Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Edsvägen 7

Centrala Huddinge HUDDINGE

2 250 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Edsvägen 7

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 59,10 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 369
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 250 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 065 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 0,92385%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1953
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 4 juli 2009
Energiklass: -
Primärenergital: 136 kWh/m² och år

HALL

Välkomnande hall med, hatthylla samt plats för avhängning. Vackert ekparketts golv och vitmålade väggar genomgår hela lägenheten vilket ger en modern känsla.

VARDAGSRUM

Luftigt vardagsrum med utrymme för både möblemang och sällskap samt ett rikligt ljusinsläpp från stora fönster. Vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. En naturlig samlingsplats!

KÖK

Modernt stilrent kök med vita skåpluckor som ger gott om förvaring, svart arbetsbänk i laminat med gott om arbetsyta, samt stänkskydd hela väggen i grönt kakel integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, ugn, induktionshäll, fläkt och kombinerad kyl/frys. Plats för större matbord.

BADRUM

Stambytt helkaklat badrum med klinkergolv och dimbara spotlights. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp, kombinerad tork/tvättmaskin,handdukstork, dusch, värmegolv!

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Fönster som ger rummet ett härligt ljusflöde och direkt tillgång till rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE

Inredd klädkammare med belysning.

FÖRRÅD

Till lägenheten tillhör nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 4 kvm (säljarens info).
-Stambytt badrum
- Välskött förening med föreningslokal och övernattningslägenhet
- Centralt läge nära Huddinge Centrum

-ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 2 250 000:- Perfekt boende för dig som vill bo centralt i Huddinge. Lägenheten erbjuder öppna sociala ytor vilket gör det perfekt att bjuda in sina vänner till för sociala sammanställningar. Förutom detta så har lägenheten ett sovrum som rymmer en dubbelsäng med generöst förvaringsutrymme i klädkammare. Ett stilrent och modernt kök och ett stambytt, helkaklat badrum utrustat med de flesta bekvämligheter.Här bor du i ett lugnt område nära Huddinge Centrum med många butiker samt goda kommunikationer, tågstation, restauranger och matbutik alldeles runt hörnet.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats - Möjligt med privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073-509 38 67 alt. Daniel.aslan@mohv.se!

Förening

Edsvägen 7

Förening

HSB BRF Edet i Huddinge

Allmänt om föreningen

HSB förening bildad 2008 och består av 113 lägenheter och 4 företagslokaler. Husen är låghus byggda på 50-talet med stora franska fönster i vardagsrummen.

STÄDNING
Trappstädning sköts av Kajsa Städ. Föreningen har 2-3 städdagar per år.

KÄLLSORTERING
Nymålat miljörum ligger strax bakom Edsvägen 12. Här finns kärl för brännbart, metall, elektronik, pappersåtervinning samt glasåtervinning. Det finns även en holk för batterier. Sopnedkast finns i varje trappuppgång.

ALLMÄNT
Föreningens namn: Edet
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Huddinge

RENOVERINGSBESKRIVNING
Gjorda renoveringar: 2007/2008 Stambyte i kök samt badrum
2007/2008 Nydragen el
2007/2008 Ny ventilation
2007/2008 Nya radiatorer
2010 Nya maskiner i båda tvättstugorna
2012 Nya fönster
2012 Fasadrenovering
2013 Vindsisolering
2015 OVK
2015 Färdigställande av föreningslokal och övernattningslägenhet på Edsvägen 11B
2016 Nytt tak
2018 Rörinfodring av befintliga rör
2018 Utbyte av undercentral till värmeanläggning samt värmeväxlarna

Kommande renoveringar:
2020 - Renovering av trapphus
2022 - Byte av tvättmaskiner

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns källarförråd samt två tvättstugor i föreningen. Den stora ligger på baksidan av Edsvägen 1-5. I den finner ni 4st tvättmaskiner och en maskin för grovtvätt samt två torktumlare och torkskåp. Den lilla ligger på baksidan av Edsvägen 2-6.
I slutet av sommaren 2015 färdigställdes en ny fin föreningslokal & övernattningslägenhet. Kök och två badrum är gemensamma för lokalen och övernattningslägenheten. Dessa kan du som boende hyra.

PARKERING
Det finns 67 p-platser och 14 garageplatser. 160 kr/mån (uteplats), 250 kr/mån (uteplats med eluttag) 376 kr/mån (garageplats). Till alla parkeringsplatser är det separat kö. Därutöver har föreningen 6st gästparkeringar mot avgift.

KOMMUNIKATIONER
Här finns utmärkta kommunikationer. Huddinge station ligger på 4-5 min gångavstånd och erbjuder pendeltåg och många olika busslinjer som tar dig vidare ut i Huddinge med omnejd.
ÖVRIGT
Från Edsvägen är det gångavstånd till det mesta. Det tar ca 10 minuter för att komma ut i skogen. Centrum med restauranger, gym, kommunikationer och affärer ligger endast några minuter bort.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Huddinge centrum är ett populärt centrum med goda möjligheter till shopping. Runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, resturanger, bank, postservice etc. Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Insjön Gömmaren är mycket mysig där man får en Skärgårdskänsla pga. klipporna runt omkring men även sandstrand. I Huddinge finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen. I närområdet finns tennis- och fotbollsplaner. För dem som tycker om att åka skridsko /spela hockey finns Björkängshallen. Gym och bad finns i Huddingehallen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter