Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnholmsgatan 8

Tågaborg Helsingborg

1 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnholmsgatan 8

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 57,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 210743001-1111 / 1001
Våning 1 av 4, hiss finns
Kommentar En halv trappa upp
Ekonomi Pris: 1 950 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 814 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 2,56258%
Andel av årsavgift: 2,56259%
Driftskostnad 3 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 oktober 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Borret 18
Lägenheten disponerar sig enligt följande:

HALL
När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och rymd. På golvet vilar en fin ekparkett vilken är genomgående för hela bostaden. Här finns goda avhängningsmöjligheter.

BADRUM
Stilfullt helkaklat badrum i vitt och grått. Badrummet är utrustat med kommod, överskåp, WC, tvättmaskin, torktumlare samt badkar med dusch.

SOVRUM
Ljust och rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av skjutgarderober. Vita väggar med en fint tapetserad fondvägg..

VARDAGSRUM
Vidare kommer vi till det stora och ljusa vardagsrummet. De stora fönsterna med balkongdörren i glas tillför rikligt med ljus och gör rummet ljust och luftigt. Väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet finns utgång till den mysiga balkongen i bästa västerläge och öppen planlösning mot köket.

KÖK
Köket är praktiskt med rostfria vitvarorna och den genomgående vit färg vilket gör köket ljust och stilrent. Stora fönster från balkongen ger ytterligare ljus för en trivsam matplats. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, inbyggnads ugn och micro samt diskmaskin.

Varmt välkomna hem!
Välplanerad tvåa i uppskattad förening på Tågaborg med öppenplanlösning och balkong i västerläge. I denna ljusa och tilltalande bostad bor du bekvämt med närhet till de centrala delarna av Helsingborg, livsmedelsbutik, grönområden och goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen och boka tid för visning!

Önskas en virtuell visning är ni varmt välkomna att boka in en tid för detta med ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Kvarnholmsgatan 8

Förening

Riksbyggen Brf Kvarnen

Allmänt om föreningen

Brf Kvarnen är en äkta förening som bildades samtidigt som byggnaden bildades 2006. Föreningen förfogar över 32 bostadsrätter. Fastighetens adress är Kvarnholmsgatan 6 och 8 i Helsingborg. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Besök gärna föreningens hemsida www.brfkvarnen.com

GENOMFÖRDA OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Förenings hus är i gott skick och inga större renoveringar är inplanerade. Under året har föreningen tvättat och målat fasaderna.

EKONOMI
Inga beslut om avgiftsregleringar i dagslägget. Budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Com hem där basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har anslutit sig till Com hem's gruppavtal vad gäller bredband och telefoni. Detta innebär att medlemmarna får en en kraftig rabatt gällande bredband och telefoni.

PARKERING
Föreningen innehar 37 garageplatser tillsammans med Brf Hälsan 1 och Brf Troed som går att hyra för 800 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns även gott om gratis parkering i området.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Det finns cykelförråd, källarförråd samt barnvagnsförråd som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Tvättstugan är mycket fräsch där även torkrum finns att tillgå.

SAMFÄLLIGHET
Föreningen tillhör samfälligheten Borret, tillsammans med två andra föreningar i området, Brf Hälsan 1 samt Brf Troed. Föreningens andel är 30,1%. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar bl.a. planteringar, belysning och garage. Borret har en övernattningslägenhet som går att hyra för 150kr/natten.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-11-14). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter