Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kullagatan 46 D

City Helsingborg

2 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kullagatan 46 D

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 503 00 10
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 668 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 0,061642%
Driftskostnad 5 200 kr/år
varav
El: 5 200 kr (3320 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Pantsatt Ja
Allmänt Vind som kan inredas (bygglov kan behövas).

Byggnad

Byggnadstyp flerbostadshus
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration
Utfärdad den 19 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Kullen Västra 57
Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en fräsch och unik bostad i hjärtat av Helsingborgs city. Du välkomnas till ett charmigt bostadsrättsradhus med en trevlig uteplats och fin balkong. En bostadsdröm som uppfyller alla dina önskemål! VI SES PÅ VISNING!

Här bor du i en mysig gränd vid Sveriges äldsta gågata Kullagatan som erbjuder caféer, shopping och restauranger. Omgivningen bjuder även på fin natur, grönskande parker, badmöjligheter och ett rikt kulturliv. På ett bekvämt avstånd från bostaden finns även goda kommunikationsmöjligheter med bussar, tåg, flygbussar och färjor

VÅNING 1

HALL:
Ni stiger in i en välkomnande och rymlig hall. Till vänster finner ni förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Väggarna är vita och på golvet ligger ett ljust laminatgolv vilket är genomgående i hela bostaden.

SOVRUM/KONTOR:
Vidare in i bostaden ligger ett mindre rum som kan disponeras både som kontor eller sovrum. Ett ljust rum med ett fönster mot en lugn gränd. Väggarna är vita.

BADRUM:
Bostadens badrum är helkaklat med vitt kakel på väggarna och beige klinker på golv med golvvärme. Utrustning i badrummet är ett snyggt avlångt handfat med kommod, dusch med glasdörrar, WC och en toppmatad kombinerad tvätt och tork. Här erbjuds även förvaring i ett spegelskåp ovan vask och ett högskåp.

KÖK:
Köket bjuder in till matlagning med goda arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Köket är platsbyggt med ljusa skåpluckor, en arbetsbänk i granit, kashmir white med matchande stänkskydd ovan. Utrustning är diskmaskin, kyl, frys, ugn, spis och spisfläkt. Här finns även utrymme till en matplats.

UTEPLATS:
Från köket finns utgång till en mysig och rymlig uteplats. Uteplatsen är stenlagd och inramad med ett snyggt vitmålat staket med en grind ut till föreningens trevliga innergård. Denna härliga sällskapsyta passar utmärkt för trevliga grillkvällar. Här har ni även möjlighet till egen plantering i direkt anslutning till föreningens lummiga innergård.

VÅNING 2

VARDAGSRUM:
En trappa upp ligger bostadens vardagsrum. Ett luftigt rum som med ett takfönster och ett större fönsterparti med balkongdörrar skänker rummet rikligt med ljus. Här finns goda möbleringsmöjligheter med plats för en större soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens balkong där ni kan njuta av eftermiddagssolen.

SOVRUM:
Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Här finns förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar. Även sovrummet har ett takfönster som gör rummet ljust och luftigt.

WC:
I anslutning till sovrummet finns ett mindre WC. Utrustning här är kommod, spegelskåp och WC. Ett halvkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grå klinker på golv.

Missa inte detta sällsynta tillfälle att förvärva detta bostadsrättsradhus mitt i centrala Helsingborg! På bästa läger med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Välkomna hem!
Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en fräsch och unik bostad i hjärtat av Helsingborgs city. Du välkomnas till ett charmigt bostadsrättsradhus med en trevlig uteplats och fin balkong. En bostadsdröm som uppfyller alla dina önskemål! VI SES PÅ VISNING!

Här bor du i en mysig gränd vid Sveriges äldsta gågata Kullagatan som erbjuder caféer, shopping och restauranger. Omgivningen bjuder även på fin natur, grönskande parker, badmöjligheter och ett rikt kulturliv. På ett bekvämt avstånd från bostaden finns även goda kommunikationsmöjligheter med bussar, tåg, flygbussar och färjor.

Förening

Kullagatan 46 D

Förening

BRF Gränden

Allmänt om föreningen

Välkomna till BRF Gränden en liten förening mitt i centrala Helsingborg. Föreningen äger fastigheten Kullen Västra 57 i Helsingborgs kommun som är delaktig i Kullen Västra samfällighets/gemensamhetsanläggning. Föreningen består av 12 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt.

Lägenhetsfördelning:

- 2 RoK - 2 st.
- 3 RoK - 7 st.
- 4 RoK - 3 st.

Ekonomi:

-Det finns inga planerade avgiftsförändringar för 2018.
-2016 gjordes en sänkning på avgiften med 10 % och föreningens målsättning är att göra ytterligare en sänkning inför 2019.

Utförda renoveringar:

-Ny undercentral (värmesystem) 2016-17.
-Fönsterbyte, 2016.
-Uppfräschning av tvättstuga samt installation av ny tvättmaskin är gjordes 2016.
-Renovering och målning av sockel mot Kullagatan är nyligen utfört.
-Fastigheten är i gott skick och sköts tillsammans av medlemmarna inom föreningen.

Kommande renoveringar:

-Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Aktuell årsredovisning, stadgar samt köparinformation om budgivning finns tillgänglig på www.mohv.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter