Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnholmsgatan 7

Helsingborg

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnholmsgatan 7

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 70,00 kvm
föreningens information
0 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-563-1-0038
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 720 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 2,2565%
Andel av årsavgift: 2,2565%
Driftskostnad 4 503 kr/år
varav
El: 2 646 kr
Försäkring: 1 857 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1936 renoverat 1992-1993
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: isolerglas
Fastighetsbet. Helsingborg Filen 9
På ljusa kvadratmeter finner vi nu denna väldisponerade bostad med härlig rymd och tilltagna sällskapsytor. Bostaden har dessutom inte mindre en två balkonger! Måste ses på plats, varmt välkommen på visning!

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

HALL
Välkommen in. Hallen har parkettgolv och ljusmålade väggar. Goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster innanför ytterdörren.

SOVRUM
Stort och ljust sovrum med fint ljusinsläpp från flertalet fönstren samt utgång till balkong. Rummet har parkettgolv och vitmålade väggar. God förvaring i flertalet garderober.

BADRUM
Halvkaklat badrum med praktisk plastmatta på golvet och kaklade väggar i vitt och blått. Badrummet ger tillgång till WC, handfat, handukstork samt badkar.

KÖK
Rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Vidare har köket goda arbetsytor och praktiskt stänkkakel i vitt. Köket ger utrymme till större matbord och är utrustat med kyl, frys, fläkt och spis.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med stora sociala ytor och tillgång till balkong. På golvet finner vi ett parkettgolv och väggarna är vitmålade.
På ljusa kvadratmeter finner vi nu denna väldisponerade bostad med härlig rymd och tilltagna sällskapsytor. Bostaden har dessutom inte mindre en två balkonger! Måste ses på plats, varmt välkommen på visning!

Förening

Kvarnholmsgatan 7

Förening

Brf Filen 9 i Helsingborg

Allmänt om föreningen

Brf Filen 9 bildades 2016 och är belägen på Hjälmshultsgatan 4, Kvarnholmsgatan 3 -7 i Helsingborg. Föreningens byggnad förvärvades genom ombildning 2016 och består av tre flerbostadshus om 3½ våningar med 46 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1936 och förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Bredablick. Överlåtelse och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Föreningens byggnad har genomgått stora renoveringar under 1992-1993 då alla stammar utom avloppsledningarna i källaren byttes ut.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har i samband med ombildningen sett över byggnaden och har planer på att se över fasaden och laga puts (genomförs våren 2019 ), tvätta, måla och genomföra en mindre ändring av balkongerna. Vidare kommer fönstren, fjärrvärmecentralen och taket ses över inom en fem års period.

EKONOMI
Föreningen har inte i dagsläget fattat några beslut om avgiftsändringar.

TV/BREDBAND
Kabel-TV via telia, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.telia.se. Bredband tecknas separat av varje lägenhetsinnehavare och ingår ej i avgiften.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Föreningen har tillgång till tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum i källaren.

PARKERING
Föreningen har själva inte tillgång till några specifika parkeringsplatser men det råder fri parkering på stora delar av Hjälmshultsgatan samt inne på Kvarnholmsgatan.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter