Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hjälmshultsgatan 15

Tågaborg Helsingborg

2 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hjälmshultsgatan 15

Antal rum 3,5 rum + kök
Boarea 102,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 210731001-0102
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 500 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 644 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Driftskostnad 5 460 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 860 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma att variera.
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar över ett källarförråd.
Andel i förening: 10,27304
Andel av årsavgift: 9,42441

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 24 mars 2009
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Lägenheten är disponerad enligt följande:

HALL
Ljus och välkomnande hall med vita slätmålade väggar kombinerat med ekparkettgolv. Allt fint upplyst av spotlights i tak. God förvaring i anslutande klädkammare.

KÖK
Smakfullt kök som renoverats 2017. Köket bjuder in till matlagning. Bakom vita skåpsluckor finner vi god förvaring. Här finner vi även stora arbetsytor över bänkskiva i svart granit som sedan möter stänkkaklet och de vitmålade väggarna. Maskinparken består av inbyggnads ugn, micro, kyl, frys, diskmaskin samt keramik häll.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med eldstad, vackert fiskbensparkettgolv, vita väggar och härlig rymd. Rummet ger utrymme för såväl större soffgrupp som matbord för sällskap middagar med goda vänner. Vidare har rummet stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus.

SOVRUM 1
Ombonat sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. God förvaring i garderob.

BADRUM
Elegant badrum som är helkaklat med grått klinkergolv och vitkaklade väggar med mosaik på delar av väggen. Badrummet är utrustat med golvvärme, Wc, kommod, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 2
Härligt sovrum med stora ytor. Rummet har ekparkettgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring i anslutande klädkammare.

En välskött och komplett bostad där praktisk funktion möter bevarade detaljer!

På centrala Tågaborg finns nu chans att förvärva denna rymliga och ljusa trea på hela 102kvm som under 2017 genomgått en totalrenovering! Lägenheten erbjuder stora sociala ytor med högt i tak samt fullt utrustat och renoverat kök och badrum. Här finner vi vackra detaljer i form av fiskbensparkett, öppen spis och stora nya fönsterpartier i två vädersträck. Förvaringsutrymme i form av två stora klädkammare och gott om yta för fler garderober om så önskas. Det renoverade köket erbjuder stor arbetsyta på bänkskiva i svart granit och praktisk belysning i form av spotlights i tak. Badrummet är helkaklat i vitt och grått och är utrustat med stort badkar, ny tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Varmt välkommen att boka visning!
På centrala Tågaborg finns nu chans att förvärva denna rymliga och ljusa trea utan insyn på hela 102kvm som under 2017 genomgått en totalrenovering! Lägenheten erbjuder stora sociala ytor med högt i tak samt fullt utrustat och renoverat kök och badrum. Här finner vi vackra detaljer i form av fiskbensparkett, öppen spis och stora nya fönsterpartier i två vädersträck. Förvaringsutrymme i form av två stora klädkammare och gott om yta för fler garderober om så önskas. Det renoverade köket erbjuder stor arbetsyta på bänkskiva i svart granit och praktisk belysning i form av spotlights i tak. Badrummet är helkaklat i vitt och grått och är utrustat med stort badkar, ny tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Affärer, restauranger, caféer, centralstation och allt annat som Helsingborgs centrum tillhandahåller finns på mycket bekvämt gångavstånd men också fantastiska grönområdet Pålsjö skog. Området erbjuder också ett utbud av skola, förskolor, varierande restauranger och närhet till matbutik på Stattena centrum.

På Hjälmshultsgatan 15 bor man i en av Riksbyggens välskötta och omtyckta föreningar med låga avgifter. Föreningen är ekonomiskt stabil och är mycket måna om både bostadsrättsinnehavare och sin fastighet. I dagsläget finns inga större renoveringar eller avgiftshöjningar planerade och på gården erbjuds möjlighet att hyra parkering som för tillfället inte har någon väntetid. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över ett källarförråd.

En välskött och komplett bostad där praktisk funktion möter bevarade detaljer. Varmt välkommen att boka privat visning!

Förening

Hjälmshultsgatan 15

Förening

BRF Hjälmshultsgatan 15

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Hammaren 25 i Helsingborgs kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 14 lägenheter uppförda. Byggnaden är uppförd 1938.

Lägenhetsfördelning:
9 st 2 rok
5 st 3 rok
Dessutom tillkommer 1 st lokal.

Total tomtarea: 1 326 kvm
Total bostadsarea: 1 058 kvm
Total lokalarea: 50 kvm

FÖRSÄKRING/FÖRVALTNING
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas gemensamt av föreningen. Riksbyggens kontor i Helsingborg har biträtt styrelsen med föreningens förvaltning.

FASTIGHETENS SKICK
1987 Fastigheten totalrenoverades med byte av stammar, tak, fönster.
2007 Fasadrenovering
2013 Ny parkering och utemiljö
2014 Utbyte av undercentral
2014 Målning av trapphus
2018 Fönsterbyte

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen arbetar löpande med reparation och underhåll och har upprättat en underhållsplan som följs. Inga större renoveringar inplanerade under året.

EKONOMI
Föreningen syn på ekonomin är att den är stabil och inga avgiftsförändringar är planerade i nuläget.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Bredband finns via Comhem (ingår inte i avgiften).

PARKERING
Det finns 8 st parkeringsplatser att hyra på innergården. Separat kösystem tillämpas och i nuläget finns ingen kö. 800 kr/ p-platsen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens tvättstuga är belägen i samma hus och har 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. I fastigheten finns cykelrum och barnvagnsrum i källaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Aktuell årsredovisning, stadgar samt köpinformation om budgivning finns tillgängliga på www.mohv.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Parkering

Föreningen disponerar över 8st parkeringar med separat kösystem. För närvarande finns ingen kö. 800kr/mån

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter