Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Trädgårdsgatan 21

City Helsingborg

2 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Trädgårdsgatan 21

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr
Avgift: 4 239 kr/mån
Andel i föreningen: 12,67%
Driftskostnad 4 150 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 150 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1889
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Ruuth 19
Bostaden disponeras enligt följande.

HALL/ENTRÉ
Rymlig hall med stort fönster mot gården, högt i tak och vita väggar. Golvet är en klassisk parkett och utrymme att hänga av sig finns det gott om. Hallen anknyter till badrummet och även klädkammare.

BADRUM
Badrummet är helkaklat i vitt och försett med glasvägg mot duschutrymmet. I övrigt är badrummet utrustat med dusch, kommod, spegelskåp, handfat, WC och handdukstork.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med samma pampiga takhöjd. En vackert oljad fiskbensparkett pryder golvet och kompletteras vackert av det höga fönstret mot innergården. Gott om plats för både soffgrupp och matplats i detta rum som anknyter till hall, kök och sovrummet i söder.

SOVRUM 1
Det största av de två, med fönster i söder blir rummet ljust och luftigt. Det vackra originalgolvet är väl omhändertaget och behållet. Två garderober samt plats till både säng och arbetsyta finns.
KÖK
Köket är ljust, rymligt och tillsammans med den mysiga balkongen blir det en mycket trevlig plats att spendera såväl morgnar som kvällar, genom balkongdörrarna och det överliggande fönstret släpps både ljus och innergårdens grönska in i köket. Golvet är ett vitmålat plankgolv som går mycket väl tillsammans med den i övrigt också vita köksinredningen. Stänkskydd i vitt kakel och väggar, skåp och luckor i vitt. Köket är ca 10 cm högre än standard vilket gör det mer ergonomiskt. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt och diskmaskin.

SOVRUM 1
Samma vitmålade golv som i köket, fönster mot den gröna innergården och gott om utrymme för förvaring i form av ett större garderobsparti. Plats nog för dubbelsäng och enklare möblering.

Sekelskiftesbostad, granne med stadsparken och två minuter till knutpunkten!

Sekelskiftesbostad, granne med stadsparken och två minuter till tåg, buss och färjan till Danmark är en bra början om man ska summera denna trea på Trädgårdsgatan. Det första som fångar blicken när du kliver in genom den pampiga entrédörren är en vacker hall och en mysig innergård. Välskötta träd och buskar tillsammans med en utmärkt grillyta gör det till en plats där man spenderar tid gärna och länge, en tillflykt undan stadens puls utan att offra närheten.

Bostaden är unik på många vis. Planlösningen är praktisk och spännande på samma gång. Fönster såväl mot innergården som mot gatan i söderläge släpper in gott om ljus oavsett tid på dagen. Vardagsrumsgolvet kläs i en vacker fiskbensmönstrad ekparkett och takhöjden når upp till närmare tre meter. Balkongen nås från köket och vetter ut mot den lummiga innergården. Till detta finns även två sovrum, det ena med fönster mot innergården och det andra med utsikt över stadsparken, grönska och växtliv åt alla håll med andra ord.

Föreningen är välskött och har god ekonomi. I föreningen finns det sju lägenheter samt ett gårdshus. Förutom innergården så har man också gemensam tillgång till bastu, verkstad/förråd och tvättstuga i källarplan. Utöver detta så har varje lägenhet också sitt eget förråd och hiss som går ner i källaren finns tillgänglig från markplan. Allt som allt ett mycket trivsamt boende mitt i Helsingborg. Varmt välkomna att boka tid för visning.

Förening

Trädgårdsgatan 21

Förening

Brf Ruth 19

Tv och bredband

Anslutet till Comhem

Parkering

På gatorna runt om

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
1990 Stambyte
2015 Byte av fönster
2018 Renovering av tak

PLANERADE RENOVERINGAR
Ny porttelefon samt upprustning av innergården, finansieras av föreningens kassa.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter