Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnstensvägen 135

Hemavan/Tärnaby Hemavan

1 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnstensvägen 135

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 44,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-3022-1-135-6
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplans lägenhet
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 1 152 kr/mån kallvatten, motorvärmarplats, fastighetesskatt
Andel i föreningen: 1,93574%
Andel av årsavgift: 1,93574%
Driftskostnad 6 600 kr/år
varav
El: 6 600 kr (4939 kWh)
Kommentar 16 A lägenhetssäkring
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1990
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isoler
HALL
Hall med avhägningsplats och gardeorober. Väggarna är vita, vilket är genomgående i hela huset vilket ger en fin helhetskänsla. Den känslan förstärks ytterligare av de genomgående fina trägolven som löper genom samtliga rum. Hallen fördelar samtliga ytor i en trivsam planlösning.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Rakt fram öppnar kök och vardagsrum upp i en integrerad planlösning. Flertalet fönsterpartier i väster ger fint ljusinsläpp. Från denna del av bostaden når ni den härliga uteplatsen i väster. Köksdelen består av ett uppfräschat kök med vitmålande köksluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med ugn samt diskmaskin. Invid fönster placeras en rymlig matplats.

Vardagsrumsdelen har plats för soffgrupp. En gråmålad träpanel pryder ena väggen, vilket ger en ombonad och mysig känsla till rummet.

SOVRUM 1
Sovrum 1 är inredd med säng 120 cm bred. Under sängen finns förvaringslådor. Det går att inrymma övervåningssäng i de fall man har behov av fler sängplatser.

SOVRUM 2
Detta rum har samma storlek som sovrum 1, inrett med säng 150 cm bred.

BADRUM
Badrum med matta på golv och klinker på vägg. Dusch, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp är badrummets inredning. Från badrummet nås bastu.

ÖVRIGT
Lägenheten säljs fullt möblerad.
Till lägenheten ingår ett skotergarage, kostnad 1 122 kr/år( inkl el) tillkommer på månadsavgiften, samt ett skidförråd.
Bredband finns. leverantör A3, kostnad 288 kr/m.
2020 ny kyl och frys
2018 Bredband genom föreningen. Diskmaskin, stänkskydd och bänkskivor i kök. Nya ekgolv i hela bostaden.
2017 Ommålning av ytskikt, delvis ny elcentral, nya element med app-styrning.

Markplan i väster, yteffektiv, skotergarage!

Välkommen till denna yteffektiva och renoverade markplans lägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten disponerar kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2 sovrum, badrum med bastu samt hall med garderober. Uteplats i härligt västerläge med utsikt mot Jofjället. Till lägenheten hör ett rymligt skotergarage. Lägenheten säljs fullt möblerad. Välmående förening med låg avgift. Här bor du i direkt närhet till skidbakar, skoterleder, längdspår, restauranger och butiker samt buss- och flygkommunikation.

Förening

Kvarnstensvägen 135

Förening

Brf Storfjället

Allmänt om föreningen

Brf Storfjället äger fastigheten Björkfors 1:596 i Storumans Kommun. Föreningen fogar över 44 bostadsrätter med byggår 1990. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB i Umeå. Den tekniska förvaltningen sköt via Hemavan Service. Snöröjning externt.

HUSETS SKICK
2019/2020/2021 takrenoveringar
2019 laddstationer el-bilar 2 stycken
2018 bredband 100 Mbt, utomhus ledbelysning
2016 och 2012 (2 etapper) Skotergarage
2013 tvättstuga, vallabod
2010 nya motorvärmare

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Gemensam tvättstuga, vallabod, grillplats samt grillkåta finns i föreningen

KABEL TV/INTERNET
Centralantenn för markbundet. Bredband indraget med egna abonnemang, leverantör A3.

BILPLATS
Bilplats med motorvärmare finns (ingår i månadsavgiften), 44 stycken. Det finns 2 laddstationer för el-bilar. Övriga parkeringsplatser, 40 stycken.

ÖVRIGT
Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-04-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter