Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnholmsgatan 7

Helsingborg

1 745 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnholmsgatan 7

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 75,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-563-1-0034
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 745 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 916 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 2,3753%
Andel av årsavgift: 2,3753%
Driftskostnad 4 446 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 846 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1936 renoverat 1992-1993
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 november 2009
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: Isolerglas
Fastighetsbet. Helsingborg Filen 9
På ljusa kvadratmeter på omåttligt uppskattade Tågaborg finner vi nu denna rymliga bostad fördelat om hela 75 kvm. Bostaden erbjuder generösa ytor och är genomgående i gott skick. Denna stilrena bostad är något för den som söker något att kunna flytta rakt in i och trivas. Varmt välkommen och boka tid för visning!

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

HALL
Bekvämt en halv trappa upp i fastigheten möts vi av en ljus hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Här finner vi gott om plats för jackor, skor och förvaring.

SOVRUM
Fantastiskt sovrum med härlig rymd och storlek. Rummet har parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK
Minimalistiskt kök med välplanerade ytor och funktioner. Bakom vita skåpsluckor erbjuds god förvaring och maskinparken består utav kombinerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt spisfläkt. Köket har en valnötsfärgad laminatbänkskiva som möter det vita kaklet på väggen som fungera som stänkskydd. Vidare ger köket utrymme för stort matbord intill flertalet fönster som inger rikligt med dagsljus.

BADRUM
Smakfullt badrum med grått klinkergolv och kaklade väggar i vit. Badrummet har dusch med vikdörrar i glas, handukstork, wc-stol och robust kommod.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Detta ljusa och luftiga vardagsrum ger plats för stor soffgrupp som matbord. Vardagsrummet har även utgång till ombonad och mysiga balkong i härligt västerläge.
På ljusa kvadratmeter på omåttligt uppskattade Tågaborg finner vi nu denna rymliga bostad fördelat om hela 75 kvm. Bostaden erbjuder generösa ytor och är genomgående i gott skick. Denna stilrena bostad är något för den som söker något att kunna flytta rakt in i och trivas. Varmt välkommen och boka tid för visning!

Förening

Kvarnholmsgatan 7

Förening

Brf Filen 9 i Helsingborg

Allmänt om föreningen

Brf Filen 9 bildades 2016 och är belägen på Hjälmshultsgatan 4, Kvarnholmsgatan 3 -7 i Helsingborg. Föreningens byggnad förvärvades genom ombildning 2016 och består av tre flerbostadshus om 3½ våningar med 46 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1936 och förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Bredablick. Överlåtelse och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Föreningens byggnad har genomgått stora renoveringar under 1992-1993 då alla stammar utom avloppsledningarna i källaren byttes ut.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har i samband med ombildningen sett över byggnaden och har planer på att se över fasaden och laga puts (genomförs våren 2019 ), tvätta, måla och genomföra en mindre ändring av balkongerna. Vidare kommer fönstren, fjärrvärmecentralen och taket ses över inom en fem års period.

EKONOMI
Föreningen har inte i dagsläget fattat några beslut om avgiftsändringar.

TV/BREDBAND
Kabel-TV via telia, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.telia.se. Bredband tecknas separat av varje lägenhetsinnehavare och ingår ej i avgiften.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Föreningen har tillgång till tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum i källaren.

PARKERING
Föreningen har själva inte tillgång till några specifika parkeringsplatser men det råder fri parkering på stora delar av Hjälmshultsgatan samt inne på Kvarnholmsgatan.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter