som en arbetshörna.

Från altandörren i vardagsrummet kliver du ut till på en rymlig träaltan i sydväst, där man sitter insynsskyddad i lä och njuter av den lilla trädgården och naturen utanför.

Hjärtligt välkommen kontakta mäklaren för mer information och bokning av separat visning!
.

Förening

Britta Lenas Gata 92

Förening

Britta-Lena i Kungsbacka

Renoveringar - utförda och planerade

Grillplatsen har förnyats och invigts. Tvättning och målning av samtliga radhus, garage, förråd samt tvättstugor. En radonmätning har genomförts med resultat under det fastslagna gränsvärdet.
Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Övrigt

Målet för föreningen är en stabil ekonomi med ett relevant avgiftsuttag. Föreningens förhoppning inför framtiden är ett ökat boendedeltagande och ett fortsatt blandat generationsboende. Föreningen strävar även efter ett miljömedvetet kretsloppstänkande och arbetar för en säker och trivsam närmiljö.

Överlåtelseavgift

1 120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Ett lugnt och populärt område med både villor, radhus och lägenheter och med promenadvägar. I området Hammerö ligger en låg- och mellanstadieskola, Gullregnsskolan.

Närservice

Det är 2 km från bostaden ner till Söder City som har 2 olika större mataffärer, träningslokal, apotek samt blomsteraffär.

Kommunikation

Buss 3 går strax utanför området och kör ner till centrala Kungsbacka.

Parkering

Föreningen har både parkeringsplatser och garage att hyra.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter