Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnholmsgatan 8

Tågaborg Helsingborg

2 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnholmsgatan 8

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 81,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 210743001-1122
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 629 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV + 115 kr obligatoriskt tillägg för bredband
Andel av årsavgift: 3,20732%
Driftskostnad 5 000 kr/år
varav
El: 5 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftventilation
Energideklaration
Utfärdad den 30 oktober 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 90 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Borret 18
Bostaden disponeras enligt följande:
HALL
Ni stiger in i en välkomnande och rymlig hall med klinker på golv samt släta vackert vitmålade väggar. Till höger finns goda avhängningsmöjligheter i rymliga garderober bakom fina spegelskjutdörrar.

SOVRUM
Vidare når ni bostadens mysiga sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet har ett stort fönsterparti som ger rummet ett härligt ljus. Här finns även förvaring i form av en mindre walk in closet. Parkett på golv och vita väggar.

TVÄTTSTUGA
Lägenhetens tvättstuga är praktisk med arbetsbänk, förvaringsmöjligheter i skåp och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Grå klinker på golv och vitkaklade väggar.

BADRUM
Badrummet är stilrent med vitkaklade väggar och grå klinker på golv. Utrustningen i badrummet är dusch med duschvägg, WC, handfat med kommod, handdukstork och golvvärme.

VARDAGSRUM
Vidare når ni bostadens luftiga vardagsrum med öppenplanlösning mot köket. Här erbjuds ett vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett härligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matplats. Här finns även vackra pardörrar i glas som tar er ut till den rymliga balkongen. Väggarna är vita med parkett på golv.

KÖK
Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. Ett stilrent kök med fin köksinredning i vitt. Stänkskydd i form av gråa kakelplattor och bänkskiva i trä. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt stor kyl och frys. Socialt och trivsamt och knyts köket ihop med vardagsrummet.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet används idag som barnkammare. Stort och luftigt med förvaring i rymliga garderober. Parkett på golv och vita släta väggar.

Välkomna till denna trevliga bostad i trivsam förening på utmärkt läge.
Välkomna till denna hemtrevliga bostad med två sovrum, öppenplanlösning, fint badrum och egen tvättstuga på omtyckta Kvarnholmsgatan 8. Denna bostadsrätt med härliga fönsterpartier har ett genomgående parkettgolv, fina vitmålade väggar och praktiskt stilrent kök med rymlig balkong. Här bor ni på populära Tågaborg med gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda. I närheten av bostaden finns även goda kommunikationsmöjligheter, mataffär, restauranger och fina promenadstråk. I närliggande omgivning finner ni dessutom fin natur med grönskande parker samt ett bekvämt avstånd till badmöjligheter och ett rikt kulturliv. Välkomna!

Förening

Kvarnholmsgatan 8

Förening

Riksbyggen Brf Kvarnen

Allmänt om föreningen

Brf Kvarnen är en äkta förening som bildades samtidigt som byggnaden bildades 2006. Föreningen förfogar över 32 bostadsrätter. Fastighetens adress är Kvarnholmsgatan 6 och 8 i Helsingborg. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Besök gärna föreningens hemsida www.brfkvarnen.com

GENOMFÖRDA OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Förenings hus är i gott skick och inga större renoveringar är inplanerade. Under året har föreningen tvättat och målat fasaderna. I övrigt planeras det att samfällighetens om föreningen är en del av vill sätta upp taket och grindar på innergården.

EKONOMI
Inga beslut om avgiftsregleringar i dagslägget. Budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Com hem där basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har anslutit sig till Com hem's gruppavtal vad gäller bredband och telefoni. Detta innebär att medlemmarna får en en kraftig rabatt gällande bredband och telefoni.

PARKERING
Föreningen innehar 37 garageplatser tillsammans med Brf Hälsan 1 och Brf Troed som går att hyra för 800 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns även gott om gratis parkering i området.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Det finns cykelförråd, källarförråd samt barnvagnsförråd som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Tvättstugan är mycket fräsch där även torkrum finns att tillgå.

SAMFÄLLIGHET
Föreningen tillhör samfälligheten Borret, tillsammans med två andra föreningar i området, Brf Hälsan 1 samt Brf Troed. Föreningens andel är 30,1%. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar bl.a. planteringar, belysning och garage. Borret har en övernattningslägenhet som går att hyra för 150kr/natten.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-11-14). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering