Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Furutorpsgatan 56C

Söder Helsingborg

570 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Furutorpsgatan 56C

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 23/1002
Våning 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 570 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6 945 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 1,14285%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Till bostaden hör ett förråd

Byggnad

Byggnadsår 1992
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till denna bostad som renoverats (-08) där ni både finner smakfull design och genomgående ljus känsla i bostaden. Ett smakfullt kök i högblankt vitt med samtliga vitvaror och ett rymligt badrum gör tillsammans med fina golv och en inglasad balkong samt markterass i vsöderläge denna lägenhet till en perfekt drömbostad! Ett attraktivt och lugnt område där Ni tar er snabbt till city, hav och parker. Allt du behöver finns i närheten! Det är bara att flytta in...


Hall:
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. På golvet finner parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum:
Mycket ljust och behagligt rum där det är lätt att trivas. Ett enkelt rum att möblera med goda sällskapsytor samt en inglasad balkong i söderläge samt utgång till en liten trädgård. På golvet i vardagsrummet finner ni parkett och väggarna är målade i vitt.

Kök:
Modernt kök renoverat (-08) med tilltalande materialval. Luckor i högblankt vitt matchas perfekt med den ljusa bänkskivan i laminat och svart sten som stänkskydd. Ett kök där man gärna umgås och enkelt får plats med ett matbord för minst 4 personer och fönster ut mot föreningens grönskande innergård.

Badrum:
Stilfullt renoverat (-08) med badrumsinredningen i vitt. På golvet finner ni en plastmatta som matschas fint med en mönstrad våtrumstapet så stilrent det kan bli. Badkar, handfat, kommod och spegel samt WC. Tvättmaskin samt torktumlare finns.

Sovrum 1:
Lugnt rum med trägolv och ljusa väggar, ommålat 2008. Även detta rum ligger mot föreningens innergård.

Sovrum 2:
Här finner ni trägolv samt ljusa väggar.. Idag används det som barnrum men bara fantasin sätter gränserna för möbleringen.

I området hittar ni all tänkbar service, butiker, bank, apotek, vårdcentral och bibliotek och närhet till shoppingområde. Kommunikationerna är optimala i området med gångavstånd till centrum samt busshållsplats i närheten. Förutom goda kommunikationer och service finner man även naturen som granne och närheten till parkerna är nära som bjuder in till promenad. Föreningen erbjuder både festlokal, övernattningslägenhet och grönskande omgivningar med både lek och grillmöjligheter. Välkomna på visning!
Äntligen kommer här en underbar renoverad marklägenhet med 3 rok om ca 85 kvm. Lägenheten erbjuder fin lummig uteplats, renoverade ytskikt och ett härligt ljus med både rymd och optimal planlösning! Ett stenkast från city och parker bor du på i en lugn och gemytligt förening Brf Ugnen. Välkomna på visning!

Förening

Furutorpsgatan 56C

Förening

Brf Ugnen

Allmänt om föreningen

Brf Ugnen

Föreningen äger fastigheten Ugnen 27 som upplåter lägenheter och lokaler. Fastighets adressen är Furutorpsgatan 56 A-C och Gustav Adolfs gata 27-29.

Föreningen erbjuder en härlig, bilfri förening med gott om grönska på innergården. Från och med vecka 2015 har föreningens solpaneler börjat leverera energi. Solpanelerna levererar el till tvättstugorna, garagen, belysning på våra loftgångar samt till lyktstolparna på våra gårdar. Eventuellt överskott kommer föreningen att sälja. Detta ger stora besparingar och den nya loftgångsbelysningen har minskat våra elkostnader med flera tusenlappar.

Fastigheten byggdes klart 1992 och inflyttning skedde därefter. Antalet lägenheter i förningen är 101 samt en lokal.
Större kommande underhåll under den närmsta 10- års perioden:

- Renovering av balkonger och fönster

Ekonomi: Föreningen planerar ingen avgiftsförändring fram till och med 30/6 2018

Övrigt: I föreningen finner ni övernattningsrum till gäster, cykelförråd, samlingslokal samt tvättstuga med torkrum.

Parkering:
Föreningen har 63 garageplatser, 520 kr i månaden. Till garageplatsen är det separat kö och
6 parkeringsplatser för gäster. Övervakningskamera finns i garage. Gratis parkeringsplatser finns i området likaså på gatorna runt omkring.

TV/Internet:
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, Tele2-jack (fibernät) finns i varje lägenhet

För merinformation besök föreningens, hemsida: http://ugnen.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-05-24. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs, säljaren är inte bunden att sälja till bud överutgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter