Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sadelmakaregatan 3A

Eneborg Helsingborg

695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sadelmakaregatan 3A

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 34,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-287-1-1039
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 652 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 1,887%
Andel av årsavgift: 1,887%
Driftskostnad 2 922 kr/år
varav
El: 2 004 kr
Försäkring: 918 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning. Uppgifterna är lämnade av säljaren.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Lägenheten disponerar över källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1943 2001 renoveringsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Rovan 43
Lägenheten disponeras enligt följande:

KÖK
Avskilt och rymligt kök med plats för matgrupp för 4 personer. Bakom vita köksluckor finner vi gott om förvaringsmöjligheter och stora fönsterna inger känsla av ljus och rymd. Köksutrustningen består av spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Väggarna går i ljusa toner och på golvet finner vi stilrent och lättskött klinker i svart.

ALLRUM
Ljust och rymligt allrum med ett orginalgolv i trä och ljusa väggar. Med enkelhet ryms säng, mindre matplats och soffa. Goda möjligheter finns att möblera på olika vis beroende på behov. Genom allrummet når vi även den stora balkongen.

HALL
En välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring bakom stora garderober med stilrena spegeldörrar. På golvet finner vi samma lättskötta klinker i svart som i köket och väggarna går i vitt.

BADRUM
Helkaklat badrum som genomgått stambyte 2001. Här ryms dusch, wc, handdukstork, vask samt spegelskåp med integrerad belysning.

Optimal planlösning med närhet till city och Campus!

I hjärtat av lugna Eneborg finns nu möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta etta med stor potential. I lägenheten finner vi charmiga orginalgolv och ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster. Balkongen i sydväst bjuder in till umgänge i eftermiddagssolen med vänner och familj. Lägenheten rymmer stort och luftigt allrum med sovalkov, rymligt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum och en hall med bra förvaring i stora garderober med spegeldörrar. Lägenheten är belägen på våning tre med utsikt över vackra träd och föreningens grönskande gård. Förutom lägenheten disponerar man även över ett vindsförråd och ett källarförråd med gott om förvaring. I källaren hittar vi också modern tvättstuga med två separata torkrum.

På Sadelmakaregatan 3A bor man centralt med goda kommunikationer och närhet till parker, närbutiker och endast gångavstånd till centrum. Från lägenheten når man snabbt och enkelt bl.a Campus och Lasarettet. I närområdet finner vi även en variation av restauranger samt lekplatser. En perfekt övernattningslägenhet eller som första boende.

I föreningen Brf Malen 43 bor man tryggt med en förening som är mån om både fastigheten och sin medlemmar. Man har bl.a investerat i nytt portlåssystem med tag och alla dörrar har bytts ut. Föreningen disponerar över 8 parkeringsplatser med separat kö dit medlemmarna har förtur. Med föreningens goda ekonomi och låga avgifter bor man bekvämt och säkert.

Förening

Sadelmakaregatan 3A

Förening

BRF Malen 43

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Malen 43 som består av 43 bostadslägenheter, varav 41 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler.
Fastigheten förvärvades i början av 2007 av bostadsrättsföreningen och ingår sedan 2008 i Helsingborgs kommuns bevarandeprogram för Eneborg och Högaborg som "särskild värdefull bebyggelse". Föreningen har en egen hemsida: http://brfmalen43.se/

Försäkring/förvaltning:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Bredablick Förvaltning biträtt styrelsen vad gäller den ekonomiska förvaltningen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tv och bredband

TV och Bredband:
Föreningen har ett avtal med Com Hem som levererar sitt grundutbud till samtliga lägenheter i föreningen. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att teckna avtal med Com Hem om man önskar fler kanaler via deras nät.
Samtliga lägenheter i föreningen har möjlighet till fast internetanslutning via Bredbandsbolaget genom det nätverksuttag som finns i hallen. Com Hem erbjuder internet via kabeltv-nätet. Det finns även möjlighet till internet via vanliga telejacket, dvs ADSL. Detta ingår inte i månadsavgiften.

Parkering

Parkering:
Föreningen har för närvarande 8 st parkeringsplatser, dessa finns längs kortsidan av fastigheten som ligger längs med Sadelmakaregatan.
Till parkeringsplatserna gäller separat kösystem dit medlemmarna i föreningen har förtur.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastighetens skick:
Arbete med grönområde, med bland annat omläggning av gräsmatta samt plantering av buskar utfördes 2012-2013.
Trapphusen renoverades 2011-2012 med målning samt byte till energisnål belysning.
Fönstren byttes 2010-2011.
Renovering av tvättstuga 2009.
En större renovering av el och tak genomfördes 2000-2001 och vid samma tidpunkt försågs fastigheten med stora balkonger och uteplatser på markplan.
Stambyte skedde 2000-2001.
Föreningen satsar mycket och just nu pågår renovering av tak och fasad
Föreningen har investerat i nytt portlåssystem med tag och alla dörrar har bytts ut.

Övrigt

Tvättstuga:
Tvättstugan finns mitt i källarplanet och bredvid finns två seperata torkrum. I tvättstugan finns 3 st tvättmaskiner och 2 st torktumlare, samtliga maskiner är anpassade för frekvent bruk i flerbostadshus. Det finns också en större vask i lokalen. Bokning av tvättstuga sker via bokningstavlan direkt utanför tvättstugan och det finns 4 olika tider per dygn.

Cyklar/barnvagnar:
Cyklar ska parkeras i cykelutrymmena i källaren eller utanför huset i de cykelställ som finns utplacerade.
Det finns möjlighet att ställa barnvagn under trappan till vänster om källardörren i varje trapphus.

Lokaler:
Föreningen har 2 mindre lokaler för uthyrning i källarplan.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter