Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Blå vägen 19 J

Hemavan/Tärnaby Hemavan

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Blå vägen 19 J

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 34,00 kvm
föreningens information
Uteplats 8 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-3103-10-20-2
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 1 535 kr/mån inklusive V/A, snöskottning, renhållning, internet samt avsättning till framtida underhåll.
Andel i föreningen: 4,24995%
Andel av årsavgift: 4,24986%
Kommentar Nuvarande ägare har förbrukat 7 649 kwh/år. 10 A säkring
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Stuga
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag + PAX-fläkt
Energideklaration
Utfärdad den 3 december 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Del av Björkfors 1:1017
Övriga byggnader Utvändigt skidförråd.
Stig in i denna centralt belägna stuga mitt i hjärtat av Hemavan! Ett charmigt och kvadratsmart fritidsboende med gångavstånd till allt det fjällen har att erbjuda. Boendet disponerar 2 sovrum och socialt allrum samt badrum och hall med torkskåp. Stugan har genomgående renoverats i en ljus och tidlös stil med kök från Sentens och vitvaror från Electrolux, parkettgolv i ek från Kährs, badrum med ny inredning. Njut av solen på uteplatsen som ligger i trevligt sydvästligt läge och ta del av den fina gemenskapen i Brf Wärdshuset!

- RENOVERADE YTSIKT

- UTHYRNINGSMÖJLIGHET

- GÅNGAVSTÅND TILL SKIDSYSTEM, SKOTERLEDER OCH LÄNGDSPÅR

- UTEPLATS MED SKIDFÖRRÅD

HALL
Praktisk hall med torkskåp och utrymme att hänga av sig ytterkläderna. Vitmålade väggar och praktiskt grå plastmatta på golvet.

KÖK/VARDAGSRUM
Från hallen når du köket och vardagsrummet. Här finns utrymme för både sittgrupp och matplats. På golvet ligger det parkettgolv i ek och väggarna har vitmålad träpanel. Köket från Sentens är i vitt utförande med grå laminatbänkskiva och rostfria handtag. Här finns kyl/frys, diskho, ugn, spishäll och fläkt. Samtliga vitvaror från Electrolux.

BADRUM
Nyligen renoverat badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns WC, kommod med tvättställ, spegel och dusch. Trevligt ljusinsläpp från fönstret.

SOVRUMMEN
Stugans två sovrum rymmer plats för 2 st enkelsängar respektive våningssäng samt garderober i vardera sovrum. Vitmålade väggar och ekparkettgolv, fönster i båda rummen som släpper in trevligt med ljus.

ÖVRIGT
Inventarier medföljer delvis, för mer information vänligen kontakta mäklare.

Mitt i Hemavan - Visning 21/9!

Stig in i denna centralt belägna stuga mitt i hjärtat av Hemavan! Ett charmigt och kvadratsmart fritidsboende med gångavstånd till allt det fjällen har att erbjuda. Boendet disponerar 2 sovrum och socialt allrum samt badrum och hall med torkskåp. Stugan har genomgående renoverats i en ljus och tidlös stil med kök från Sentens och vitvaror från Electrolux, parkettgolv i ek från Kährs, badrum med ny inredning. Njut av solen på uteplatsen som ligger i trevligt sydvästligt läge och ta del av den fina gemenskapen i Brf Wärdshuset!

Förening

Blå vägen 19 J

Förening

Brf Wärdshuset i Hemavan

Allmänt om föreningen

Brf Wärdshuset I Hemavan (org.nr 769633-3009) bildades den 16 oktober 2016. Föreningens ekonomiska plan antogs av Bolagsverket 2016-12-06. På fastigheten, del av Björkfors 1:1017, finns två lägenhetslängor med sex lägenheter i varje länga samt elva fristående stugor. De 23 enheterna ligger belägna på adresserna Blåvägen 19 A-J och Blåvägen 21 A-B. Lägenheterna är byggda 1978 och stugorna är byggda 1971. Alla bostäder upplåts med bostadsrätt. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Hemavans Wärdshus som bl.a. inrymmer restaurang, bar, konferensutrymmen och hotellrum. Bostadsrättsföreningen ligger mycket centralt med några 100 meter till skidbacken, badhus, flygplats och Bayhill Center med bl a matbutik och systembolag. Pantsättnings-/överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningen förvaltas ekonomiskt av HSB. Enligt styrelsen har föreningen stabil ekonomi och ingen planerad höjning av månadsavgiften kommer att ske under 2018 (2018-09-13).

UTHYRNING AV BOSTADSRÄTT
Varje Brf innehavare har rätt men ingen skyldighet att hyra ut sin bostad. Styrelsen har ingenting med uthyrningen att göra i och med att du själv som ägare skriver avtal med uthyrningsföretaget.

FASTIGHETERNAS SKICK & FRAMTIDA RENOVERINGAR
I och med att bostadsrätterna är i varierande skick vad avser fönstren så finns underhållsbehov (i vissa fall är byte av fönster aktuellt) de kommande åren. År 2017 har föreningen installerat nya motorvärmare. Under 2016 har samtliga enheter genomgått en omfattande renovering. Samtliga lägenheter och stora stugan har renoverade badrum, samtliga enheter har ombyggda och renoverade kök med ny maskinpark, nya eller renoverade ytskikt, nya parkettgolv i allrum och sovrum. Samtliga byggnader har målats om utvändigt, nya hängrännor och stuprör har installerats samtidigt som samtliga farstukvistar och entrédörrar har bytts. Även marken runt längorna och stugorna är omgjorda.

BILPLATS
Boendeparkering på angiven gemensam parkeringsplats. Föreningen förfogar över 8 st motorvärmarplatser.

SKOTERPLATS
Uppställningsplats för skoter finns på kommande gemensamhetsanläggning.

TVÄTTSTUGA
Mindre tvättstuga inredd med två tvättmaskiner finns i föreningen. Kodlås.

TV OCH BREDBAND
Bostadsrättsinnehavaren står själv för TV. Wifi genom föreningen kostar 188 kr/månad, obligatorisk avgift. Det finns ett separat gästnätverk.

ÖVRIGT
Kostnader för hushållsel och uppvärmning ingår inte i årsavgiften. Stugorna har egna varmvattenberedare och längorna har gemensam varmvattenberedare. Undermätare för elförbrukning finns på varmvattenberedarna till lägenheterna och Brf HW debiterar ägarna i lägenhetslängorna mot faktisk förbrukning.
Kostnader för skötsel av området och byggnader baseras till stor del på självförvaltning. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. De boende får teckna egen hemförsäkring och Bostadsrättstillägg. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2018-09-13. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 137 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter