Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hälsovägen 11

Centrum - Norr Helsingborg

3 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hälsovägen 11

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 121,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 301/1201
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 795 000 kr
Avgift: 7 368 kr/mån
Andel i föreningen: 8,1134%
Andel av årsavgift: 8,1134%
Driftskostnad 3 500 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 28 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
På våning tre välkomnas ni in i denna sekelskiftesbostad. Öppna entrédörren och du möts av en ljus bostad med härlig rymd tack vare takhöjden. Ni kliver in i en rymlig hall med gråa väggar och en praktisk marmor på golv. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för den som önskar.

I anslutning till hallen finner ni det stilrena badrummet i ljusa kulörer. Helkaklade väggar och golv i samma snygga marmor som i hall och kök. Badrummet är utrustat med kommod, handfat, dusch med glasväggar, wc samt spotlights i taket.

Den sobra gästtoaletten ligger även den perfekt beläget med ingång från hallen. Här finns tvättmaskin och torktumlare.

Till vänster från hallen når ni bostadens funktionella kök från Marbodal. Vita köksluckor bryter effektfullt av mot ljust kakel som stänkskydd. Köket är praktiskt och bjuder in till matlagning med goda arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. En snygg bänkskiva i Carramarmo. Utrustningen består av induktionshäll, spisfläkt, ugn, integrerad diskmaskin, micro i takhöjd samt kyl och frys. I köket finns även utrymme till en matplats. Tack vare fönsterpartier flödar ljuset in över matgruppen.

Intill köket ligger den gamla jungfrukammaren som idag används som kontor. Rummet kan med enkelhet användas som sovrum med säng i normal storlek om så önskas, enbart fantasin sätter gränserna för inredning! Fina välrenoverade ytskikt, djupa fönsternischer och mjuk heltäckningsmatta på golvet.

Rakt in från hallen finner ni ett gediget rum med ljuvliga listverk, takrosett, slipad originalparkett i fiskbensläggning. Ett underbart rum med pardörrar i original. Här finns det gott om plats för både sällskapsdel och matsalsdel.

Vardagsrummet är lättmöblerat med öppna härliga ytor och takrosett likt ett smycke för rummet. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen. Samma fina fiskbensparkett pryder golvet och ljusa väggar.

Genom vackra pardörrar kliver ni in i det stora rogivande sovrummet. Ett sovrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Ett rum för vila och ro. I sovrummet ligger en mjuk heltäckningsmatta. Eleganta listverk, takrosett och djupa fönsternischer.

Bostaden är belägen i bästa läge med perfekt närhet till både havet och shoppingen.
Fantastiskt boende med anrik bebyggelse på Hälsovägen 11!
Välkomna till denna 4- rumslägenhet med härligt ljusinsläpp på fantastiskt läge i hjärtat av Helsingborg. På tredje våningen med hiss bor ni i en härlig lägenhet med grönskande träd utanför och med utsikt ut mot föreningens mysiga innergård. Bostaden har fina detaljer så som spröjsade fönster, djupa fönsterkarmar, takrosetter och en vacker fiskbensparkett. Här har ni även en egen balkong där ni har möjlighet att njuta av solen. Varmt välkomna på visning!

Förening

Hälsovägen 11

Förening

Brf Hälsan 11

Överlåtelseavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter