Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Midgårdsgatan 28

RAUS HELSINGBORG

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Midgårdsgatan 28

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 68,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 15
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 745 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 1,6273%
Andel av årsavgift: 1,60472%
Driftskostnad 8 800 kr/år
varav
El: 7 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostanden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd på cirka 10kvm

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1990
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 22 januari 2010
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Unikt nyrenoverat gavelradhus med bra läge i området. Med rena linjer och eleganta materialval ges en känsla av exklusivitet i detaljerna. Här bor ni bekvämt efter en totalrenovering, kombinationen av träslag och vita väggar skapar en ljus och hemtrevlig miljö. Ett stort härligt vardagsrum med ett öppet kök från Aform med generösa arbetsytor, utgång till mysigt inglasat uterum samt fantastiska detaljer som en trappa i ek och vackra trägolv. Barnvänligt attraktivt område nära flera bra förskolor, skolor och bussar. Inredd vind med möjligheter.

ENTRÈPLAN

HALL med ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

SOVRUM rymligt med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM modernt med vitt kakel på väggar och mörkgrå klinker på golv, WC, handfat, kommod och spegelskåp i samma serie, badkar och vädringsfönster.

TVÄTTSTUGA med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel, tvättmaskin (2012) och torktumlare (2012), vädringsfönster. Garderob med gott om förvaring och arbetsyta.

KÖK, nytt och snyggt i stilrena färger. Rummets disponering är som gjorda för sociala tillställningar och inbjuder till stora middagar. Köksutrustningen är komplett med integrerad kyl/frys, integrerad ugn, integrerad micro, integrerad diskmaskin, köksfläkt samt induktionshäll.

VARDAGSRUM, underbart och lättmöblerat sällskapsrum med exklusivt golv, här är det en härlig känsla av ljus och rymd. Gott om plats för både matsalsdel och en större soffgrupp.

Inredd vind:
I dagsläget finns inga fönster på ovanvåning, samtal pågår med förening. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar samt spotlightlösningar. Möjlighet finns till två stora sovrum, allrum samt walk-in-closet.
Unikt nyrenoverat gavelradhus med bra läge i området. Med rena linjer och eleganta materialval ges en känsla av exklusivitet i detaljerna. Här bor ni bekvämt efter en totalrenovering, kombinationen av träslag och vita väggar skapar en ljus och hemtrevlig miljö

Förening

Midgårdsgatan 28

Förening

Brf Starkodder

Allmänt om föreningen

Brf Starkodder är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Skinfaxe 4 i Helsingborgs kommun med därpå uppförda 10 stycken byggnader med 52 lägenheter och 1 föreningslokal. Byggnaderna är uppförda 1990. Fastighetens adress är Holmgårdsgatan 1-45 samt Midgårdsgatan 2-60 i Helsingborg. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av riksbyggen. Föreningen tar enligt stadgarna ut en överlåtelseavgift och en pantsättningsavgift.

GENOMFÖRDA OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har sedan bostäderna byggdes genomfört ett löpande underhållsarbete med framför allt målning. För 2019 har föreningen inga större renovering inplanerad mer en att genomföra förbättringsarbeten av asfaltering i området och målningsarbeten tillsammans med renovering av garagegavlar.

EKONOMI
Föreningen har inte fattat några beslut om avgiftsförändringar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem där basutbudet för TV ingår i månadsavgiften (faktureras separat). Bredband ingår inte i avgiften utan tecknas separat av varje enskild lägenhetsinnehavare.

PARKERING
Det finns 58 garageplatser som går att hyra för 250 kr/mån och 18 P-platser utomhus för 150 kr/mån. Separat kö råder till båda alternativen (ingen kö just nu). Fri parkering på närliggande gator i området.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen har även tillgång till en föreningslokal som går att hyra för en kostnad om 150-200 kr/natten.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-10-22). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering