Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Blå vägen 23A

Hemavan/Tärnaby HEMAVAN

1 775 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Blå vägen 23A

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 46,00 kvm
föreningens information
Uteplats 20 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Ekonomi Pris: 1 775 000 kr utgångspris
Avgift: 1 530 kr/mån snöröjning och sopor
Andel i föreningen: 4,4402%
Driftskostnad 13 224 kr/år
varav
El: 13 224 kr (7586 kWh)
Kommentar 16 A lägenhetssäkring 1 955 kr/år Årsförbrukning 7 586 kwh/år. Till driftkostnaden tillkommer försäkring
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Br-radhus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Hall med torkskåp och utrymme att hänga av sig ytterkläderna samt garderobsförvaring. Vitmålade väggar och på golvet ligger (antracitgrått) klinkergolv med golvvärme. De vitmålade väggarna är genomgående i bostaden och ger ett fint helhetsintryck, vilket förstärks ytterligare av de fina parkettgolven som tar vid efter klinker och löper vidare in genom samtliga rum.

KÖK/VARDAGSRUM
Från hallen når du det inbjudande köket och vardagsrummet i integrerad planlösning. Här finns utrymme för både soffa med Tvmöbel samt matbord. Köket är vitt med integrerade handtag och har en laminatbänkskiva i grått. Den maskinella utrustningen kommer ifrån Electrolux samt Franke och består av kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin och fläkt. Här finns utgång till altan i fint sydvästläge.

BADRUM
Badrummet är inrett med grått klinker och vitt kakel. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Här finns WC, kommod med tvättställ, spegel och dusch med duschvägg. Det är förberett för tvättmaskin.

SOVRUM 1
Lägenhetens större sovrum rymmer en dubbelsäng och är inredd med två garderober.

SOVRUM 2
Sovrum 2 är mindre och nås till vänster i hall. Rummet har plats för våningssäng och inredd med en garderob.

ÖVRIGT
Bilparkering
Skoterparkering på området.
Skidbod
Fiber finns.

Yteffektiv gavellägenhet i nyskick!

Välkommen till denna nyligen producerade gavellägenhet i markplan, centralt belägna i genuin fjällmiljö med yteffektiv och kvadratsmart planlösning. Utförandet på lägenheten är genomgående i ljus och modernt utförande med kök, vitvaror och garderober från Electrolux/Sentens, parkettgolv i ek och helkaklat badrum med vit badrumsinredning. Uteplats i sydväst. Nyligen byggd skidbod.

Detta är ett fantastiskt läge för den som söker boende med närhet till det mesta fjällen har att erbjuda! Skoterled i direkt anslutning till boendet, gångavstånd till skidbacke, längdspår, vandringsleder, matbutik och restauranger samt flygplats. Här bor du även nära busskommunikationer.

Förening

Blå vägen 23A

Förening

Brf Kobåset

Allmänt om föreningen

Brf Kobåset bildades år 2017. Föreningen förfogar över 22 st lägenheter fördelat på tre flerbostadshus belägna på fastigheterna Björkfors 1:1108 och Björkfors 1:1109.
Föreningen förvaltas ekonomisk och tekniskt av styrelsen. Pantsättningsavgift tas ut av föreningen enligt stadgarna till 1% av prisbasbelopp (473 kr) samt överlåtelseavgiften är 1 000 kr, av nya ägare. Beslut om eventuell avgiftshöjning fattas av styrelsen på basis av respektive års bokslut. Ingen höjning 2020.

HUSEN Husen uppfördes under 2018. Två lägenhetslängor på två plan med sammanlagt 16 st lägenheter belägna på fastigheten Björkfors 1:1108. En lägenhetslänga på markplan med 6 st lägenheter belägna på fastigheten Björkfors 1:1109.

BREDBAND KABEL TV
Fastigheterna är anslutna till fibernät, bostadsrätten förväntas ha fiberkabel installerad inom augusti månad 2020. https://www.storuman.se/Trafik--infrastruktur/Bredband/SumNet---stadsnat/

P-PLATS
Föreningen förfogar över 22 st parkeringsplatser. Parkeringsplatser för bil och skoter är belägna på s.k. gemensamhetsanläggningar (det är två olika, en för bil och en för skoter) tillsammans med den angränsande fastigheten Björkfors 1:1017. Inga motorvärmare.

ÖVRIGT
Juridisk person köpa BR i föreningen enligt stadgar § 2.
Inga direkta nya åtgärder eller framtida planer eftersom föreningen är relativt ny. Skidbodar är under uppförande. Inga gemensamhetsutrymmen. Avgift 1530 och i den ingår löpande förvaltning, vatten, soptömning, snöskottning.
Föreningen sköter den tekniska och ekonomiska förvaltningen. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-08-26.

Överlåtelseavgift

1 000 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

HitCounter