Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östra Storgatan 95B

Liljeholmen Jönköping

1 550 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Östra Storgatan 95B

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 26,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 550 000 kr
Avgift: 905 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv.
Driftskostnad 2 501 kr/år
varav
Värme: 1 kr
El: 1 300 kr
Försäkring: 1 200 kr
Fransk balkong med goda vädringsmöjligheter.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Välkommen in i hallen där ytterkläderna hängs av till vänster. Förvaring finns i garderober. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är ljusa.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet finns gott om plats för mindre matbord och soffa. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusa.

SOVALKOV
Här finns plats för säng. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusa.

KÖK
I köket går luckorna i grått och detta kombineras snyggt med grå arbetsbänk och vitt kakel. Utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt kombinerad kyl/frys. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusa.

BADRUM
Fräscht badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch, wc, tvättställ med förvaring samt spegelskåp med förvaring. På golvet ligger beige klinker och väggarna är beigea, kaklade.

Ett guldkorn vid Vätterns strand!

Tänk att vakna, sätta sig upp i sängen och blicka ut över strand och sjö. Nästan lite väl drömmigt kan tyckas, men fullt möjligt här på Östra Storgatan 95 B. På de få, men välplanerade, kvadraten ryms allt som behövs i det lilla hushållet - varken mer eller mindre. Köket renoverades så sent som 2018 och känns fortfarande både modernt och fräscht. Den separata sovalkoven låter dig "gömma undan" sängen och samtidigt få ett minisovrum om så önskas. Den franska balkongen kanske inte passar för en dags soldyrkan, men vad gör det när du bokstavligt talat har sandstranden utanför porten. Välskött förening med god ekonomi ger dig en låg månadsavgift och i förlängningen en bra bostadsekonomi.

Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter i närområdet såsom: restauranger, livsmedelsbutik, kiosk, postservice, apotek och vårdcentral. Omgivningarna bjuder på fantastiska naturmöjligheter i form av både sandstrand vid Vättern, grönska i Liljeholmsparken och vackra blommor i Rosenlunds rosarium. Både centrala Jönköping och Asecs köpcentrum nås genom en kort cykeltur eller promenad. Smidigt avstånd även till resecentrum och Jönköping University. Goda bussförbindelser från närliggande station.

Välkommen på visning!

Förening

Östra Storgatan 95B

Förening

Brf Freja nr 2

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer med linje 1 och 2 som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Boendeparkering via Jönköpings kommun på omkringliggande gator för dig som är folkbokförd i området samt äger ett fordon. Kostnad 2019 är 510 kr/kvartal.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering